aztec Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Éjn pénteken cseréztem a sok variálás után és végül brembo+ferrodo páros lett. Hát nekem igen szarok voltak a tárcsák s a betétek is, most meg érezhetően komolyabb a lassulás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Nekem is az van! És lehet érezni a különbséget... :wink: Viszont néha nyikorog... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Nekem is az van! És lehet érezni a különbséget... :wink: Viszont néha nyikorog... :oops: Üdv.: Atommanó nekem péntek óta vasalás kb 300km és csak eccer csippant meg, de akkor sem vészesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Aztec! Ennek a párosnak kicsit több idő kell összekopni, lesz még jobb is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Aztec! Ennek a párosnak kicsit több idő kell összekopni, lesz még jobb is! :D egen? már így is annyira odavagyok, hogy csak na :wink: kezd élmény lenni autózni a kocsimmal, az igazi gyönyör még messze van :wink: Gabi tegnap éjjel lementünk Lunába és képzeld zárva volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Tudom, mi is megszívtuk a múlt héten. :) De ott van mellette 20m-re egy másik hangulatos kiskocsma... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Tudom, mi is megszívtuk a múlt héten. :) De ott van mellette 20m-re egy másik hangulatos kiskocsma... :wink: végül sztem a legrosszabb döntés mellett tettük le a voksunkat: a stadionnal szemben kis pizzéria+söröző ami az 1es vili megállójával szemben van. Vízezett, kellemetlen ízű, 4dl sör, amit korsónak csúfolnak, kiszolgálás lassú és a lánykák egy mosolyt nem bírtak elküldeni... a visszajárót kb. 3 mről dobta az sztalra pedig a meg nem érdemelt zsebpénzt is megkapta... szal ne menjetek oda. sry az offért :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Ezen mért lepődsz meg hogy nem mosolyogtak... Örülj hogy nem fakadtak sírva.... :) :D :D :D :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Ezen mért lepődsz meg hogy nem mosolyogtak... Örülj hogy nem fakadtak sírva.... :) :D :D :D :wink: Üdv.: Atommanó aki már nyóckor otthon recseg az asszonnyal annak 1 szava nem lehet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Nemtom miről beszélsz... Most kaptam az arcomba, hogy 1 héten 3X 4 körül érek haza hajnalban!!! :roll: Meg hogy keveset vagyunk együtt... (pedig én mondtam neki hogy jöjjön ki Ő is... :wink: ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Nemtom miről beszélsz... Most kaptam az arcomba, hogy 1 héten 3X 4 körül érek haza hajnalban!!! :roll: Meg hogy keveset vagyunk együtt... (pedig én mondtam neki hogy jöjjön ki Ő is... :wink: ) Üdv.: Atommanó én meg ezt hallgattam kisebb nagyobb megszakításokkal 4 év 8 hónap-ig. na tegnap óta free vaok, mint Tibet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 De úgy hallottam van már vígaszod... :) Viszont szerintem ezt a csevegést a másik topikban célszerű folytatni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 teljes mértékben igazad van,de hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Valamelyik csajozósban.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 aki már nyóckor otthon recseg az asszonnyal annak 1 szava nem lehet :) Na te aztán jobb ha meg se szólasz, mert szerdán alig mertél mozdulni a leendő barátnőd szoknyája mellől :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Na te aztán jobb ha meg se szólasz, mert szerdán alig mertél mozdulni a leendő barátnőd szoknyája mellől :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nem leendő és nem az volt a gas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 na tegnap óta free vaok, mint Tibet :) Tibet már pár évtizede nem független állam :D Vagy esetleg kínai barátnőd van ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Szia Isti! Csak nem kikászálódtál az ágyból???? :) :D Beszéltem az Ákossal, este hajrá szerelés.... Gabi nem jössz videozni??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Több ilyen sugárzó tehetséget nem bír a szalag... :) Amúgy hol lesztek helyileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Most nálunk a ház előtt a Mc Donald's utcájában, a Flórián térnél.... Sajna nem nagyon tudok mocorogni a kocsival amig nem lesz OK mert szép lassan az aksit is tönkrevágom, meg valamit a gyújtásnál a sok indítózásnál.... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Én most nem megyek át, nem nagyon érek rá. De sok sikert, remélem megtaláljátok a probléma forrását! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Hát ha az Isván úgy segít mint múltkor, akkor elég kicsi rá az esély, hogy akár egy csavart is ki tudjak csavarni sötétedés előtt.... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 A grafitrudakkal vigyázzatok! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts