Tápiószecső Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Ezt már mástól is hallottam, tényleg így van? Tehát ha a 100 e km-t beleteszem a gépbe két év alatt, akkor a 3. év ugrott? Úgy ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Úgy ám! Szomorú, na ezért nem veszek én új autót :)) ...többek között :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Nah re... Megvettem a fékcuccokat jól :) Ma este lesz a felszerelésének éjszakája.. :? Ahogy beszélgettem pár emberrel, tök síma ügy?! Tényleg igy van? Kerekek le. A féknyergen két imbuszcsavi hátul ki, féknyereg ekkor szépen lehúzható. Tácsából az egy szem pozicioáló vagy mi a csöcs csavar kicsavar, tárcsa lehúz. A nyeregben még a régi betétek közé pájjszer berek...szétnyom..benyom(nézöpont kérdése). Aztán betétek kiszed...nah ez a rész nem tiszta még rendesen,de gondolom adja majd magát... új betétek berak... Új tárcsa fel..."pozicióra" állit :shock: kis csavar be...féknyereg visszatuszkol, imbuszok becsavar... kerék fel..aztán jöhet a vasalás.... nos aki csinálta már, ennyi a nagy mutatvány? Mik a buktatók? Mit kell esetleg másként? mi maradt esetleg ki? Vkinek nincs esetleg vmi szakirányú digitális anyaga? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 üdv. Ha segithetek néhány jó tanáccsal-praktikával. Az autót mindenek előtt jól bakkold fel.(támaszd a hátsó kereket is meg jól. Egysszere is felbakkolhatod az első kettő kereket vagy külön is. A nyereg levéttelel annyi , hogy az imbuszt jól válaszd meg (erőset) mert valszeg be van "sülve" a csavar és nehézkes a kivétele. De egy jó krovával le tudod venni. A tárcsa feltétele , központosan legyen de majd egy kis "pöcs" csavar ezt adni fogja. A fékdugattyu szétnyomása igen fontos arra való a spajszer......! Még egy jó tanács minden csavart 2X is ellenőrizd le , hogy meghúztad -e kellő képpen. És a szétszedésnél figyeld -meg jól , hogy mi hol volt és hogy -az összerakásnál fontos. (nekem már volt olyan , hogy szétkellett húzni a blokkot mert egy alkatrész megmaradt és pont a blokkból:)) JÓ MUNKÁT Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 üdv. A partsnet oldalán találsz robbantott rajzott az alkatrész rendelésnél szerintem annak hasznát veszed. Az új fékbetétet egy kicsit csiszold meg smilglivel(egy szaki ismerősőm mondta mindig ezt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Mennyi volt a cucc??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Laci nekem meg ma applikáljuk fel a féket :D Majd péntekre má' bevasalom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 FehérGsi Köszi a tippek trükkök rovatot :wink: A kitámasztás egyértelmü.. haverom (PetiGSi) mesélt egy csúnya történetett.. azóta nem megyek kocsi alá, csak h vmi kemény cucc is van közte és a beton között... Imbusz.. nah ettöl félek....nincs csak sima imbuszom...todjátok az az L alakú nyavaja.. Nah itten van ni.... Ezzel azért meg lehet próbálni? Mekkora egyátalán az a nyamvadt imbusz? Mindjárt megnézem :twisted: Ezek 10-8-6-stb méretüek... Mondjuk nemhinném h nagyon be lennének rohadva, mert nemrég,1-2 hónapja le voltak szedve(lengö csere) mert egy alkatrész megmaradt és pont a blokkból Ez tetszett :) :D Megmaradt...akkor meg minek..felesleges nem? :twisted: Meghuzás, gondolom jo erösen, de azért érzéssel :wink: Amugy ha jól értelmeztem és árakat kérdeztél, 15be van a 2 tárcsa, 8400 a betét. Aztec: haverokkal vagy szervizben? (mármint a felaplikálás?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Most nem mert be kellett jönnöm melózni, de elvileg úgy lett volna. Csak most azt nem tudom van benn náluk más autó, vagy már megyen a dolog. Zsír volt tegnap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Jah..kicsit félreérthetö volt a kérdésem..szal haverokkal csinálod, vagy szervizben? lett volna :) de már ott a válasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Laci! Az a kis féktárcsapozícionáló csavar soxor csak fúró hatására adja meg magát, ezzel számolhatsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Laci! Az a kis féktárcsapozícionáló csavar soxor csak fúró hatására adja meg magát, ezzel számolhatsz... ezért dobtam be én is szerelőhöz, mert már szívtam vele párszor... jobb is, hogy be kellett jönnöm :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 hmm.. kezdek elrettenni a dologtól! Pláne h ami van imbuszom,vagy nem megy bele vagy elforog... :? Amugy tuti imbusz? nem torx esetleg?... Nem emeltem meg,igy nem látom mert vmi gumi henger palást takarja..védi a portol? a csavarját... de mindjárt lemegyek oszt felkurblizom :) Vagy (és) lekapom a kereket, azt megnézem jól... Aztec: "mibe fáj" a szerelö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 majd meglátod! de számíts rá, h kókány meló lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Aztec: Nah kész a verda? Milyen? Nagyon gyenge a fék még? Aztmondják eleinte olyan mintha nem lenne fék. össze kell kopnia. Mindenkihez kérdés. Ez mennyire van igy? Mennyi idö kell kb. neki? mennyivel kevesebb a fékhatás? Holnap mennék 600kmert. Menjek még a régivel(bal oldali betét talán ha 2mm) vagy inkább csere, és azzal menjek, de óvatosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Laci! Hol tart a fék project? Nekem a hátsókat kellene kicserélni :) Talán ma nekiugrom......mint eb a postásnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Laci majd beszámolok este pontosan, h hogy sikerült :) de nekem a bevasalással sose voltak problémáim :D csak vezess úgy mintha bkvs drájver lennél :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Petya: Még sehol.. 5ig melózik az ürge.. most akarom lefesteni...de ahogy elnézem mindjárt esik... :? Ugyhogy lehet mégse... Többi az egyébb csevejben :wink: Aztec: milyen a BKVs drájver? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 én ugy vasaltam a féket,hogy gáz és fék egyszerre nyomva :) Jobbrol jött egy autó és levettem a lábam a gázról.....(autó lefulladt) :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 én ugy vasaltam a féket,hogy gáz és fék egyszerre nyomva :D Jobbrol jött egy autó és levettem a lábam a gázról.....(autó lefulladt) :oops: az sztem jó nagy fasság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 akkor asszem elkérem muter szenes vasalóját..adok én neki..jóóóól bevaslom :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Végén már én is rájöttem,hogy nem kellett volna :D Legalább gyorsan bekopott :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Nah kész a fék(elöl). No nem mostanra.. már egy ideje.. :) Fékhatás..sztem franko..hátmég ha összekopnak... ma megyek vele 300kmert, holnap meg vissza.... lesz ideje :twisted: Csak pár kép... http://laci4.uw.hu/GSI/fek/1.jpg http://laci4.uw.hu/GSI/fek/2.jpg ... .... http://laci4.uw.hu/GSI/fek/13.jpg most megyek gyors punnyadni, korán kelek, plusz este lagziii :twisted: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július17, 2004 Megoszt Elküldve Július17, 2004 Nah kész a fék(elöl). No nem mostanra.. már egy ideje.. :) Fékhatás..sztem franko..hátmég ha összekopnak... ma megyek vele 300kmert, holnap meg vissza.... lesz ideje :twisted: Csak pár kép... http://laci4.uw.hu/GSI/fek/1.jpg http://laci4.uw.hu/GSI/fek/2.jpg ... .... http://laci4.uw.hu/GSI/fek/13.jpg most megyek gyors punnyadni, korán kelek, plusz este lagziii :twisted: :roll: Hol szerezted be, kivel rakattad fel, es mennyi volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Laci4! Érezhető a változás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts