Bálintka 1.6i Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Jó de ez azért nem végleges megoldás ugye? :D Nem fogom így hagyni,csak próba cseresznye.Kiváncsi voltam,hogy javul-e a dolog. Már megvan a titok nyitja ^_^ Nem akarom,hogy az esztergályos bántson,ha ebédkor oda zörgök :P De ha holnap lemegyek hozzá,szerintem ingyenbű megoldja,darab anyagból Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Ezek szerint mégis csak a tehermentesítő volt a ludas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Ezek szerint mégis csak a tehermentesítő volt a ludas. ^_^ Yes.Megfogadtam a tanácsod,átnéztem alaposan.Megmértem.És hát ugye.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Este, állok be a garázsba és amikor a küszöbön mentem át fémes csikorgást hallottam. :P 2cm magas a küszöb. Már hallom egy ideje, hogy valami furcsa hangot ad ki, de mi lehet? Most meg ez a csikorgás. ^_^ Tegnap megemeltem a jobb elejét és a tárcsa is súrlódik 1 helyen, az is cserés lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Este, állok be a garázsba és amikor a küszöbön mentem át fémes csikorgást hallottam. :P 2cm magas a küszöb. Már hallom egy ideje, hogy valami furcsa hangot ad ki, de mi lehet? Most meg ez a csikorgás. ^_^ Tegnap megemeltem a jobb elejét és a tárcsa is súrlódik 1 helyen, az is cserés lesz. :D Esetleg a rugótányérból eltűnt a gumi? Vagy valamelyik szilent haldoklik, esetleg a kutyacsontod érett a cserére. Stabrúd felfogatásánál a gumibakok megvannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Majd holnap lemászok az aknába és alásasolok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Esetleg a rugótányérból eltűnt a gumi? Vagy valamelyik szilent haldoklik, esetleg a kutyacsontod érett a cserére. Stabrúd felfogatásánál a gumibakok megvannak? Heeeej, vagy rugótörés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Heeeej, vagy rugótörés? :D Csámpásan állna a vas, és hullámozna, mint a tenger szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Esetleg a rugótányérból eltűnt a gumi? Vagy valamelyik szilent haldoklik, esetleg a kutyacsontod érett a cserére. Stabrúd felfogatásánál a gumibakok megvannak? Talán a fékbetét cserés Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Csámpásan állna a vas, és hullámozna, mint a tenger szerintem Nenem, mindkét hátsó rugómból le volt törve két centi, nem hullámzott, az telótöréskor van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Nenem, mindkét hátsó rugómból le volt törve két centi, nem hullámzott, az telótöréskor van. Azt tudom, hogy milyen. Enyémnek is le van törve a hátsó rugóiból. Majd ha lesz keret, akkor cserélem. Én azt hittem, hogy olyan rugótörésre gondolsz, ami nem a tányérnál törik, hanem sokkal feljebb. Lengéscsillapító törésben meg volt részem. Kaposváron elszállt, hazáig lépésben, sűrűn miatyánkot mondogatva, nehogy a rugó is megadja magát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 Azt tudom, hogy milyen. Enyémnek is le van törve a hátsó rugóiból. Majd ha lesz keret, akkor cserélem. Én azt hittem, hogy olyan rugótörésre gondolsz, ami nem a tányérnál törik, hanem sokkal feljebb. Lengéscsillapító törésben meg volt részem. Kaposváron elszállt, hazáig lépésben, sűrűn miatyánkot mondogatva, nehogy a rugó is megadja magát :D Á, a rugónak bírnia kell starpát gátló nélkül is, csak persze nem egyszerű az úton tartani a kocsit a kátyúkon keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 A szilentjeim jók. Az ABS jeladó ciripelt, aztán már csikorgott is. Nem tudtam kivenni, ezért széttörtem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 A szilentjeim jók. Az ABS jeladó ciripelt, aztán már csikorgott is. Nem tudtam kivenni, ezért széttörtem. :D Jól megkapta. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Letört a csavar feje, ráfogtam a fogóval és rotty... Aztán a belső fele is rotty... A többi bent maradt a tartóban. El lesz ott 1 darabig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 A szilentjeim jók. Az ABS jeladó ciripelt, aztán már csikorgott is. Nem tudtam kivenni, ezért széttörtem. :rolleyes: Utángyártott jeladó Csergőnél 7 ezer forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Utángyártott jeladó Csergőnél 7 ezer forint. jobb elso kerekbol nekem is jon vmi ciripelo hang akkor az az abs jelado lesz? mi tud abban ciripelni???? azt tudjuk hogy milyen gyartmany? mondjuk ugy hogy viszonylag kozel hozzam nagyobb mennyisegben vannak kereksebesseg szenzorok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 jobb elso kerekbol nekem is jon vmi ciripelo hang akkor az az abs jelado lesz? mi tud abban ciripelni???? Hozzáér a karikához, vagy tücsök van benne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 jobb elso kerekbol nekem is jon vmi ciripelo hang akkor az az abs jelado lesz? mi tud abban ciripelni???? azt tudjuk hogy milyen gyartmany? mondjuk ugy hogy viszonylag kozel hozzam nagyobb mennyisegben vannak kereksebesseg szenzorok :rolleyes: A ciripelést leginkább a görbült féktárcsatakaró lemez szokott okozni. El kell hajlítani a féktárcsától! Avagy egy kavics szorulhat a jeladó tárcsa (fogazott) és az elektronikus jeladó közé. (Nekem ez történt, és ezért féltengelyt és elektronikus jeladót is kellett cseréltetnem.) A gyártmányát nem ismertem fel, Csergőnél vettem, tehát Opelba való és jól is működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csapszeg Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Sztok!szükségem lenne 1 kis segítségre!Opel tigra ültetőrugó jó lehet astra f-be? :rolleyes: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._175600572.html Köszi a segítséget <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Sziasztok. Lengéscsillapítót kellene cserélnem elöl. Hogy tudom kibányászni a régieket a gólyalábból? Van valami hatszög alakú lemezféle a tetelyén. Menetes talán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Sziasztok. Lengéscsillapítót kellene cserélnem elöl. Hogy tudom kibányászni a régieket a gólyalábból? Van valami hatszög alakú lemezféle a tetelyén. Menetes talán? Igen. Menetes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Sztok!szükségem lenne 1 kis segítségre!Opel tigra ültetőrugó jó lehet astra f-be? :rolleyes: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._175600572.html Köszi a segítséget -_- A kistigris egy átöltöztetett Corsa. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Igen. Menetes. <_< Köszönöm! Márcsak abban bízom,hogy hajlandó kijönni mert még a legelső van bent. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Köszönöm! Márcsak abban bízom,hogy hajlandó kijönni mert még a legelső van bent. :rolleyes: Kijön az. Gólyaláb befog egy méretes satuba, és hatalmas fogóval szépen ki lehet tekerni. Nálam a 12 éves gyári sem okozott gondot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts