Breki Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Minek vesztek megint egész hidat? No mind1...ez volt az uccsó hogy említést tettem róla. Én nem vettem :D ^_^ De van olyan bontós aki nem adja másképp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Én nem vettem :D ^_^ De van olyan bontós aki nem adja másképp... Viszel egy kulcskészletet, és kiröhögöd, a vasat meg otthagyod... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Én nem vettem :D :P De van olyan bontós aki nem adja másképp... Nekem is igazából csak a fékcső kéne. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Viszel egy kulcskészletet, és kiröhögöd, a vasat meg otthagyod... ^_^ Ha nem azt mondja viszed az egészet a fenébe vagy semmitse! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Ha nem azt mondja viszed az egészet a fenébe vagy semmitse! :D Olyan nincs! Elhozod az egészet, leszeded ami kell, a maradékot meg ledobod a kapujába, oszt csókolom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Olyan nincs! Elhozod az egészet, leszeded ami kell, a maradékot meg ledobod a kapujába, oszt csókolom.... Mondjuk attól függ mennyiért adja :P ;) Ha drágán, akkor nem dobálnál semmit :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Nekem is igazából csak a fékcső kéne. :D Fémet(réz) gyártanak méretre 1000ft kb/db, nekem ennyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Mondjuk attól függ mennyiért adja :P ;) Ha drágán, akkor nem dobálnál semmit :D ^_^ Ha drágán adja nem veszem meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Olyan nincs! Elhozod az egészet, leszeded ami kell, a maradékot meg ledobod a kapujába, oszt csókolom.... Ezt azért nem teném mert elég normális a srác csak ő se gyüjti a megmaradt lomokat. /igaz van a portáján vagy 15 óto szétbontva/ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Olyan nincs! Elhozod az egészet, leszeded ami kell, a maradékot meg ledobod a kapujába, oszt csókolom.... Dehogy dobom....felhajintom sógornak, ő pízt ad érte ;) ^_^ Nekem is igazából csak a fékcső kéne. :D Nálam előbb az elsőket kellene átcserélni, de a tárcsák, betétek váratnak magukra. A hátsókkal mákom volt, jók a tárcsák, betétek is. Csak fel kéne tenni őket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 : ...és acélcső amit nehéz hajlítgatni sajna, amit meg csinálnak méretre az általában réz, de acélból is kérheted csak az jóval drágább. kép Gyári acélt 8-10 ezerért akartak hozatni inkább vettem az unixban univerzális réz csövet 850-forintért. Aztán meghajtottam, ahogy az ökör huggyozik, mindegy a fékfolyadék eltalál benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Gyári acélt 8-10 ezerért akartak hozatni inkább vettem az unixban univerzális réz csövet 850-forintért. Aztán meghajtottam, ahogy az ökör huggyozik, mindegy a fékfolyadék eltalál benne. http://kep.psharing.com/372906.jpg Teh! Nekem november elején volt műszakis, akkor lett kicserélve a teljes hátsó fékcsőállomány, gumicsövek, meg a főfékhengertől hátramenő vascsövek, mert volt olyan része, amit már csak a lehelet tartott egyben. 21 matyikirályba fájt fékfolyadékkal, rézcsövekkel, munkadíjjal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Gyári acélt 8-10 ezerért akartak hozatni inkább vettem az unixban univerzális réz csövet 850-forintért. Aztán meghajtottam, ahogy az ökör huggyozik, mindegy a fékfolyadék eltalál benne. http://kep.psharing.com/372906.jpg teljesen hibátlan.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 teljesen hibátlan.... ^_^ Képpel nem idézünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Sziasztok! Hátsó gátlókat kellene cserélnem a Caravan-ban. Csak tanácstalan vagyok milyet vegyek olajosat, gázosat, vagy felújítassam a benne lévő gyári szintszabályzósakat, ha egyáltalán vki elvállalja? Kinek milyen van, tapasztalat? Előre is köszi Zsolti Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Sziasztok! Hátsó gátlókat kellene cserélnem a Caravan-ban. Csak tanácstalan vagyok milyet vegyek olajosat, gázosat, vagy felújítassam a benne lévő gyári szintszabályzósakat, ha egyáltalán vki elvállalja? Kinek milyen van, tapasztalat? Előre is köszi Zsolti Hasonló szabályzós hátsó lengéscsillapítóimat 3 éve, és 55 ezer km -el ezelőtt cseréltettem olajos Kayabára. Tökéletes azóta is. (és ócsó vót!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Egyébként a gázas vagy olajos lengéscsillapítók a jobbak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Egyébként a gázas vagy olajos lengéscsillapítók a jobbak? Azt mondják, hogy hátra inkább az olajos való, hogy üresen se pattogjon annyira a kocsi, meg az olajosaknak valamivel jobb a csillapítottsága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Azt mondják, hogy hátra inkább az olajos való, hogy üresen se pattogjon annyira a kocsi, meg az olajosaknak valamivel jobb a csillapítottsága. Ezt honnan szeded? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Azt mondják, hogy hátra inkább az olajos való, hogy üresen se pattogjon annyira a kocsi, meg az olajosaknak valamivel jobb a csillapítottsága. Nekem anno azt tanácsolták, hogy ha sokat terepezek, (rossz minőségű út, földút stb)....tehát szélsőséges környezetben használom, akkor jobb a gázos, mert az olajos hajlamos lehet habosodni. Csillapításban sztem nincs különbség, de ha van akkor a gázos javára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Ezt honnan szeded? :D Egyik szerelő ismerősöm mondta. De akkor lehet, hogy ezentúl nem kéne elhinnem minden szavát? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Egyik szerelő ismerősöm mondta. De akkor lehet, hogy ezentúl nem kéne elhinnem minden szavát? :D Tökmindegy, de a gázos jobb, mert nem habosodik, ahogy már előttem is említették. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Egyik szerelő ismerősöm mondta. De akkor lehet, hogy ezentúl nem kéne elhinnem minden szavát? :D A gázos annyiban más, hogy jobban megtartja a karakterisztikáját miután felmelegedett egy nagyobb, hosszabb igénybevétel során. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Teh! Nekem november elején volt műszakis, akkor lett kicserélve a teljes hátsó fékcsőállomány, gumicsövek, meg a főfékhengertől hátramenő vascsövek, mert volt olyan része, amit már csak a lehelet tartott egyben. 21 matyikirályba fájt fékfolyadékkal, rézcsövekkel, munkadíjjal együtt. 3E volt a corsába a komplett fékcsőrendszer hátra,szal a 21E éppen jó ár munkadíjjal együtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hali. lenne 1 kérdésem f astrámmal ha 100 felett megyek elkezd rángatni az első futómű,kormányonis érzem,az miért lehet?Gömbcsuklók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts