zotya975 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Jah meg mivel kúpos a csapágy ezért utánállítóként is üzemel :) szerk.: bizonyos mértékig Kúpos? Én csak azt néztem, hogy kétsoros, de szerencsére nem kellett kivennem. Más baja volt. Egészen más. :) De legalább annyit nyertem vele, hogy vettem 30-as hosszú dugókulcsot, legalább már ez is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Kúpos? Én csak azt néztem, hogy kétsoros, de szerencsére nem kellett kivennem. Más baja volt. Egészen más. :) De legalább annyit nyertem vele, hogy vettem 30-as hosszú dugókulcsot, legalább már ez is van. Tudtommal a kerékcsapágyak nagy része kúpos kivitelű. Segítendő a megfelelő terhelés eloszlást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Tudtommal a kerékcsapágyak nagy része kúpos kivitelű. Segítendő a megfelelő terhelés eloszlást. Passz, nem tudom, én csak azt néztem hogyan kell cserélni ha az a hibás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Passz, nem tudom, én csak azt néztem hogyan kell cserélni ha az a hibás. prés kinyom prés benyom Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Zotya igazad volt. Ez télleg nem kúpos, hanem kétsoros mélyhornyú golyóscsapágy. Akkor leragadtam az UAZ és társainál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Zotya igazad volt. Ez télleg nem kúpos, hanem kétsoros mélyhornyú golyóscsapágy. Akkor leragadtam az UAZ és társainál :) Miaz, UAZ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandic18xe Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Helló! Valaki meg tudja mondani, hogy mennyivel rövidebb a gsi rugója, mint a sima? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Miaz, UAZ? :) Uljanov avto zavot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Helló! Valaki meg tudja mondani, hogy mennyivel rövidebb a gsi rugója, mint a sima? Üdv! 2centi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Mivan, ha kezdődő féltengelyhalál? Vagy esetleg a difi nél hibázik valami. Más szerintem nem igazán jöhet szóba ezek után. Szerintem féltengely akkor is zajongna, ha lassan megy, nem csak 80-felett. De igazából ehhez pont nem értek. :) Külső féltengelyek cserélve voltak 1 éve, amikor a futóművet újítottam fel! :) Mostanában volt megbontva a koronás anya a féltengely végén? ..... A koronásanyával is lehet még kicsit variálni a csapágy lógásán. Nekem a balos picit lógott,érzéssel ráhúztunk és minden ok. 1 éve... amikor futóműfelújítás volt! Azóta mentem vagy 30.000 km-t. Mindenesetre utánnanézek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandic18xe Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 2centi Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Zotya igazad volt. Ez télleg nem kúpos, hanem kétsoros mélyhornyú golyóscsapágy. Akkor leragadtam az UAZ és társainál :) Nem ragadtál le sehol, mert nagyon sok autó még ma is kúpossal van szerelve, csak pár német autógyár jobban szereti a golyósat. A kúposnak nagyobb a teherbírása de sokkal macerásabb a beállítás meg hasonlók tekintetében. Korhoz sem igazán lehet kötni mert anno a wartburg is golyóscsapágyas volt pedig az is uaz korabeli jószág volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Nem ragadtál le sehol, mert nagyon sok autó még ma is kúpossal van szerelve, csak pár német autógyár jobban szereti a golyósat. A kúposnak nagyobb a teherbírása de sokkal macerásabb a beállítás meg hasonlók tekintetében. Korhoz sem igazán lehet kötni mert anno a wartburg is golyóscsapágyas volt pedig az is uaz korabeli jószág volt :) Najah. Ha túlhúzod, akkor recseg ropog szétmegy ha meg nem akkor meg libeg mint lóf...sz a hideg vízben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Najah. Ha túlhúzod, akkor recseg ropog szétmegy ha meg nem akkor meg libeg mint lóf...sz a hideg vízben :) Nem tudom, a lovakhoz nem értek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Nem tudom, a lovakhoz nem értek. :) éééértem én hogy villanymotor, de mivel tankolják? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Megint gátlók... kértem árajánlatot: Delphi: 10900.- -olajos (gázost elfelejtettem... :) ) Kayaba: 19000.- -gázos Sachs: 16000.- -gázos Monroe Premium: 20000.- -gázos Monroe Original:17700.- -gázos Tényleg annyival jobbak a gázosak, amennyivel drágábbak? Én csak normál üzemben használom a gépet, jó lenne az olajos, vagy ekkor is érdemes a gázosat venni? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Megint gátlók... kértem árajánlatot: Delphi: 10900.- -olajos (gázost elfelejtettem... :) ) Kayaba: 19000.- -gázos Sachs: 16000.- -gázos Monroe Premium: 20000.- -gázos Monroe Original:17700.- -gázos Tényleg annyival jobbak a gázosak, amennyivel drágábbak? Én csak normál üzemben használom a gépet, jó lenne az olajos, vagy ekkor is érdemes a gázosat venni? Köszi! Előre mindenképpen gázosat tennék, hátul már lehet mérlegelni érdemes-e. (gyárilag is elöl gázos hátul sima olajos van) Sachs sztem jó középút, én tuti ezt választanám (bár a kayabára azt mondják, hogy jobb és csak 3eft plussz.... hát nem is tudom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Előre mindenképpen gázosat tennék, hátul már lehet mérlegelni érdemes-e. (gyárilag is elöl gázos hátul sima olajos van) Sachs sztem jó középút, én tuti ezt választanám (bár a kayabára azt mondják, hogy jobb és csak 3eft plussz.... hát nem is tudom) Köszi, az lesz, holnap megyek érte. Remélem amikor szétszedjük a gépet, nem lesz más gond és nem kell a havi fizut javításra átirányozni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
soliver Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Üdv mindenki! Most cseréltem első lengőn hátsó szilentet. Az normális, hogy úgy kellett belekalapálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Üdv mindenki! Most cseréltem első lengőn hátsó szilentet. Az normális, hogy úgy kellett belekalapálni? Teljesen normális. Bár nem egészséges. Satuval jobb lett volna belepréselni. Nem sérül a széle. De igen, ilyen szorosan megy bele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Teljesen normális. Bár nem egészséges. Satuval jobb lett volna belepréselni. Nem sérül a széle. De igen, ilyen szorosan megy bele. :) Én jövőhéten cserélem mind az összes első szilentet:D Jó mókának ígérkezik? Áhá eszembe is jutott mekkora méretű szilent kell bele? Mert az autós boltba a formatika azt mondta hogy hozzam be és majd akkor rendel mert hogy van több méret. Mekkora kell bele? 2002 x14nz ferdehát? Valaki tudja vagy olyanvolt a gyárba ami volt a polcon azt vették le? kösz a segítséget. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Én jövőhéten cserélem mind az összes első szilentet:D Jó mókának ígérkezik? Áhá eszembe is jutott mekkora méretű szilent kell bele? Mert az autós boltba a formatika azt mondta hogy hozzam be és majd akkor rendel mert hogy van több méret. Mekkora kell bele? 2002 x14nz ferdehát? Valaki tudja vagy olyanvolt a gyárba ami volt a polcon azt vették le? kösz a segítséget. Üdv. Tudtommal az F szériában egyforma szilentek vannak a lengőkarokban, tornyokban motortípustól függetlenül. Eltérés csak a stabrúd bekötőknél van.....de a többiek úgy is kijavítanak ha rosszul tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
soliver Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Ja jó móka. annyira hogy csak az egyik oldalt csináltam ma a másikra már nem jutott idő. de a második már f1 es lesz:) amúgy kösz!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Tudtommal az F szériában egyforma szilentek vannak a lengőkarokban, tornyokban motortípustól függetlenül. Eltérés csak a stabrúd bekötőknél van.....de a többiek úgy is kijavítanak ha rosszul tudom :) Jó az tiszta sor. Csak pl a boltban mutatott 3méretet és abból nem tudtuk kiszűrni hogy az enyémbe melyik kell. Itt rejlik a probblem:D na de majd jövőhéten alá bakolok azt GÓ adunk a szarviznek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Jó az tiszta sor. Csak pl a boltban mutatott 3méretet és abból nem tudtuk kiszűrni hogy az enyémbe melyik kell. Itt rejlik a probblem:D na de majd jövőhéten alá bakolok azt GÓ adunk a szarviznek Ez érdekes. Nekem nem kérdeztek méretet. Motor, évjárat, és vették le a polcról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts