uhuhu Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Én nem gyárit. :wink: De szerintem bízzuk a döntést Redline-ra... Ezek után... :) :) jaja. főképp hogy nem is akartuk befolyásolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Annak hogy kemenyebb milyen jelentosege van? Tovabb tart gondolom, es ezen kivul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Annak hogy kemenyebb milyen jelentosege van? Tovabb tart gondolom, es ezen kivul? nyikorog, jobban kell tasposni, és hamarabb elkopik a tárcsa. szerintem - igaz én nnem vagyok versenyszellemü- a gyári fék a jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 szerintem - igaz én nnem vagyok versenyszellemü- a gyári fék a jó. itt 14nz-ről van szo nem nagyon lehet versenyszellemeskedni :) :) nem könnyítettétek meg a választást, de ha kb egyforma akkor nézek bele gyárit ne nyikorogjon.....gondolom Csergőbe van, ott még él a MOTE kedvezmény is :evil: (talán) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 GH! A betét keménységét az anyagának mibenléte és minősége határozza meg. Gyárilag valami grafitos puha keverék van ha jól emléxem, ez viszonylag hamar kopik, átlagos a surlódási együtthatója (0,2), viszont kíméli a tárcsát. A Ferodo valami fémes keveréket használ, ez kicsit tovább tart, nem lehet elmelegíteni, jobb a surlódási együtthatója (0,3). Viszont kicsit jobban használódik a tárcsa, és néha, főleg párás időben van egy kis hangja a féknek. A tárcsa fogyás gondot nagyon szépen meg lehet oldani azzal, hogy a gyári helyett Brembo-t raksz fel, ugyanannyiba kerül mint a gyári, de sokkal tartósabb. A Brembo-Ferodo párosítás tovább bírja mint a gyári páros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 "jobban kell tasposni" Ebben nem értünk egyet. :wink: Ugyanúgy kell taposni, sőt, harapósabb is a Ferodo betét. Ha valaki nem ezt tapasztalja, az sürgősen cseréljen fékolajat, az lesz a bűnös. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 nyikorog, jobban kell tasposni, és hamarabb elkopik a tárcsa. szerintem - igaz én nnem vagyok versenyszellemü- a gyári fék a jó. hümm... nekem a gyári betét is nyikorog... mostmivan? anno, amikor fétárcsa-csere volt (12 ezer km-rel ezelôtt), valami 1.0-ás, gagyi fékbetét került bele, aszittem azért nyikorog... 10ezer km után tetettem bele GM betéteket, az is nyikorog... már az agyam helyére megy... plusznyûg: hátramenetben, ha ráfékezek, csattan egy aprót az elsô fék... ezután elindulok elôre, megint... aztán a köv. hátramenetig nem... ez mi lehet (olyan 2ezer km van a betétekben...) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Ma vegre meg lett szuntetve az idegesito kopogas... bal oldali stabilizator rud volt kettetorve. Bal hatso fek munkahenger is cserelve lett, elegge brutalszar allapotban volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Bal hatso fek munkahenger is cserelve lett, elegge brutalszar allapotban volt... Honnan lehet tudni hogy ha a munkahengerek nem jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 ....Astra F c14nz full gyári tárcsára mi a legjobb betét amit mernétek ajánlani tudva, hogy a kocsiban a terhes feleségetek ül a zsebében pedig egy öttalálatos lottoszelvény van???.... Szerinted én mit ajánlok ? :) :wink: Írjál Bazsnak, ő hoz neked ócsóóóóón Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 de a ferrodo csikorog.meg nagyon kemény.... Nos a tapasztalataim 1 éves Brembo tárcsa + pár ezer km-ert Ferrodo betéttel : Az elején nem csikorgott, majd elkezdett csikorogni. Némi csiszolást követően ismét nem volt hang, majd visszatért. De őszintén szólva már nem érdekel, mert úgy megáll az autó, mint a szög, ha nyomványolom a pedált 8) Ja a csikorgás eseti jellegű, anagyobb fékezéseknél nem nagyon, a finomabb lassításnál annál inkább jelentkezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 ...hümm... nekem a gyári betét is nyikorog... mostmivan? anno, amikor fétárcsa-csere volt (12 ezer km-rel ezelôtt), valami 1.0-ás, gagyi fékbetét került bele, aszittem azért nyikorog... 10ezer km után tetettem bele GM betéteket, az is nyikorog... már az agyam helyére megy... A gyári betétek kapcsán csiszolás megvolt berakás előtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 Honnan lehet tudni hogy ha a munkahengerek nem jók? Nalam egy pad-diagnosztika kimutatta, hogy nem fog a bal hatso fek. Semmit sem. Szetbontottak, megneztek, csupa olaj volt az egesz, eleg szornyu allapotban leledzett. Onnantol kezdve meg egyertelmu volt a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 ..... köszi, megnézetem, de a legutóbbi fékbetét-csere elôtt nem volt îlyen gond... bár azóta lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 A csatolt linken olvasom a kocsid paramétereit :) Hol csinálták a kék világítást a kocsidba? A profilodban olvasom, hogy Szegeden laksz. Az én szüleim Szentesen. Egyszer hozzunk már össze egy találkozót. Szeretném megnézni élőben a kék világítást a kocsidban. Persze csak ha nem bánod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 A gyári betétek kapcsán csiszolás megvolt berakás előtt? passz... autószerelôm masszírozta a témát, technikai részleteken nem tudok... de ahogy írod, nekem is hasonló a jelenség... halvány fékezésnél sikít, nagyobbnál nem, ill. esôben sem, amikor vizesedit a tárcsa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 ..... Nézd, azóta lehet hogy elfáradt, nem biztos. Megnézetned nem kell, magad is láthatod, ha felnyitod a motorház tetejét és belenézel a lengőkar és stab. rúd találkozásához. Másként: Leveszed a kereket,majd a leng. kar és szab. rud találkozásánál a rudat megrángatod. Hidd el, egyből megmutatja magát. Ezt mindkét oldalon ellenőrizd. :) :) :) mindkét oldalon??? miért? :twisted: :o thx, fekosz, megnézem... úgyis érik egy kis féknyereg színezés... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Ezt mindkét oldalon ellenőrizd. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Ezt mindkét oldalon ellenőrizd. :) :) :)mindkét oldalon??? miért? :twisted: :o thx, fekosz, megnézem... úgyis érik egy kis féknyereg színezés... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Legfőképp azért,mert mint hátul elől is két kereke van a kocsinak és ebből adódik, hogy a lengőkarból is kettő van Stb... :) :) :) :o ahogy Joe Pesci mondta a Halálos fegyver Mindegyik-ben: 'Oké, oké, oké!' :D ;) :P :D Más: Leírásod szerint 2000-es benyás a kocsid. Mennyit eszik? Hány lovas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Hol csinálták a kék világítást a kocsidba? Szeretném megnézni élőben a kék világítást a kocsidban. Persze csak ha nem bánod. En csinaltam haverral. Siman osszehozhatjuk a talit! Most egy ideig nem leszek itthon, julius vegen neked mikor lenne kb. jo ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Más: Leírásod szerint 2000-es benyás a kocsid. Mennyit eszik? Hány lovas? Kompjuter szerint hónapok óta 9.1/100km-nél tartok, de nem hajszolom, viszont néha muszáj odalépni neki egy kicsit... :oops: 8) Külön nem szoktam mérni, nem idegesítem magam... Anno, amikor még megvolt a teljes ménes, 136 LE-s volt. Most már nyilván kevesebb... Meg most kicsit gyengének érzem, bár lehet, hogy csak nagyon beleszoktam a "jóba"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 En csinaltam haverral. Siman osszehozhatjuk a talit! Most egy ideig nem leszek itthon, julius vegen neked mikor lenne kb. jo ? Julius végén szét lesz döntve a verda mocija (nagygenerál) Szentesen. ...de most hogy mondod, tel.szám cserével értekezhetünk. Aztán ki tudja, lehet a próbautamat Szegedre teszem. A blokkot egyébként Székkutason fűzik össze, illetve fúrják/csapágyazzák. Állítólag megbízható hely, te ismered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts