Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A háromajtós GSi első-hátsó rugói belemennek nem GSi Caravan-ba vagy keressek konkrétan GSi Caravan rugókat? Egy picit lejjebb szeretném tenni a kocsit, de ültetővel rugóval semmiképp sem foglalkozni. Jó lenne ha komfortos maradna vmennyire és az a párcenti elég is lenne, amennyit a GSi rugó ad.

Elküldve
A háromajtós GSi első-hátsó rugói belemennek nem GSi Caravan-ba vagy keressek konkrétan GSi Caravan rugókat? Egy picit lejjebb szeretném tenni a kocsit, de ültetővel rugóval semmiképp sem foglalkozni. Jó lenne ha komfortos maradna vmennyire és az a párcenti elég is lenne, amennyit a GSi rugó ad.

ha caravanba berakod hátra a gsi rugókat akkor az egy 10cm ültetésnek felel meg... persze be lehet, nekem is az van, de cserélném vmi keményebbre :lol: az eleje meg ugyan az..

Elküldve
ha caravanba berakod hátra a gsi rugókat akkor az egy 10cm ültetésnek felel meg... persze be lehet, nekem is az van, de cserélném vmi keményebbre :lol: az eleje meg ugyan az..

Köszi. Mondjuk nekem szintszabályzós a hátulja, felfelé tudom emelni. :lol:

Elküldve
Köszi. Mondjuk nekem szintszabályzós a hátulja, felfelé tudom emelni. :lol:

akkor úgy mondom, hogy a rugó alapból kisebb vagy 7centivel, és sokkal puhább is. ha berakod, kinyírja a rendes hosszúságú gátlót....azzal meg szintezhetsz :lol:

Elküldve
mi a pontos elnevezése a futóművünknek? :lol: típusra (pl McPherson?, vagy ilyesmi?)

Elsőkerék-felfüggesztés:?

Hátsókerék-felfüggesztés:?

Elöl ha jól tudom meki papa futóműve. Pontosabban McPherson rugós tag. Bár ez valami halovány sejtés. :lol:

Elküldve
Elöl ha jól tudom meki papa futóműve. Pontosabban McPherson rugós tag. Bár ez valami halovány sejtés. :lol:

Calibránál ilyen van:

Elsõ felfüggesztés : független kerékfelfüggesztés, háromszög-geometriájú , McPherson lengõkarok, stabilizátor, Wiechers toronymerevítõ

Hátsó felfüggesztés : független kerékfelfüggesztés, háromszög-geometriájú lengõkar, stabilizátor

az első asszem nállunk is olyan mint ami vastagon van szedve :(

de a hátsónak hogy mondják? keresztlengőkaros? vagy az mást jelent? :lol:

Elküldve
Calibránál ilyen van:

Elsõ felfüggesztés : független kerékfelfüggesztés, háromszög-geometriájú , McPherson lengõkarok, stabilizátor, Wiechers toronymerevítõ

Hátsó felfüggesztés : független kerékfelfüggesztés, háromszög-geometriájú lengõkar, stabilizátor

az első asszem nállunk is olyan mint ami vastagon van szedve :lol:

de a hátsónak hogy mondják? keresztlengőkaros? vagy az mást jelent? :lol:

Nemtom. Caravanban simán csak hátsó híd :(

Elküldve
Egyéb információ kell? :lol:

Esetleg a heti nyerőszámok 5ös lottón:D

De hogy ne legyen off. Mi az esélye annak hogy ha új rugókat teszek be hátra, akkor azok nem fognak eltörni?

Elküldve
Esetleg a heti nyerőszámok 5ös lottón:D

De hogy ne legyen off. Mi az esélye annak hogy ha új rugókat teszek be hátra, akkor azok nem fognak eltörni?

Ez megint csak szerencse kérdése.

Elküldve
Ez megint csak szerencse kérdése.

akkor egy darabig még maradnak a mostaniak. kemény 26 ezer péz lenne a hátsó pár. A mostaniaknak meg egy-egy "menetje" le van törve az aljából.

Elküldve
akkor egy darabig még maradnak a mostaniak. kemény 26 ezer péz lenne a hátsó pár. A mostaniaknak meg egy-egy "menetje" le van törve az aljából.

De ha bontottan veszel párezerért egy újabbat akkor azzal nem lesz gond...

Elküldve
Lehet majd megkockáztatom. Csak ez is lutri nem? :lol:

nekem elől benzineséi (vékonyabbak) voltak, azok se egyformák (1 nemet hiányzott a baloldaliból :lol: )

úgyhogy tavaly május körül újítottam fel a futóművet (gömbcsukló (külső csak), rugók, lengéscsillapítók, kormányösszekötők, talpasok,silentek)

azóta belekergettem vagy 20.000 km-t, de jól bírja minden :(

azért egy használttól csak jobb az új :D

Elküldve

Azért a törött rugónál még a bontott egyben lévő is jobb. Nem fogja így törötten kikezdeni a rugótányérokat?

Elküldve
Azért a törött rugónál még a bontott egyben lévő is jobb. Nem fogja így törötten kikezdeni a rugótányérokat?

Hátsóról van szó? Én is törötten vettem, a rugótányérokat nem bántotta, csak a gumicsöcsöt paszírozta szét, de mivel nem ott ahol a jó rugó illeszkedik hagytam benne. De a gumicsöcs amúgy sem drága.

Elküldve
5 ajtós rugói nem jók a Caravanhoz, igaz? Mármint a hátsó. Mert van egy pár, ha kell vkinek.

Nem jók. Amikor nekem eltört én is nézegettem, de más a hossza.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.