walker Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 A háromajtós GSi első-hátsó rugói belemennek nem GSi Caravan-ba vagy keressek konkrétan GSi Caravan rugókat? Egy picit lejjebb szeretném tenni a kocsit, de ültetővel rugóval semmiképp sem foglalkozni. Jó lenne ha komfortos maradna vmennyire és az a párcenti elég is lenne, amennyit a GSi rugó ad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Majd ha lesz második autom amit használok a mindennapokban és az opel csak hobbiautó lesz majd akkor én is elgondolkodom az ültetésen, de addig csak szívnék vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 A háromajtós GSi első-hátsó rugói belemennek nem GSi Caravan-ba vagy keressek konkrétan GSi Caravan rugókat? Egy picit lejjebb szeretném tenni a kocsit, de ültetővel rugóval semmiképp sem foglalkozni. Jó lenne ha komfortos maradna vmennyire és az a párcenti elég is lenne, amennyit a GSi rugó ad. ha caravanba berakod hátra a gsi rugókat akkor az egy 10cm ültetésnek felel meg... persze be lehet, nekem is az van, de cserélném vmi keményebbre :lol: az eleje meg ugyan az.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Tessék, van itt futómű akció :lol: Akció Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 ha caravanba berakod hátra a gsi rugókat akkor az egy 10cm ültetésnek felel meg... persze be lehet, nekem is az van, de cserélném vmi keményebbre :lol: az eleje meg ugyan az.. Köszi. Mondjuk nekem szintszabályzós a hátulja, felfelé tudom emelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Tessék, van itt futómű akció :lol: Akció Micsoda marketing! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Köszi. Mondjuk nekem szintszabályzós a hátulja, felfelé tudom emelni. :lol: akkor úgy mondom, hogy a rugó alapból kisebb vagy 7centivel, és sokkal puhább is. ha berakod, kinyírja a rendes hosszúságú gátlót....azzal meg szintezhetsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 mi a pontos elnevezése a futóművünknek? :lol: típusra (pl McPherson?, vagy ilyesmi?) Elsőkerék-felfüggesztés:? Hátsókerék-felfüggesztés:? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 mi a pontos elnevezése a futóművünknek? :lol: típusra (pl McPherson?, vagy ilyesmi?) Elsőkerék-felfüggesztés:? Hátsókerék-felfüggesztés:? Elöl ha jól tudom meki papa futóműve. Pontosabban McPherson rugós tag. Bár ez valami halovány sejtés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Elöl ha jól tudom meki papa futóműve. Pontosabban McPherson rugós tag. Bár ez valami halovány sejtés. :lol: Calibránál ilyen van: Elsõ felfüggesztés : független kerékfelfüggesztés, háromszög-geometriájú , McPherson lengõkarok, stabilizátor, Wiechers toronymerevítõ Hátsó felfüggesztés : független kerékfelfüggesztés, háromszög-geometriájú lengõkar, stabilizátor az első asszem nállunk is olyan mint ami vastagon van szedve :( de a hátsónak hogy mondják? keresztlengőkaros? vagy az mást jelent? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Calibránál ilyen van: Elsõ felfüggesztés : független kerékfelfüggesztés, háromszög-geometriájú , McPherson lengõkarok, stabilizátor, Wiechers toronymerevítõ Hátsó felfüggesztés : független kerékfelfüggesztés, háromszög-geometriájú lengõkar, stabilizátor az első asszem nállunk is olyan mint ami vastagon van szedve :lol: de a hátsónak hogy mondják? keresztlengőkaros? vagy az mást jelent? :lol: Nemtom. Caravanban simán csak hátsó híd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Elöl McPherson rendszerű, hátul pedig csatolt hosszanti lengőkaros. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Elöl McPherson rendszerű, hátul pedig csatolt hosszanti lengőkaros. :lol: Ott a pont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Elöl McPherson rendszerű, hátul pedig csatolt hosszanti lengőkaros. :( köszi szépen! :D de m_petya, mi is (majdnem) nyomon voltuk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Ott a pont :lol: köszi szépen! :D de m_petya, mi is (majdnem) nyomon voltuk :D :( Egyéb információ kell? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Egyéb információ kell? :lol: Esetleg a heti nyerőszámok 5ös lottón:D De hogy ne legyen off. Mi az esélye annak hogy ha új rugókat teszek be hátra, akkor azok nem fognak eltörni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Esetleg a heti nyerőszámok 5ös lottón:D De hogy ne legyen off. Mi az esélye annak hogy ha új rugókat teszek be hátra, akkor azok nem fognak eltörni? Ez megint csak szerencse kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Ez megint csak szerencse kérdése. akkor egy darabig még maradnak a mostaniak. kemény 26 ezer péz lenne a hátsó pár. A mostaniaknak meg egy-egy "menetje" le van törve az aljából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 akkor egy darabig még maradnak a mostaniak. kemény 26 ezer péz lenne a hátsó pár. A mostaniaknak meg egy-egy "menetje" le van törve az aljából. De ha bontottan veszel párezerért egy újabbat akkor azzal nem lesz gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 De ha bontottan veszel párezerért egy újabbat akkor azzal nem lesz gond... Lehet majd megkockáztatom. Csak ez is lutri nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Lehet majd megkockáztatom. Csak ez is lutri nem? :lol: nekem elől benzineséi (vékonyabbak) voltak, azok se egyformák (1 nemet hiányzott a baloldaliból :lol: ) úgyhogy tavaly május körül újítottam fel a futóművet (gömbcsukló (külső csak), rugók, lengéscsillapítók, kormányösszekötők, talpasok,silentek) azóta belekergettem vagy 20.000 km-t, de jól bírja minden :( azért egy használttól csak jobb az új :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 akkor egy darabig még maradnak a mostaniak. kemény 26 ezer péz lenne a hátsó pár. A mostaniaknak meg egy-egy "menetje" le van törve az aljából. Azért a törött rugónál még a bontott egyben lévő is jobb. Nem fogja így törötten kikezdeni a rugótányérokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Azért a törött rugónál még a bontott egyben lévő is jobb. Nem fogja így törötten kikezdeni a rugótányérokat? Hátsóról van szó? Én is törötten vettem, a rugótányérokat nem bántotta, csak a gumicsöcsöt paszírozta szét, de mivel nem ott ahol a jó rugó illeszkedik hagytam benne. De a gumicsöcs amúgy sem drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 5 ajtós rugói nem jók a Caravanhoz, igaz? Mármint a hátsó. Mert van egy pár, ha kell vkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 5 ajtós rugói nem jók a Caravanhoz, igaz? Mármint a hátsó. Mert van egy pár, ha kell vkinek. Nem jók. Amikor nekem eltört én is nézegettem, de más a hossza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts