opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Aztec! Jó kérdés. Hívd fel, vagy ugorj át, úgyis ott lax, nem? :) Uhuhu! Nekem se a Koni, se a Sachs olajos nem csinálta. Álltak mint a cövek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 egen csak gondoltam megkérdezem, mielött betalálom a jóembert. egész pontosan én 16ban ő 15ben... kell mennem vagy 5-6 utcát, hogy ott legyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 De sajnállak... Nekem meg másfél óra az út hozzá... :? Menj gyalog, akkor megvan a bemelegítés a fociedzésre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 De sajnállak... Nekem meg másfél óra az út hozzá... :? Menj gyalog, akkor megvan a bemelegítés a fociedzésre! :) vát kájnd of foci :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Nem Te mondtad, hogy jársz néha fociedzésre? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Nem Te mondtad, hogy jársz néha fociedzésre? :) nem héha, de most nyárisz van ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 vát kájnd of foci :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Nekem sem gázos, hanem olajos az első két teló, bár nem gyári GM, hanem utángyártott sachs (ha jól írom), a hátsó meg valami japán (kajaba), az viszont tényleg ott marad, ahova állítom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Akkor úgy látszik elég sztohasztikus a lengéscsillapítok magassági viselkedése... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 Elöl nekem is sach gázos, de vhogy a gyári gázos mintha keméynebb lett volna...vagy esetleg tényleg magasabra került az ótó..nem tom..de kicsit "hajókásabb" érzésem van mióta ki lettek cserélve... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 Ha eltekerjuk balra a kormanyt, es benezunk a jobb oldali elso kerek moge (utaster feloli oldalon) akkor alul a lengokar felett az a vekony rud micsoda? a kerek mogott van a lengokarra erositve alul felul egy gumi koronggal es egy-egy csavarral. Ma jardarol lelepesnel vettem eszre, hogy az also csavar es a gumi vacak hianyzik, szal az a rud a levegoben log. (valahol leeshetett) MOst csereltek lengokar szilentet, gondolom szetszedtek ezt is es nem rakhattak rendesen vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 lengés csili állapotát hogy tom mérni? azon kivül h szervizbe mennék illetve nyomkodnám a kocsit elöl ill. hátul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 Akkor úgy látszik elég sztohasztikus a lengéscsillapítok magassági viselkedése... :) nem is kicsit. én meg "kipakoltam a kocsiból" és úgy felemelkedett a segge a drágámnak, hogy tiszta terepjáró hangulata lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 ....én meg "kipakoltam a kocsiból" és úgy felemelkedett a segge a drágámnak, hogy tiszta terepjáró hangulata lett :).... Miért eddig volt egy tartalék motor a csomagtartódban ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 úgy tünik :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 úgy tünik :roll: Ne mánnnn, beteg a kocsid ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 Ne mánnnn, beteg a kocsid ? :roll: nem csak Anti ellen nagyon felszívta magát :) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 GH! Az a stabilizátor rúd, és jó lenne visszaszerkeszteni a helyére... :) Az a baj, hogy azt a kis gumiszilentet nem kapod külön hozzá, szal valszeg kell venned egy komplett stabrúdcsuklót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Nah szerencsere 5 perc alatt megcsinaltak a muhelyben, a menet nem serult alul szal vissza raktuk gyorsan (pont volt ilyen gumi szilentecske is)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Astra F c14nz full gyári tárcsára mi a legjobb betét amit mernétek ajánlani tudva, hogy a kocsiban a terhes feleségetek ül a zsebében pedig egy öttalálatos lottoszelvény van??? Ez a fékbetét ami most fennvan vmi 4000 ft-os szar volt, de a teljesítménye elég nulla. A tárcsa nem tünt annyira leharcoltnak amikor tették fel a betéteket. Uj tárcsát nem akarok venni ha nem muszáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Redline! Azért szemrevételezd a tárcsát, két granitúra betétnél többet nem nagyon bír a gyári tárcsa... Ha nagyon vállasodik, és szép árkos a felülete, akkor csere. :) Betétből gyári, ill. Ferodo a reális választás. Ugyanabban az árban vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Redline! Azért szemrevételezd a tárcsát, két granitúra betétnél többet nem nagyon bír a gyári tárcsa... Ha nagyon vállasodik, és szép árkos a felülete, akkor csere. :) Betétből gyári, ill. Ferodo a reális választás. Ugyanabban az árban vannak... A gyári betét asszem olan 8.000 ft körül van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Ferodo is. :) www.indit-trade.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Ferodo is. :) www.indit-trade.hu de a ferrodo csikorog. meg nagyon kemény.... én gyári tennék bele. Te? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Én nem gyárit. :wink: De szerintem bízzuk a döntést Redline-ra... Ezek után... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts