Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

ebayen veszel és kész. konit meg kárászynál. 2010van, nem olyan bonyolult kilépni virtuálisan az országból :lol:

mindenki ingyen akar itthon mindent, azt meg nem lehet. akkor tessék megvenni a tatekniksz vashulladékot, és örülni h dejókemééény

Ez teljesen igaz. Olcsónak híg a leve. Aki igényes és minőségi cuccokat akar, az fizessen is érte.

Megosztás:

ebayen veszel és kész. konit meg kárászynál. 2010van, nem olyan bonyolult kilépni virtuálisan az országból :lol:

mindenki ingyen akar itthon mindent, azt meg nem lehet. akkor tessék megvenni a tatekniksz vashulladékot, és örülni h dejókemééény

Félre érted szerintem:D Én nem akarok venni se ingyé se pézé. Tisztába vok a dolgokkal h neten is lehet vásárolni szokatm is akár milyen meglepő. Másrészt nem ismerem se a ta tekniket se a többit így csak a véleményemet írtam le, hogy szerintem:D Felénk is 2010van szóval nem értem a problémádat. És nyilván lehet kintről rendelni DE én a MAGYARORSZÁGi megfizethetőséget írtam. na mind1.

Megosztás:

Félre érted szerintem:D Én nem akarok venni se ingyé se pézé. Tisztába vok a dolgokkal h neten is lehet vásárolni szokatm is akár milyen meglepő. Másrészt nem ismerem se a ta tekniket se a többit így csak a véleményemet írtam le, hogy szerintem:D Felénk is 2010van szóval nem értem a problémádat. És nyilván lehet kintről rendelni DE én a MAGYARORSZÁGi megfizethetőséget írtam. na mind1.

én is a véleményemet írtam le. sosem értettem miért kell erre fogni. ha nem megfizethető az a minőség ami elvárható, akkor nem kell megvenni. vár még egy kicsit az ember, és összegyűjti a rávalót. ha meg nincs, akkor nem kell erőltetni.

Megosztás:

én is a véleményemet írtam le. sosem értettem miért kell erre fogni. ha nem megfizethető az a minőség ami elvárható, akkor nem kell megvenni. vár még egy kicsit az ember, és összegyűjti a rávalót. ha meg nincs, akkor nem kell erőltetni.

Hát ja. De am te miből gondolod hogy ez a ta teknik szar? Van valami tapasztalat vagy háver aki mondta? Nem modnom h jó Nem értek alovakhoz na:D Bár magyar utakra ültetni?:lol:

Megosztás:

Ma megtörtén a hátsó lengéscsillapító cserém,cc 1,5 óra volt a kettő dobbetét visszarakásal együtt. Mint ha a bilstein kicsit maszívabb lenne, pedig csak sima olajos. Na mindegy, majd bekopik ez is :lol: 115e km-t bírt a gyári bal hátsó, és szépen izzadt már, ez volt az ok.

Szóval tapasztalatok a billel kapcsolatban, keményen fogja az autót, lehet az elsők is fáradnak már, de olyan érzés mint ha a hátulja tartaná kanyarban magát az eleje pedig földön lenne. Nekem nagyon érdekes jelenség, bár nem vagyok nagy racsingos, de tetszik a dolog :lol: Ha tudnék ilyen jó árban szerezni elsőt is, szerintem megejteném a cserét.

Megosztás:

sziasztok

az astrámnak új gondja lett

teghnap tolattam be a garázsba alászedtem ballra az eslő keréktől egy kopogó hang jött, ahogy fordítottam a kormányt néha megint bekattant

sebbeségbe, meg üresbe is ugyanezt csinálta

azt hittem hogy vmi féltengely ( volt egy suzukink amibe hetente cseréltük) :lol: na de nem olyan az a hang

mintha vmi be lenne rohadva vagy ilyesmi

tudtok erre valamit mondani?

Megosztás:

sziasztok

az astrámnak új gondja lett

teghnap tolattam be a garázsba alászedtem ballra az eslő keréktől egy kopogó hang jött, ahogy fordítottam a kormányt néha megint bekattant

sebbeségbe, meg üresbe is ugyanezt csinálta

azt hittem hogy vmi féltengely ( volt egy suzukink amibe hetente cseréltük) :lol: na de nem olyan az a hang

mintha vmi be lenne rohadva vagy ilyesmi

tudtok erre valamit mondani?

Toronycsapágy lesz az valszeg.Olvass vissza,volt már róla szó,vagy a keresővel keress rá. :lol:

Megosztás:

feljött ez az ültetőrugó téma...

nézelődtem és hátra 40mmert irnak maximum amit láttam eddig...

a gsi mennyit ültet??

meg ettől a 40mmes ültetéstől nagyobb nincs?

hátra

ha egy kicsit is utánaolvasnál, vagy megnéznéd a boltokat mik vannak, akkor nem kérdeznél hülyeséget.

gsi elvileg 2cm.

Megosztás:

ha egy kicsit is utánaolvasnál, vagy megnéznéd a boltokat mik vannak, akkor nem kérdeznél hülyeséget.

gsi elvileg 2cm.

GSi 1-2 centit és van akár 10centis ültetés is!Olvass kicsit utána! :lol:

jolvan már na nem sokat olvastam ez tény, de eddig a 60/40es volt a max amivel találkoztam :lol:

akkor kösszi tehát van 100mm ig :lol:

még egy kérdés :P

ültetőrugót csak 4et egybe lehet megvenni, vagy esetlegesen ha nekem csak kéthátsó kell azt is megtudom venni magában?

Megosztás:

jolvan már na nem sokat olvastam ez tény, de eddig a 60/40es volt a max amivel találkoztam :lol:

akkor kösszi tehát van 100mm ig :lol:

még egy kérdés :P

ültetőrugót csak 4et egybe lehet megvenni, vagy esetlegesen ha nekem csak kéthátsó kell azt is megtudom venni magában?

cipőből is csak egy jobbosat szoktál venni nem?

Megosztás:

Most ha megkérdezed még,hogy melyik GSi rugó jó alá és ha nem,akkó mé nem,esküszöm tökönszúrom magam vagy veszek neked szőke parókát! :lol:

8v klímanélküli ... legalábbis erről írták már, hogy az jó

és lehetőleg párban cseréljünk rugót, mert annyi féle van h beszarás. persze lehet egyet is venni...

illene párban cserélni jah, még ha tuti azonos a tipus, akkor is.

Megosztás:

Ma megtörtén a hátsó lengéscsillapító cserém,cc 1,5 óra volt a kettő dobbetét visszarakásal együtt. Mint ha a bilstein kicsit maszívabb lenne, pedig csak sima olajos. Na mindegy, majd bekopik ez is :rolleyes: 115e km-t bírt a gyári bal hátsó, és szépen izzadt már, ez volt az ok.

Szóval tapasztalatok a billel kapcsolatban, keményen fogja az autót, lehet az elsők is fáradnak már, de olyan érzés mint ha a hátulja tartaná kanyarban magát az eleje pedig földön lenne. Nekem nagyon érdekes jelenség, bár nem vagyok nagy racsingos, de tetszik a dolog :D Ha tudnék ilyen jó árban szerezni elsőt is, szerintem megejteném a cserét.

Én is épp most cseréltem első - hátsó leng.csillapítókat. Gázos Sachs -ot tettem bele,lehet kicsit drágább,de nagyon patent!!

Ajánlom!

Megosztás:

Sziasztok

A kérdésem a következő lenne hogy a gyári Astra f gsi hátsó rugók és a sima Astra f rugók között mennyi a különbség cm-erben (lentebb van-e vagy esetleg fentebb) ha van egyáltalán(nekem egy 93as f-esem van c14nz 5ajtós ahhoz képest)

Válaszotokat előre is köszönöm

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.