invictus Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 ebayen veszel és kész. konit meg kárászynál. 2010van, nem olyan bonyolult kilépni virtuálisan az országból :lol: mindenki ingyen akar itthon mindent, azt meg nem lehet. akkor tessék megvenni a tatekniksz vashulladékot, és örülni h dejókemééény Ez teljesen igaz. Olcsónak híg a leve. Aki igényes és minőségi cuccokat akar, az fizessen is érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 ebayen veszel és kész. konit meg kárászynál. 2010van, nem olyan bonyolult kilépni virtuálisan az országból :lol: mindenki ingyen akar itthon mindent, azt meg nem lehet. akkor tessék megvenni a tatekniksz vashulladékot, és örülni h dejókemééény Félre érted szerintem:D Én nem akarok venni se ingyé se pézé. Tisztába vok a dolgokkal h neten is lehet vásárolni szokatm is akár milyen meglepő. Másrészt nem ismerem se a ta tekniket se a többit így csak a véleményemet írtam le, hogy szerintem:D Felénk is 2010van szóval nem értem a problémádat. És nyilván lehet kintről rendelni DE én a MAGYARORSZÁGi megfizethetőséget írtam. na mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Félre érted szerintem:D Én nem akarok venni se ingyé se pézé. Tisztába vok a dolgokkal h neten is lehet vásárolni szokatm is akár milyen meglepő. Másrészt nem ismerem se a ta tekniket se a többit így csak a véleményemet írtam le, hogy szerintem:D Felénk is 2010van szóval nem értem a problémádat. És nyilván lehet kintről rendelni DE én a MAGYARORSZÁGi megfizethetőséget írtam. na mind1. én is a véleményemet írtam le. sosem értettem miért kell erre fogni. ha nem megfizethető az a minőség ami elvárható, akkor nem kell megvenni. vár még egy kicsit az ember, és összegyűjti a rávalót. ha meg nincs, akkor nem kell erőltetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 én is a véleményemet írtam le. sosem értettem miért kell erre fogni. ha nem megfizethető az a minőség ami elvárható, akkor nem kell megvenni. vár még egy kicsit az ember, és összegyűjti a rávalót. ha meg nincs, akkor nem kell erőltetni. Hát ja. De am te miből gondolod hogy ez a ta teknik szar? Van valami tapasztalat vagy háver aki mondta? Nem modnom h jó Nem értek alovakhoz na:D Bár magyar utakra ültetni?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Hát ja. De am te miből gondolod hogy ez a ta teknik szar? Van valami tapasztalat vagy háver aki mondta? Nem modnom h jó Nem értek alovakhoz na:D Bár magyar utakra ültetni?:lol: kezd elölről Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 kezd elölről Áhá ez valahogy kimaradt :lol: Most már értem szal ilyet se fogok veni:D Meg úgy, egyiket se Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ma megtörtén a hátsó lengéscsillapító cserém,cc 1,5 óra volt a kettő dobbetét visszarakásal együtt. Mint ha a bilstein kicsit maszívabb lenne, pedig csak sima olajos. Na mindegy, majd bekopik ez is :lol: 115e km-t bírt a gyári bal hátsó, és szépen izzadt már, ez volt az ok. Szóval tapasztalatok a billel kapcsolatban, keményen fogja az autót, lehet az elsők is fáradnak már, de olyan érzés mint ha a hátulja tartaná kanyarban magát az eleje pedig földön lenne. Nekem nagyon érdekes jelenség, bár nem vagyok nagy racsingos, de tetszik a dolog :lol: Ha tudnék ilyen jó árban szerezni elsőt is, szerintem megejteném a cserét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 sziasztok az astrámnak új gondja lett teghnap tolattam be a garázsba alászedtem ballra az eslő keréktől egy kopogó hang jött, ahogy fordítottam a kormányt néha megint bekattant sebbeségbe, meg üresbe is ugyanezt csinálta azt hittem hogy vmi féltengely ( volt egy suzukink amibe hetente cseréltük) :lol: na de nem olyan az a hang mintha vmi be lenne rohadva vagy ilyesmi tudtok erre valamit mondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 sziasztok az astrámnak új gondja lett teghnap tolattam be a garázsba alászedtem ballra az eslő keréktől egy kopogó hang jött, ahogy fordítottam a kormányt néha megint bekattant sebbeségbe, meg üresbe is ugyanezt csinálta azt hittem hogy vmi féltengely ( volt egy suzukink amibe hetente cseréltük) :lol: na de nem olyan az a hang mintha vmi be lenne rohadva vagy ilyesmi tudtok erre valamit mondani? Toronycsapágy lesz az valszeg.Olvass vissza,volt már róla szó,vagy a keresővel keress rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Toronycsapágy lesz az valszeg.Olvass vissza,volt már róla szó,vagy a keresővel keress rá. :lol: köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 feljött ez az ültetőrugó téma... nézelődtem és hátra 40mmert irnak maximum amit láttam eddig... a gsi mennyit ültet?? meg ettől a 40mmes ültetéstől nagyobb nincs? hátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 feljött ez az ültetőrugó téma... nézelődtem és hátra 40mmert irnak maximum amit láttam eddig... a gsi mennyit ültet?? meg ettől a 40mmes ültetéstől nagyobb nincs? hátra ha egy kicsit is utánaolvasnál, vagy megnéznéd a boltokat mik vannak, akkor nem kérdeznél hülyeséget. gsi elvileg 2cm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 feljött ez az ültetőrugó téma... nézelődtem és hátra 40mmert irnak maximum amit láttam eddig... a gsi mennyit ültet?? meg ettől a 40mmes ültetéstől nagyobb nincs? hátra GSi 1-2 centit és van akár 10centis ültetés is!Olvass kicsit utána! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 ha egy kicsit is utánaolvasnál, vagy megnéznéd a boltokat mik vannak, akkor nem kérdeznél hülyeséget. gsi elvileg 2cm. GSi 1-2 centit és van akár 10centis ültetés is!Olvass kicsit utána! :lol: jolvan már na nem sokat olvastam ez tény, de eddig a 60/40es volt a max amivel találkoztam :lol: akkor kösszi tehát van 100mm ig :lol: még egy kérdés :P ültetőrugót csak 4et egybe lehet megvenni, vagy esetlegesen ha nekem csak kéthátsó kell azt is megtudom venni magában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 jolvan már na nem sokat olvastam ez tény, de eddig a 60/40es volt a max amivel találkoztam :lol: akkor kösszi tehát van 100mm ig :lol: még egy kérdés :P ültetőrugót csak 4et egybe lehet megvenni, vagy esetlegesen ha nekem csak kéthátsó kell azt is megtudom venni magában? cipőből is csak egy jobbosat szoktál venni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 ültetőrugót csak 4et egybe lehet megvenni, vagy esetlegesen ha nekem csak kéthátsó kell azt is megtudom venni magában? Max használtat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 cipőből is csak egy jobbosat szoktál venni nem? azért kérdeztem, mert nem tudom, meg gyáriból nem kell 4et venni pl ha eltörik egy... Max használtat. kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Most ha megkérdezed még,hogy melyik GSi rugó jó alá és ha nem,akkó mé nem,esküszöm tökönszúrom magam vagy veszek neked szőke parókát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Most ha megkérdezed még,hogy melyik GSi rugó jó alá és ha nem,akkó mé nem,esküszöm tökönszúrom magam vagy veszek neked szőke parókát! :lol: és lehetőleg párban cseréljünk rugót, mert annyi féle van h beszarás. persze lehet egyet is venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Most ha megkérdezed még,hogy melyik GSi rugó jó alá és ha nem,akkó mé nem,esküszöm tökönszúrom magam vagy veszek neked szőke parókát! :lol: 8v klímanélküli ... legalábbis erről írták már, hogy az jó és lehetőleg párban cseréljünk rugót, mert annyi féle van h beszarás. persze lehet egyet is venni... illene párban cserélni jah, még ha tuti azonos a tipus, akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Most ha megkérdezed még,hogy melyik GSi rugó jó alá és ha nem,akkó mé nem,esküszöm tökönszúrom magam vagy veszek neked szőke parókát! :lol: Szia bácsi! És az enyémbe melyik jó? :lol: :P :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 egyébként nem is értem, miért ne lehetne megkérdezni... konkrétan még nem írta le senki... meg van is rajta valami jelölés is nem???... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 egyébként nem is értem, miért ne lehetne megkérdezni... konkrétan még nem írta le senki... meg van is rajta valami jelölés is nem???... színpöttyök vannak rajtuk, de azok sem biztosak...mennyire vannak összeesve stbstb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Ma megtörtén a hátsó lengéscsillapító cserém,cc 1,5 óra volt a kettő dobbetét visszarakásal együtt. Mint ha a bilstein kicsit maszívabb lenne, pedig csak sima olajos. Na mindegy, majd bekopik ez is :rolleyes: 115e km-t bírt a gyári bal hátsó, és szépen izzadt már, ez volt az ok. Szóval tapasztalatok a billel kapcsolatban, keményen fogja az autót, lehet az elsők is fáradnak már, de olyan érzés mint ha a hátulja tartaná kanyarban magát az eleje pedig földön lenne. Nekem nagyon érdekes jelenség, bár nem vagyok nagy racsingos, de tetszik a dolog :D Ha tudnék ilyen jó árban szerezni elsőt is, szerintem megejteném a cserét. Én is épp most cseréltem első - hátsó leng.csillapítókat. Gázos Sachs -ot tettem bele,lehet kicsit drágább,de nagyon patent!! Ajánlom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lackoo89 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Sziasztok A kérdésem a következő lenne hogy a gyári Astra f gsi hátsó rugók és a sima Astra f rugók között mennyi a különbség cm-erben (lentebb van-e vagy esetleg fentebb) ha van egyáltalán(nekem egy 93as f-esem van c14nz 5ajtós ahhoz képest) Válaszotokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts