Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Jó neked, hogy "csak" gumiharangot kell cserélned! Ma voltam állapotfelmérésen és úgy néz ki komplett kormányművet kell cserélnem. Az a része lóg illetve kotyog ahova a kormányösszekötők becsatlakoznak. Kézzel le-fel mozgatható. Oldalirányban jó. :huh: Az, hogy bal alsó talpast és bal kerékcsapágyat kell cserélnem már nem is fáj annyira. A kerékcsapágy kiszedéséhez, beszereléséhez kell valami célszerszám? Hogy lehet kihúzni az agyból? nekem is ott lóg de állítólag a kormányrúdnál van az a csavar azzal lehet állítani azon a lógáson. a csapágyat meg préssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Jó neked, hogy "csak" gumiharangot kell cserélned! Ma voltam állapotfelmérésen és úgy néz ki komplett kormányművet kell cserélnem. Az a része lóg illetve kotyog ahova a kormányösszekötők becsatlakoznak. Kézzel le-fel mozgatható. Oldalirányban jó. :D Az, hogy bal alsó talpast és bal kerékcsapágyat kell cserélnem már nem is fáj annyira. A kerékcsapágy kiszedéséhez, beszereléséhez kell valami célszerszám? Hogy lehet kihúzni az agyból? Az nem kellemes. :lol: Ha nem szervós most, akkor szerintem szevósítsd, nem olyan vészesen drágák szerintem. :lol: Lehet jobban jártam volna én is, ha kicserélem felújítottra, 15 ropiért. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 nekem is ott lóg de állítólag a kormányrúdnál van az a csavar azzal lehet állítani azon a lógáson. a csapágyat meg préssel. jó, majd rajzolok. Én valami használható megoldást keresek. Az nem kellemes. :lol: Ha nem szervós most, akkor szerintem szevósítsd, nem olyan vészesen drágák szerintem. :lol: Lehet jobban jártam volna én is, ha kicserélem felújítottra, 15 ropiért. :huh: Szervós, erre nincs gond. Am hol láttál felújítottat 15-ért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 jó, majd rajzolok. Én valami használható megoldást keresek. Szervós, erre nincs gond. Am hol láttál felújítottat 15-ért? Vatera asszem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 jó, majd rajzolok. Én valami használható megoldást keresek. Szervós, erre nincs gond. Am hol láttál felújítottat 15-ért? háziprés: kiütöd kapalpáccsal kocogtatva... azt a csavar bepróbázod??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Vatera asszem. :huh: Nézegettem felújítókat. Alsó hangon 18000-nél indul. Az újnak horror ára van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Nézegettem felújítókat. Alsó hangon 18000-nél indul. Az újnak horror ára van :huh: Gorbi is 15öt beszélt felújításra, cseredarabbal bár az lehet csak sma volt nem szervós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 háziprés: kiütöd kapalpáccsal kocogtatva... azt a csavar bepróbázod??? ha tudnám mekkora belsőátmérője van az agynak csináltatnék a cégnél valami kiszedőszerszámot a kisöreggel. Neki az ilyen feladat kihívás, nekem nyereség :huh: Ha megmutatod hol van az a csavar??? Bár a függőleges mozgást nem hiszem, hogy lehet korrigálni. Olyan, mintha a perselye lenne kikopva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Én valami használható megoldást keresek. A legtöbb ilyen esetben irány a nagy satu és közdarabbal behúzatom. A suliban nekünk sincs prés, pedig nem csak vizsgabázis vagyunk, hanem javítóműhely is :huh: Gorbi is 15öt beszélt felújításra, cseredarabbal bár az lehet csak sma volt nem szervós Jaja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 ha tudnám mekkora belsőátmérője van az agynak csináltatnék a cégnél valami kiszedőszerszámot a kisöreggel. Neki az ilyen feladat kihívás, nekem nyereség :huh: Ha megmutatod hol van az a csavar??? Bár a függőleges mozgást nem hiszem, hogy lehet korrigálni. Olyan, mintha a perselye lenne kikopva pont látszik az a csavar a kormányoszlop végén van az az agyféle, és azon van alulról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 A legtöbb ilyen esetben irány a nagy satu és közdarabbal behúzatom. A suliban nekünk sincs prés, pedig nem csak vizsgabázis vagyunk, hanem javítóműhely is :huh: Ilyesmire gondoltam én is. Ha már a gólyalábat leszedtem a csapágyat valahogy kipaterolom belőle. pont látszik az a csavar a kormányoszlop végén van az az agyféle, és azon van alulról. Azzal ezt sztem nem lehet állítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 háziprés: kiütöd kapalpáccsal kocogtatva... azt a csavar bepróbázod??? Ha te azt kiveszed kalapáccsal ügyes mester vagy! Csakis prés vagy egy jó satu,de a satu szétszakítható,mint azt a múltkori példa is mutatja! :huh: A csavarhoz nem férsz hozzá,csak ha kiveszed a kormányművet,de szerintem a bekötési pontok megkopásán annak a meghúzása nem segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Ilyesmire gondoltam én is. Ha már a gólyalábat leszedtem a csapágyat valahogy kipaterolom belőle. Azzal ezt sztem nem lehet állítani... nemtom, fogasléc kotyogásának a hézagját lehet ezzel állítani, és nekem az a furcsa, hogy már kétéve kotyog az enyém.. tehát 6évesen szétkopna egy kormánymű? :lol: Ha te azt kiveszed kalapáccsal ügyes mester vagy! Csakis prés vagy egy jó satu,de a satu szétszakítható,mint azt a múltkori példa is mutatja! :lol: A csavarhoz nem férsz hozzá,csak ha kiveszed a kormányművet,de szerintem a bekötési pontok megkopásán annak a meghúzása nem segít. nemtudom, de prés nemsok embernek van otthon... nagy satu meg... az agyat kitámasztani , és úgy tolni a csapágyat kifelé? :huh: tegyétek a radiátorra, hátha úgy jártok, mint én a lámpával :D annakidején tőled kérdeztem, te mondtad, hogy húzzak azon a csavaron ;) ma meg meglestem.. kézzel simán hozzáférek a c14nz moci esetében, fékcső közel van... de egy 12es kulcs sztem odafér. egyébként nem kimondottan az a pont, vagyis nem a csavaron kotyog... hanem az egész... de ígymarad, ha meg annyira szarlesz akkor 15ezer csere felújított darabbal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 nemtom, fogasléc kotyogásának a hézagját lehet ezzel állítani, és nekem az a furcsa, hogy már kétéve kotyog az enyém.. tehát 6évesen szétkopna egy kormánymű? :huh: ... Nem hinném. Enyémbe 13 éves és még nem kotyog, csak a gumiharang repedt el. Látszik is rajta hogy gyárilag ezzel gurult ki, mert olyan rozsdásak a szervóházak mint az állat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Nem hinném. Enyémbe 13 éves és még nem kotyog, csak a gumiharang repedt el. Látszik is rajta hogy gyárilag ezzel gurult ki, mert olyan rozsdásak a szervóházak mint az állat. :lol: akkor nekem mi a here van? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 nemtudom, de prés nemsok embernek van otthon... nagy satu meg... az agyat kitámasztani , és úgy tolni a csapágyat kifelé? :lol: tegyétek a radiátorra, hátha úgy jártok, mint én a lámpával :lol: annakidején tőled kérdeztem, te mondtad, hogy húzzak azon a csavaron :D ma meg meglestem.. kézzel simán hozzáférek a c14nz moci esetében, fékcső közel van... de egy 12es kulcs sztem odafér. egyébként nem kimondottan az a pont, vagyis nem a csavaron kotyog... hanem az egész... de ígymarad, ha meg annyira szarlesz akkor 15ezer csere felújított darabbal. -Azzal a csavarral a fogasléc és a kormányrúd közötti "kapcsolatot" állítod,más a szerepe. -Igen satuban,nagy crowa fej és már jön is kifelé a csapágy...nem csináltál még ilyet? :huh: -Nem a kormányösszekötő kotoygásról volt szó amikor mondtam,hogy húzz a csavaron,hanem a kormányrúdon érezhető kottyanáskor... -Hozzáférsz ugyan,de nem tudsz rajta húzni,mert a kontra koronásanya ami rajta van azt nem lehet meglazítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 -Azzal a csavarral a fogasléc és a kormányrúd közötti "kapcsolatot" állítod,más a szerepe. -Igen satuban,nagy crowa fej és már jön is kifelé a csapágy...nem csináltál még ilyet? :huh: -Nem a kormányösszekötő kotoygásról volt szó amikor mondtam,hogy húzz a csavaron,hanem a kormányrúdon érezhető kottyanáskor... -Hozzáférsz ugyan,de nem tudsz rajta húzni,mert a kontra koronásanya ami rajta van azt nem lehet meglazítani. én annakidején arról beszéltem, hogy ott ahol a két rúd rögzítve van mozog az egész fel le préssel toltuk kifelé, mert volt prés... de a satu is egy prés, csak erősebbnek kell hozzá lenni :lol: ja hogy az a nagy korogon egy kis 12?es csavar egy csavar, és az a szétvirított az még egy csavar értem már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Kicserélődött a kerékcsapágy meg az alsó talpas (elmúlt a villamos fíling). Tapasztaltam egy érdekes dolgot: amikor a kormányművet nézegettük csáposon ült az autó és úgy kotyogott függőlegesen a kormánymű, mint állat. Most az ismerős szerelőnek akartam megmutatni a talpain állva és két kézzel kellett rángatni, hogy megtudjam mozdítani. Erre kinyitotta a saját H astráját és megmutatta, hogy annak is kotyog ennyit (nincs 1 éves még a vas). Most ilyenkor mi van...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Kicserélődött a kerékcsapágy meg az alsó talpas (elmúlt a villamos fíling). Tapasztaltam egy érdekes dolgot: amikor a kormányművet nézegettük csáposon ült az autó és úgy kotyogott függőlegesen a kormánymű, mint állat. Most az ismerős szerelőnek akartam megmutatni a talpain állva és két kézzel kellett rángatni, hogy megtudjam mozdítani. Erre kinyitotta a saját H astráját és megmutatta, hogy annak is kotyog ennyit (nincs 1 éves még a vas). Most ilyenkor mi van...? mondom, hogy nekem 6 évesen is olyan volt már. lehet mindenkinek ilyen, csak mi vettük észre? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 mondom, hogy nekem 6 évesen is olyan volt már. lehet mindenkinek ilyen, csak mi vettük észre? :lol: Hááát nem tudom. Miért mutat mást a csáposon ülve, mint a talpain állva??? Nem rémlik, hogy az 1,8-ason éreztem volna ilyesmit, pedig komplett felújítottam alatta az első futóművet (szilentek, gömbfejek, telók, toronycsapágyak...stb) Az ismi elintézte egy vállrándítással, mondván:"ennyit mindegyik lóg" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Hááát nem tudom. Miért mutat mást a csáposon ülve, mint a talpain állva??? Nem rémlik, hogy az 1,8-ason éreztem volna ilyesmit, pedig komplett felújítottam alatta az első futóművet (szilentek, gömbfejek, telók, toronycsapágyak...stb) Az ismi elintézte egy vállrándítással, mondván:"ennyit mindegyik lóg" :huh: Most pontosan mi is kotyog? Megnézném én is legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Most pontosan mi is kotyog? Megnézném én is legközelebb. az a rész mozog függőlegesen amibe a kormányösszekötők vannak csavarozva.(a gumiharangok közötti rész) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 az a rész mozog függőlegesen amibe a kormányösszekötők vannak csavarozva.(a gumiharangok közötti rész) Tehát a nyomtávrudak, amik mozgatják a gólyalábat, ha jól értem. Vasárnap ránézek én is, ha jó idő lesz, akkor fogom kicserélni a gumiharangot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 csáposon nem colt teher a kerekeken, ezért nem feszülnek felfelé azok a rudak. ez ugyan olyan, mint a stabrúd gumiágyaa skodákon. kopog mint a barom, de ha csápossal emeled a kerekek befeszítik a stabrudat, így nem jössz rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Valaki el tudná magyarázni szájbarágósan egy gólyaláb cseréjét ? Mire kell vigyázni, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts