Balázs Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 HO Igen asszem nem lehet vágni mert ilyen fura kupos a két vége a rugonak ugy hogy meg kell vennem meg az 1 kicsit kokány lenne .. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Zsigáé egyszerű egyenes rugó, míg Astráé hordós. :) De pl. Hondákban is lehet vágni, mert hosszú egyenes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 PetiGSI! XIII. ker.-ben voltam autószerelőnél, neki volt két eladó használt gumija. 195/50 15-ös, ha jól emlékszem 15 ezret kért a kettőért. Ha kell, megadom a telefonszámát. Üdv: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Ma egy 99 utani (classic) gyari allapotu astra melle parkoltam, es tok ugy nez ki mint ha legalabb 4-5 centit ultetve lenne hozza kepest az autom. Miert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Ma egy 99 utani (classic) gyari allapotu astra melle parkoltam, es tok ugy nez ki mint ha legalabb 4-5 centit ultetve lenne hozza kepest az autom. Miert? Classic-on nem 13-as felni van ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 kollega a classicokon már nem 14"es van :idea: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 szerintem azokon is 13as felni van 175 70es gumikkal pont mint az enyemen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június26, 2004 Megoszt Elküldve Június26, 2004 classicon: 13" 175/70 nekem is az van.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június26, 2004 Megoszt Elküldve Június26, 2004 Szal nem ertem miert magasabb az az auto (tobb ilyet lattam mar). lehet hogy azok nagyobb rugouttal keszultek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június26, 2004 Megoszt Elküldve Június26, 2004 ezek szerint...multkor melettem parkoltál lurdyban....nem tünt fel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Szal nem ertem miert magasabb az az auto (tobb ilyet lattam mar). lehet hogy azok nagyobb rugouttal keszultek? Lehet, hogy abban még újszerű a teleszkóp, a tied meg már öreg. Nekem miután a teleszkópokat kicseréltük elöl, 3-4 cm-el magasabban lett az eleje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Ez furcsa, mivel a magasságon nem változtathat a lengéscsillapító... Azt a rugónak kell meghatároznia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 menet közben nyekereg a hátsó futómű.... nem tudjátok mitől lehet??? kiba----tt idegesítő hangja van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 menet közben nyekereg a hátsó futómű.... nem tudjátok mitől lehet??? kiba----tt idegesítő hangja van... :) Hi nekem a gátló alsó csavarja volt kilazulva és amiatt zörgött az a szar.Szerintem nézd meg te is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 menet közben nyekereg a hátsó futómű.... nem tudjátok mitől lehet??? kiba----tt idegesítő hangja van... :) a hátsó futómü szilentjei szoktak nyikorogni. próbáld meg megkenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 a hátsó futómü szilentjei szoktak nyikorogni. próbáld meg megkenni. Ha mar kopog meg zorog az mar gaz, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Ha mar kopog meg zorog az mar gaz, ugye? aha. akkó cserére szorul a szilent, mert az egy rezgéscsillapitó gumi, és ha az kiszakad, akkopr a hátsó hidad is kotyog, a fultómüved mozog, és igy a futómübeállitás is elállitodik. küldtem neked PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 uhuhu hol kell azt megkenni??? hogyan férek hozzá??? ja és mivel kell megkenni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 uhuhu hol kell azt megkenni??? hogyan férek hozzá??? ja és mivel kell megkenni??? hát igazából emelőn, és valami zsirspré segitségével. vagy aknán, minözbenm fujod, közben mozgatod a kasznit, hogy beledolgozza a szientbe. amugy a hátsó futomü ott van felfogatva, ha aláfelszel megtalálod, csak nem nagyon lehet hozzáféeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ez furcsa, mivel a magasságon nem változtathat a lengéscsillapító... Azt a rugónak kell meghatároznia. Én se gondoltam volna, viszont szemre jól látszik a különbség. Szerintem azért mert olyan teleszkópok lettek bele rakva, amit ha össze nyomok, akkor kinyomja magát, ha kihúzom, akkor meg visszahúzza magát. Van egy közép állapota. :roll: Vagy mindegyik ilyen? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ilyet még nem láttam. :) Ez valami speckó lengéscsillapító lehet. :) Eredetileg egy jó lengéscsillapítónak bármely helyzetében meg kell maradnia, bármerre is forgatod (nem szabad magától mozognia a szárnak). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ilyet még nem láttam. :) Ez valami speckó lengéscsillapító lehet. :) Eredetileg egy jó lengéscsillapítónak bármely helyzetében meg kell maradnia, bármerre is forgatod (nem szabad magától mozognia a szárnak). igen-igen, általában a jó gátló kinyomja magát. igy tehermentesíti a rugót, ami egy idő után egy picit "kinyulik" és igy magasabban áll az autó. remélem érthető... amugy az asztrán én is nemrég cseréltem gátlót, és azóta sokkal de sokkal magasabb a hátulja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ez nem csak az olcsó gázosokra vonatkozik? Nekem személyes tapasztalatom csak olajossal van, főleg Konival, azok állnak mint a cövek, nem mozdul, ha beállítod egy helyzetbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ez nem csak az olcsó gázosokra vonatkozik? Nekem személyes tapasztalatom csak olajossal van, főleg Konival, azok állnak mint a cövek, nem mozdul, ha beállítod egy helyzetbe. ócsó gázos??? nekem gyári olajos van!!! lehet hogy a koni ilyen de a gyári olyan. és a kadettbe is cseréltem mindanégy gátlót, és az is igy viselkedett. le is ültettem gyorsan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Gabi szerinted Patyimesternél vannak rugók elfekvőben???? Mert akkor betalálom, hogy cserézze el velem a gsi rugókat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts