opel16v Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 belemegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 belemegy simán plug and play? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 simán plug and play? :D igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 köcc :D még egy olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy GSI be uj lengéscsillapítót lehet venni?? eddig még nem láttam bárdinál meg unixnál, hogy ki lenne írva, hogy GSI lengéscsillapító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 még egy olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy GSI be uj lengéscsillapítót lehet venni?? eddig még nem láttam bárdinál meg unixnál, hogy ki lenne írva, hogy GSI lengéscsillapító. mert nincs is külön. csak a gyárit különböztetik meg cikkszámon, annak asszem erősebb a szára... vagy valami ilyesmi. de mindegyik F astrába ugyanolyan patron megy előre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 mert nincs is külön. csak a gyárit különböztetik meg cikkszámon, annak asszem erősebb a szára... vagy valami ilyesmi. de mindegyik F astrába ugyanolyan patron megy előre. de a gyári GSI nek keményebb a patronaj nem?? vagy csak a rugó miatt olyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 vagy csak a rugó miatt olyan? jah, szerintem. meg kell nézni EPC-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 de a gyári GSI nek keményebb a patronaj nem?? vagy csak a rugó miatt olyan? Miért lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Miért lenne? mit miért? a már sokat emlegetett GSI-s ismerősnek 14éves volt a kocsi, és gyári patronokkal volt akkor is, és olyan kemény volt, hogy az enyém akkor 6 évesen se volt még csak a közelébe se. és most azon gondolkozom, hogy ha esetleg egyszer rugókat cserélnék, akkor gátlót se ártana, merthogy a sportosabb futóművekben általában a gátló is keményebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 mit miért? a már sokat emlegetett GSI-s ismerősnek 14éves volt a kocsi, és gyári patronokkal volt akkor is, és olyan kemény volt, hogy az enyém akkor 6 évesen se volt még csak a közelébe se. és most azon gondolkozom, hogy ha esetleg egyszer rugókat cserélnék, akkor gátlót se ártana, merthogy a sportosabb futóművekben általában a gátló is keményebb. Hogy állapítottad meg milyen kemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Hogy állapítottad meg milyen kemény? megrázod a kocsit, és érzed, jó ez adódhat simán csak a rugóbol is, de nem véletlenül szokták keményíteni a gátlókat is. de ha a gsi be nincs keményebb, akkor sorry, csak ez a gondolatom volt, hogy va az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Ha ki szeretném cserélni a toronygumit, azt csapággyal együtt, adják vagy külön is lehet venni? Esetleg érdemes cserélni kompletten? Előre is köszönöm. + Mi lehet a különbésg a 2 Kayaba gátló között? Talán Keménység? - Kayaba Excel-G - Kayaba Ultra SR Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok. volna egy gyors villámkérdésem. a calibra gyári rugóját nem lehet berakni az astrába ugy? csak azért kérdem, mert volna 1 garitúra cali rugó szinte ingyen, és ako nem kéne bontottat venni sokpénzért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok. volna egy gyors villámkérdésem. a calibra gyári rugóját nem lehet berakni az astrába ugy? csak azért kérdem, mert volna 1 garitúra cali rugó szinte ingyen, és ako nem kéne bontottat venni sokpénzért :D ha annyira ócsó, akkor kérd el, és próbáld bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 csak hát az a baj hogy sanja nem a szomszédban van :S ezért kérdeztem, mert potyára nem akarom elhozatni. :) :D ha annyira ócsó, akkor kérd el, és próbáld bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 csak hát az a baj hogy sanja nem a szomszédban van :S ezért kérdeztem, mert potyára nem akarom elhozatni. :) :D szerinte nem passzol, mert a caliban vei gólyaláb van... hátul meg kétfajta futúmű is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Edem Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sziasztok! a TA Technix fix sportfutóművekről mi a véleményetek? Van vkinek tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sziasztok! a TA Technix fix sportfutóművekről mi a véleményetek? Van vkinek tapasztalata? muszáj az neked a gány útakra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 muszáj az neked a gány útakra? Lehet nincs egy fogtömése sem. Akkor lehet én is bevállalnám, igaz a vesém még leszakadhatna ... :) Ha jól látom ez egy egyszerű ültető szett 4 rugó +4 lengéscsillapító. 40mm ültetéssel. Egy biztos sokat oda fogja verni az alját amint letér a jobb főútakról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Lehet nincs egy fogtömése sem. Akkor lehet én is bevállalnám, igaz a vesém még leszakadhatna ... :) Ha jól látom ez egy egyszerű ültető szett 4 rugó +4 lengéscsillapító. 40mm ültetéssel. Egy biztos sokat oda fogja verni az alját amint letér a jobb főútakról Éppen ezért kérdem, hogy vajon megéri az a kis esztétika az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Lehet nincs egy fogtömése sem. Akkor lehet én is bevállalnám, igaz a vesém még leszakadhatna ... :) Ha jól látom ez egy egyszerű ültető szett 4 rugó +4 lengéscsillapító. 40mm ültetéssel. Egy biztos sokat oda fogja verni az alját amint letér a jobb főútakról 4 cm azért még nem a világ Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 4 cm azért még nem a világ Nekem akkor is fennakad a kipuff a garázsfeljárón ha sok a cucc vagy ülnek benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Nekem akkor is fennakad a kipuff a garázsfeljárón ha sok a cucc vagy ülnek benne. hát igen, ez nekem is így van a kapubejáróval... na meg ha a téli kerekek vannak fenn, akkor méginkább. de aki ültetni akar, az ne akarjon ilyen helyen közlekedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 hát igen, ez nekem is így van a kapubejáróval... na meg ha a téli kerekek vannak fenn, akkor méginkább. de aki ültetni akar, az ne akarjon ilyen helyen közlekedni :) Ne akarjon otthon közlekedni? :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ne akarjon otthon közlekedni? :) :D :lol: :lol: ne kötekedj B) de am ez a lényege :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts