aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 a Telek Transnál nagyon korrektek, ha több mindent veszel shimán engednek az árból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Agressor ! Köszi a címeket telcsizek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 ha még nem mentél el akkor a megyeri ut 15- öt én is ajánlom eléggé! michelin szerviz.... haver ott dolgozik (gsi-s srác) szoval ha látja h márkatárs vagy akkor azért az nyom6 a latba....csak ennyi csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Thx. lehet,hogy megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Gyula, XIII. ker, Tatai u. 70/a. 30/9065848 Opelos srác, szívesen lát. :) Amúgy a honlapomon vannak képek a műhelyről, ha a Monga Kft logóra kattintasz a főoldalon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Megnéztem az oldaladon Opel16v. Nem tudod kb. milyen árban van neki 195/50 R15 -ös gumija (75-80%-os) (feltéve ha foglalkozik használt gumával) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Ha pesten a csillaghegyi u. melletti Agrogumihoz mentek és Intergraf Kft. névre kértek számlát 20% kedvezményt kaptok minden árból. Gumi, felni.. minden van, tök korrektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 PetiGSi! Foglalkozik használt gummákkal is, volt múltkor neki egy teherautónyi. Ha jól emlékszem ilyen méretben 4-6000 körül voltak jó gummák. De hívd fel és megmondja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Opel16v! Azthiszem ő lesz az emberem :) Én is hasonló árakkal kalkuláltam :) Jövőhéten hívom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 Ha pesten a csillaghegyi u. melletti Agrogumihoz mentek és Intergraf Kft. névre kértek számlát 20% kedvezményt kaptok minden árból. Gumi, felni.. minden van, tök korrektek. tényleg van 20% kedvezmény??? mert akkó nézek vmi jó kis 16-os felnit.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Ma ejszaka hallottam fura kopogo hangot kanyarodasnal (nem mindig), illetve kisebb katyuknal is a bal oldalrol, elol. Nem biztos, hogy futomu... Idaig nem volt semmi ilyesmi. Otlet? Talalkozott mar vki hasonloval? Vigyem azonnal ellenorzesre? thx:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Ez nem is kérdés. :shock: ..talán gömbfej, ha kanyarodáskor van hangja talán féltengely? Én is szivtam vele nemrég, kopogott néha de elég hangosan.. 3 szerelő nézte meg, egyik sem tudta megmondani mi kopog mert természetesen náluk nem csinálta. Egy ismerősömmel szétszedtük és hosszas szemle után kiderült h. kicsit meg volt ülve a rugó, néha összeért egy ponton. ..kicseréltem az összeset, és mintha új kocsiba ültem volna :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Radu! Ha ütemesen kopog kanyarodáskor, akkor féltengely külső csukló. Ha csak egyet-egyet koppan, akkor lehet sokminden, pl. szilentszakadás, stabilizátorbekötő-szakadás, toronycsapágy, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Bajban vagyok! Sehol sincs 195/50 R15 -ös használt guma :) Nincs vmi 5letetek? Ujjat most nem szívesen vásárolnék........ezekre az utakra meg pláne..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 nem volt a michelin nél sem? megyeri uton :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Kess! 20-25% a kedvezmény (alufelnire 25%, pont az áfával olcsóbb), nagyon szép alufelnik vannak 18-20e Ft/db -tól, érdemes megnézni. A lényeg h. azt kell mondanod h. az Intergraf Kft-tól jöttél (1084 Vig u.), semmit sem fognak kérni (pecsét v. személyi), csak kápét.. ..sőt, rögtön guritják is eléd a piros szőnyeget :) www.agrogumi.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Sajnos a megyerin sincs :) Egyre kilátástalanabb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Gyula sem tudott adni? Pedig van nála vagy 20 garnitúra használt gumi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Kess! 20-25% a kedvezmény (alufelnire 25%, pont az áfával olcsóbb), nagyon szép alufelnik vannak 18-20e Ft/db -tól, érdemes megnézni. A lényeg h. azt kell mondanod h. az Intergraf Kft-tól jöttél (1084 Vig u.), semmit sem fognak kérni (pecsét v. személyi), csak kápét.. ..sőt, rögtön guritják is eléd a piros szőnyeget :) www.agrogumi.hu ok, bekukkantok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Gyula sem tudott adni? Pedig van nála vagy 20 garnitúra használt gumi... Sajnos nem mondta,hogy nincs neki csak új :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 gabo007, opel16v koszi a valaszokat! Mostmar egyre hangosabb, es inkabb katyuknal veszem eszre, mint kanyarodasnal. Ja es egyre inkabb az egesz kasznin erzodik, magyaran nem tudom megmondani, pontosan honnan jon a hang. Nemreg csereltem a gumikat nyarira, nem lehet, hogy valamelyik rugoval van vmi problema? gabo007: ez a 4 rugo kicserelos problema kb mennyibe fajhat egy-egy autoszerelonel? + anyagkoltseg ? Sajnos en sem bizom a szerelokben annyira, mint kene... szoval fingom sincs mi legyen, igy nagyon "faj" a vezetes :) koszi a valaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Sziasztok! Keresek 3ajtós astrahoz ültetörugot ami a gyárihoz képest 20mm-t ültet mert annál még állitolag nem kell gátlot meg stb-it cserélni ha van valaki - nek jó áron akkor léci irjatok aztn. megdumáljuk a többit. köszi B. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 sztem vágj ki egy karikát a rugokbol :!: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Nem lehet vágni ezeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 hm fura... akkor az csak zsiga kiváltság ? ! :shock: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts