Novy Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 látványra sokat... oldalanként 2 cm, úgy igen, de összesen... de ez erősen felnifüggő is szerintem. <_< az a kérdés, hogy mennyiből tudod megoldani. uj csavarokkal kiszámoltam, valami 16ezer csak a csavar... ebben még semmi nyomtávkarika nincs benne de az legalább 10ezer, ha nem több gyári csavarhoz fél cmes karikát lehet felrakni egy sima alufelnivel. lemezfelnihez valamivel többet.
Novy Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban. ha csak hátra megy feka szélesítés, akkor ugye azzal azt érjük el, hogy a hátulja lesz stabilabb, ezzel együtt később fogja kitolni a seggét, ezáltal nagyobb kanyarsebesség érhető el?? vagy???
invictus Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban. ha csak hátra megy feka szélesítés, akkor ugye azzal azt érjük el, hogy a hátulja lesz stabilabb, ezzel együtt később fogja kitolni a seggét, ezáltal nagyobb kanyarsebesség érhető el?? vagy??? Jól látod a dolgot, a nyomtáv növelése csatolt hosszlengőkaros futómű esetében a futómű momentán centrumának minimális emelkedését eredményezi (ha gyorsan kiszerkeszted papíron akkor ez egyszerűen látszik is), ami stabilabb hátsó futóműhöz vezet. Ezzel együtt, mivel hátul megemelted a momentán centrumot, de az első momentán centrum maradt a régi, a momentán tengely jobban lejt előrefele, ami azt jelenti, hogy alulkormányozottabb, orrtolósabb lesz az autó.
Novy Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Jól látod a dolgot, a nyomtáv növelése csatolt hosszlengőkaros futómű esetében a futómű momentán centrumának minimális emelkedését eredményezi (ha gyorsan kiszerkeszted papíron akkor ez egyszerűen látszik is), ami stabilabb hátsó futóműhöz vezet. Ezzel együtt, mivel hátul megemelted a momentán centrumot, de az első momentán centrum maradt a régi, a momentán tengely jobban lejt előrefele, ami azt jelenti, hogy alulkormányozottabb, orrtolósabb lesz az autó. nemértem ezt a momentán centrumot, nem tudom mi ez... , de ha később tolja ki a fenekét hamarabb fogja tolni az orrát... am emelni?? a dőlés szög miatt még ültetni fog a kocsin nem??, igaz mmeket talán
invictus Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 nemértem ezt a momentán centrumot, nem tudom mi ez... , de ha később tolja ki a fenekét hamarabb fogja tolni az orrát... am emelni?? a dőlés szög miatt még ültetni fog a kocsin nem??, igaz mmeket talán A momentán centrum a futómű billenési középpontja. Geometriai szerkesztéssel lehet legegyszerűbben kiszámolni. Minél magasabb, annál stabilabb az adott futómű. Ha nyomtávot növelsz akkor a szerkesztésből adódóan emelkedik a centrum, növekszik a stabilitás, kevésbé megy ki a fara.
Novy Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 A momentán centrum a futómű billenési középpontja. Geometriai szerkesztéssel lehet legegyszerűbben kiszámolni. Minél magasabb, annál stabilabb az adott futómű. Ha nyomtávot növelsz akkor a szerkesztésből adódóan emelkedik a centrum, növekszik a stabilitás, kevésbé megy ki a fara. mióta van belső stabrúd hátúl, azóta nem annyira, de még mindig a farát dobja ki, pl körforgóban is, mikor bemegyek itt 60 al a körforgóba, kicsit kormányzok jobbra, aztán vissza balra, hogy kövessem a körforgó vonalát, és kimenjek a kijáraton, akkor szokta jobbra dobni a farát, és mikor ellenkormányzok, akkor pedig ujra balra akarja kidobni, ilyen ostorcsapásszerűen.
invictus Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 mióta van belső stabrúd hátúl, azóta nem annyira, de még mindig a farát dobja ki, pl körforgóban is, mikor bemegyek itt 60 al a körforgóba, kicsit kormányzok jobbra, aztán vissza balra, hogy kövessem a körforgó vonalát, és kimenjek a kijáraton, akkor szokta jobbra dobni a farát, és mikor ellenkormányzok, akkor pedig ujra balra akarja kidobni, ilyen ostorcsapásszerűen. Ettől függetlenül alulkormányzott autó az Astra. Momentán centrumokkal való számolgatás a stabrudakat nyilván nem tudja figyelembe venni, de alapvetően ez határozza meg az autó sajátkormányzási ( érstd alul- vagy túlkormányzott) tulajdonságát. Kitűnő példa erre az Audi TT, aminek hátul alacsony volt a momentán centruma, elöl magas, azaz a momentán tengely előrefele emelkedett. Emiatt az orrmotor-elsőhajtás ellenére gyakran vált túlkormányzottá, kitört a fara, és páran meghaltak emiatt. Ezután vezettek be szárnyat meg miegymást a TT-k esetében
Novy Elküldve Július2, 2009 Elküldve Július2, 2009 Ettől függetlenül alulkormányzott autó az Astra. Momentán centrumokkal való számolgatás a stabrudakat nyilván nem tudja figyelembe venni, de alapvetően ez határozza meg az autó sajátkormányzási ( érstd alul- vagy túlkormányzott) tulajdonságát. Kitűnő példa erre az Audi TT, aminek hátul alacsony volt a momentán centruma, elöl magas, azaz a momentán tengely előrefele emelkedett. Emiatt az orrmotor-elsőhajtás ellenére gyakran vált túlkormányzottá, kitört a fara, és páran meghaltak emiatt. Ezután vezettek be szárnyat meg miegymást a TT-k esetében erről én is olvastam, még a tesztpilóta is meghalt a tesztpályán, és valami olyanra emlékszem, hogy a hátsó tengely alatti légáramba is variáltak, hogy az se emelje a kocsit alul=orrtoló túl=seggdobós nem?
invictus Elküldve Július2, 2009 Elküldve Július2, 2009 erről én is olvastam, még a tesztpilóta is meghalt a tesztpályán, és valami olyanra emlékszem, hogy a hátsó tengely alatti légáramba is variáltak, hogy az se emelje a kocsit alul=orrtoló túl=seggdobós nem? Így van.
ivannorbi Elküldve Július2, 2009 Elküldve Július2, 2009 látványra sokat... Ez lenne a cél! :lol: Persze, az sem baj, ha stabilabb lesz a segge <_< Főleg, hogy a lengéscsillapítóim 0, illetve 1%-ot teljesítenek :) Lehet, hogy cserélni kellene őket? :)
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július2, 2009 Elküldve Július2, 2009 Nekem jön a papíforma azaz alulkormányozott ezért az orrát tolja. Nekem nem kéne hátra még több stabilitás, hogy méginkább alulkormányozott legyen. (persze ha kézifékkel besegít az ember akkor kidobja a farát) <_<
Novy Elküldve Július2, 2009 Elküldve Július2, 2009 Ez lenne a cél! :lol: Persze, az sem baj, ha stabilabb lesz a segge <_< Főleg, hogy a lengéscsillapítóim 0, illetve 1%-ot teljesítenek :) Lehet, hogy cserélni kellene őket? :) akkor az már igencsak kuka sőt lehet töröttek is mint Zotyának voltak. Nekem jön a papíforma azaz alulkormányozott ezért az orrát tolja. Nekem nem kéne hátra még több stabilitás, hogy méginkább alulkormányozott legyen. (persze ha kézifékkel besegít az ember akkor kidobja a farát) :lol: neked lépcsőhátú van?
ivannorbi Elküldve Július2, 2009 Elküldve Július2, 2009 akkor az már igencsak kuka sőt lehet töröttek is mint Zotyának voltak. Az a furcsa, hogy 1,5 éve a műszakin nem említették, hogy haldoklanak, most meg - a UNIX-os ingyenes mérésen - megleptek ezekkel a szomorú értékekkel. A biztonság kedvéért elmegyek még egy mérésre, mert ezek a szintszabályozós gátlók nem 10 forintos tételek. A gátlók 3,5 évesek, egy kicsit korainak tűnik az elhalálozásuk <_< Amúgy nem érzem, hogy KO-sak lennének, a gumik sem kopnak kagylósan, szóval érdekes. :)
zotya975 Elküldve Július2, 2009 Elküldve Július2, 2009 akkor az már igencsak kuka sőt lehet töröttek is mint Zotyának voltak. Nekem 3%-ot mértek a töröttre, de én azért vittem le, mert ringott mint a bölcső, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, lehet csak elhagyta a csavart az aljáról.
Novy Elküldve Július2, 2009 Elküldve Július2, 2009 Nekem 3%-ot mértek a töröttre, de én azért vittem le, mert ringott mint a bölcső, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, lehet csak elhagyta a csavart az aljáról. hát azt ritkán hagyik el
zotya975 Elküldve Július3, 2009 Elküldve Július3, 2009 hát azt ritkán hagyik el Azt gondoltam, de te is tudod milyen extrém problémák jönnek elő itt a fórumon. <_<
Novy Elküldve Július3, 2009 Elküldve Július3, 2009 Azt gondoltam, de te is tudod milyen extrém problémák jönnek elő itt a fórumon. :) X aktákragondolsz? <_<
zotya975 Elküldve Július3, 2009 Elküldve Július3, 2009 X aktákragondolsz? <_< Nem hanem pölö az én tankban elmozduló csövemre. Azért mert nem szokott az a csavar letekeredni, még el lehet hagyni.
Tiv. Elküldve Július3, 2009 Elküldve Július3, 2009 Nem hanem pölö az én tankban elmozduló csövemre. Azért mert nem szokott az a csavar letekeredni, még el lehet hagyni. Szerintem ilyenről még senki nem hallott. <_< Ellenben, elmozduló gumicső bizony előfordul néha. :)
Novy Elküldve Július3, 2009 Elküldve Július3, 2009 Szerintem ilyenről még senki nem hallott. <_< Ellenben, elmozduló gumicső bizony előfordul néha. :) hát én is így gondolkodtam, de inkább nem szóltam. főleg olyan gumicsövek, amiket ő megmozgatott :)
zotya975 Elküldve Július3, 2009 Elküldve Július3, 2009 hát én is így gondolkodtam, de inkább nem szóltam. főleg olyan gumicsövek, amiket ő megmozgatott :) Jólvan, forgasd meg jobban a kést. <_< :) De ha alánéz egyből kiderül. A 0 meg az 1% szerintem törésgyanús. Ennél már az is többet csillapít, ha olaj nélkül mozog a gátló.
brezsó Elküldve Július3, 2009 Elküldve Július3, 2009 Jólvan, forgasd meg jobban a kést. <_< :) De ha alánéz egyből kiderül. A 0 meg az 1% szerintem törésgyanús. Ennél már az is többet csillapít, ha olaj nélkül mozog a gátló. ..ha nincs is benne gátló... :)
Novy Elküldve Július3, 2009 Elküldve Július3, 2009 ..ha nincs is benne gátló... <_< maga a gumi is többet csillapít.
Dáwid Elküldve Július4, 2009 Elküldve Július4, 2009 maga a gumi is többet csillapít. Egyáltalán rajta állt az autó a rázópadon amikor kijött ez az érték?? :lol: :) :lol: 0%-os csillapítást elég komoly munka összehozni ^_^ azon külön dolgozni kéne <_< Amúgy azzal járni nem tudnál rendesen annyira kész lenne. Az első bukkanós kanyarban lepattogna az útról. Ha nem érzed hullámvasútnak, akkor azzal a méréssel nem klappol valami. :lol: ezzel ha meglöknéd a kasztnit este, reggel még mindig billegne :)
Recommended Posts