aztec Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 1 biztosan van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Thx opel16v! Belenyugszom... 8) Mondjuk, ha egyéb tulajdonságai (kanyarsebesség, stb.) javul, nekem megfelelô kompromisszum... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 a pénteket még nem tudom, beszerzésem még mindig a régi:) a tárcsák 33 a betétek meg 14 :idea: ha ennél jobbat tudsz... Nem tudom hogy van-e több fajta is, de én GSI-hez 10,5-ért láttam Ferrodo betéteket. (Ha nem csal az emlékezetem.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Nem tudom hogy van-e több fajta is, de én GSI-hez 10,5-ért láttam Ferrodo betéteket. (Ha nem csal az emlékezetem.) Ez mind szép és jó...és ezek darabb árak? ui: mindkettötöknek szól a kérdés :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 10 körül kapod a garnitúrát. Racing szériát (pl. DS2500) nem érdemes, mivel hamar kopik, jobban amortizálja a tárcsát is, és 20 felett van az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Ez mind szép és jó...és ezek darabb árak? Egy garnitúra ahogyan a mester is említette, azaz 4 darab, 2 pár, 1 tengelye való anyag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Egy garnitúra ahogyan a mester is említette, azaz 4 darab, 2 pár, 1 tengelye való anyag. :) én a 14et a 8dbra értettem, tehát 4 kerékre, azaz 2 tengelyre, so 1 autóra komplett :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Az jó ár, főleg Ferodo esetében. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 én a 14et a 8dbra értettem, tehát 4 kerékre, azaz 2 tengelyre, so 1 autóra komplett :roll: Nahh a végére csak sikerült leírnod a lényeget :) Így azért kicsit más a leányzó fekvése :wink: Mondjuk a hátsó tárcsafékhez tartozó betétek áráról dunsztom sincs, mert nem érint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Mélykék! ezt a listát kaptam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 aztec koma! szerinted valaki tud nekünk érdemben segiteni a futomü problémánkon? :wink: vagy szokjak hozzá a kellemes sportos autozáshoz!hazafelé nyugtattam magam hogy nincsen ez annyira lent! :) csoki Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 a kérdésed jogos... Szerintem tényleg vmi okosat kellene kitalálni, mert Patyi ismegmondta,h ezekkel a gátlókkal ne is álmodj másik rugóról... vagy 1az1be kellene futóművet cserélned, vagy rugót is és gátlót is cserénél vkivel külön-külön... más mo naon nics, mivel nem akarsz rákölteni, ezért necces a helyzet :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 na bekerült az ültetés az autóba... :) nagyon nem vészes, de a rugózás az odalett :!: :!: mostmár csak üt 8) ja a katko meg kikerült.... :twisted: estére csinálok pár képet és felrakom Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Kess! Örül a szád, mi? :) Na majd írj az új tapasztalatokról! Vesekőnek ezután esélye sincs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 a kérdésed jogos... Szerintem tényleg vmi okosat kellene kitalálni, mert Patyi ismegmondta,h ezekkel a gátlókkal ne is álmodj másik rugóról... vagy 1az1be kellene futóművet cserélned, vagy rugót is és gátlót is cserénél vkivel külön-külön... más mo naon nics, mivel nem akarsz rákölteni, ezért necces a helyzet :idea: hááát akko nem tudom!Talán csinálok jo képeket! :) kimegyek,letesze a földre a mobilomat,és a tetejét nekidöntöm a lökháritonak! :) aztán nyeritek magamon!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Mélykék! ezt a listát kaptam :wink: .... Mármint kitöl is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Kess! Örül a szád, mi? :) Na majd írj az új tapasztalatokról! Vesekőnek ezután esélye sincs! ;) jaja :) aztán majd a pesti utak megteszik jótékony hatásukat biztos. az eleje egyenlőre nem ért még le, de az árpádhídon koppant egy kib...tt nagyot a cucc, ahol korábban nemaztmondom, hogy simán, de könnyedebben átmentem. hazafelé lehet kipróbálom a tökölyt :) :o :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Amugy meg kicsit kezd káosz lenni bennem :roll: :oops: Szal többfajta tárcsa és betét van?! Pl. néztem lángnál, van vmi 8rongy körüli hütütt elsö tárcsa, meg vmi 14rongy!! körüli is! Vajh mi lehet a különbség? Honnan tudom, nekem mi lenne az optimális? vmi tipus szám vagy egyéb ismeretetö... Szerencse, a szerencsétlenségben, h jobban megnéztem, a hátsók még bírják egy darabig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Kess! Máris tönkre akarod vágni a verdát? :) Laci! Vegyé' Brembóóóót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Mármint kitöl is? spanomtól, aki otószerelő s van kedvezménye. Gabi ugye neked ültetve van az astrád? ráadásul 40mm ha jól tudom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Kess! Máris tönkre akarod vágni a verdát? :) Laci! Vegyé' Brembóóóót! :) nem szeretném 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Kess! Akkor kerüld el messzire a Thököly utat. :) Aztec! Persze hogy ültetve van. Hogy mennyire, azt ne kérdezd, becsülni is csak óvatosan merek. Elöl nagyon, hátul sajnos csak kicsit (Vectra rugótányérja magasabban van kicsit). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Csak érdekesség képpen: Gsi gyári betét: 9800 Ft (ferodo 8146 Ft) Opel olaj 10W40: 5200 Ft Gyári olajszűrő: 640 Ft Kedvezmény nélküli brutto árak !!! Az adatok tájékoztató jellegűek, mindenki ott vásárol, ahol akar... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Kess! Laci! Vegyé' Brembóóóót! :) Azt akarok! A fenti árak brembok... Eddig lángnál taliztam netes árlistát, és ott van olyan h elsö hütött..az 8900pénz, meg vmi elsö hütött BMAX 14990ért.... kivi lennék mi a különbség... aztec Ja...oké...azhittem már Bazs kollegátol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Mélykék! ezt a listát kaptam :wink: Hümm nem rossz, sőt :) Mondjuk ha a két első tárcsa 7258 Forint, akkor tarcsiba nekem is hozhatnál, max addig megtanulok korongozni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts