Laleekirály Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 akkor gond egy szál se ;) csak vigyázzatok majd, mikor leveszitek el ne lője a rugó a rutint ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 elől patronok vannak az kicsit mókás szétszedni, de összerakni se kutya légkulcs van otthon? mert az sokat könnyít rajtad majd ;) Ajánlom a B Omega futóművét!Sokkal mókásabb! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Ajánlom a B Omega futóművét!Sokkal mókásabb! ;) érezni is ;) Nagyobb skodáké is fini, vagy 6 gömbfej van egy oldalon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Ajánlom a B Omega futóművét!Sokkal mókásabb! ;) A B omegáé tényleg elég tuti...önkormányoz is hátul. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laleeboy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Üdv mindenkinek Nincs valakinek f astra-hoz ('94,1,4) ültetőrugó szett max30 mm-es ültetéssel vagy csak két első rugó max20 mm es ültetéssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 A B omegáé tényleg elég tuti...önkormányoz is hátul. ;) az mit jelent hogy önkormányoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 az mit jelent hogy önkormányoz? Hogy a berugózástól függően a más hosszúságú lengőrudak miatt a kerék minimális szögtartományban tud kormányozódni. Pl jobb kanyarban a bal kerék berugózik ezt kormányozza a belső ív fele jobbra, a kirugózott jobb kereket meg szintén az ív fele jobbra. Lényegében ez csökkenti a túlkormányozottságot. Fékezésnél pedig mindkettő kirugózik, és széttartanak egy kicsit, ez stabilizál. A bonyolultabb független futóművek ezt mind tudják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Hogy a berugózástól függően a más hosszúságú lengőrudak miatt a kerék minimális szögtartományban tud kormányozódni. Pl jobb kanyarban a bal kerék berugózik ezt kormányozza a belső ív fele jobbra, a kirugózott jobb kereket meg szintén az ív fele jobbra. Lényegében ez csökkenti a túlkormányozottságot. Fékezésnél pedig mindkettő kirugózik, és széttartanak egy kicsit, ez stabilizál. A bonyolultabb független futóművek ezt mind tudják. nem láttam még hogy milyen van neki hátul, sőt elől se csak éreztem a különbséget, de gondolom akkor hátul durpla lengőkarok vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 nem láttam még hogy milyen van neki hátul, sőt elől se csak éreztem a különbséget, de gondolom akkor hátul durpla lengőkarok vannak. Sima ferde tengelyű hosszlengőkaros, plusz egy lengőrúd ami a szabályozásért felel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Sima ferde tengelyű hosszlengőkaros, plusz egy lengőrúd ami a szabályozásért felel. Nem is nyúltunk a hátuljához,jó az úgy ahogy van. ;) Az elej komplett generált kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ha alászeded, akkor folyamatosan kopog, vagy csak egyet és el is hallgat? ha nem csak egyet, hanem sokat,tehát folyamatosan kopog, és ha gázt adsz még erősebben, és gyorsabban, akkor szerintem 90% féltengely. Ez kell nekem?: http://www.chriskross.hu/snapshot/1.jpg http://www.chriskross.hu/snapshot/2.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Ez kell nekem?: http://www.chriskross.hu/snapshot/1.jpg http://www.chriskross.hu/snapshot/2.jpg ennek a neve külső féltengely csukló, és szerintem igen, neked ez kopoghat úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ennek a neve külső féltengely csukló, és szerintem igen, neked ez kopoghat úgy. Ezek szerint a mindkét féltengelyre ilyen csukló való igaz? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Ezek szerint a mindkét féltengelyre ilyen csukló való igaz? Köszi! Igen, ugyanolyan kell mindkét oldalra, de vigyázz mert többféle méret is van az astráknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Ezek szerint a mindkét féltengelyre ilyen csukló való igaz? Köszi! hátőő nem tudok különbséget...azonos típuson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Igen, ugyanolyan kell mindkét oldalra, de vigyázz mert többféle méret is van az astráknál. Ez direkt nem ABS-es 1,4-hez való. Még azon belül is lehet különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Ez direkt nem ABS-es 1,4-hez való. Még azon belül is lehet különbség? Sztem meg pont ABS-hez való. Ricnis a széle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Sztem meg pont ABS-hez való. Ricnis a széle. Hát akkor nagyon jól jártam, mert az ABS-es 13,5k, ez meg 9,5 volt ;) Tuti hogy nem ABS-es, mert direkt így kértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Hát akkor nagyon jól jártam, mert az ABS-es 13,5k, ez meg 9,5 volt ;) Tuti hogy nem ABS-es, mert direkt így kértem. Érdekes, az enyémben nincs ABS, és sima a széle a csuklónak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Érdekes, az enyémben nincs ABS, és sima a széle a csuklónak. ;) Nem lehet, hogy évjáratok között is van különbség? Mert látom Neked már 94-es van. Csütörtökön kiderül, hogy milyen van a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Érdekes, az enyémben nincs ABS, és sima a széle a csuklónak. ;) Én is amellett vagyok, hogy ott a póluskerék, tehát ABS-es kocsihoz való a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Én is amellett vagyok, hogy ott a póluskerék, tehát ABS-es kocsihoz való a cucc. ;) Pedig direkt rákérdezett a srác is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Nem lehet, hogy évjáratok között is van különbség? Mert látom Neked már 94-es van. Csütörtökön kiderül, hogy milyen van a kocsiban. Ez nem az évjárattó függ, hanem a felszereltségtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Ez nem az évjárattó függ, hanem a felszereltségtől. Most megnéztem a kódját meg a webshop-ban lévőét és ez tényleg ABS-es.... Vihetem vissza ;) Köszi, hogy szóltatok, legalább nem szerelésnél koppant az állam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Most megnéztem a kódját meg a webshop-ban lévőét és ez tényleg ABS-es.... Vihetem vissza ;) Köszi, hogy szóltatok, legalább nem szerelésnél koppant az állam. Nem koppant volna, ugyanúgy felmegy, csak felesleges rajta a póluskerék. Ennyi. De így jobb lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts