hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Vekié olcsóbb, de azon kell egy kicsit hegesztgetni, a fékerőszabályzó konzolját. 15-20 körül van kompletten. Igaz, azt is be lehet rakni, de az szélesebb. Nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Igaz, azt is be lehet rakni, de az szélesebb. Nem??? 9mm, de mivel negatívosabb, a kerékjárati ívnél ugyanannyira van a kerék az ívtől ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 9mm, de mivel negatívosabb, a kerékjárati ívnél ugyanannyira van a kerék az ívtől ;) Kerékdőlés?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Kerékdőlés?? celsius ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 celsius ;) :lol: Tudod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Kerékdőlés?? ahhhát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 ahhhát! ;) Akkójóvanakkóóóóóó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 pont erről beszéltünk nem is olyan rég, hogy miért is jó a veki híd, illetve miért nem. Ferkonál 20volt egy komplett hátsóhíd astráról, de neki is ritkán van. 30-40 az horror. de gondolom, azért mert ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Vekié olcsóbb, de azon kell egy kicsit hegesztgetni, a fékerőszabályzó konzolját. 15-20 körül van kompletten. nekem az astrán két "patron" van a kasztni alján, és csak gumifékcső megy hozzá. nem is tudta még senki a működési elvét elmagyarázni, de a vekin másfajta van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 nekem az astrán két "patron" van a kasztni alján, és csak gumifékcső megy hozzá. nem is tudta még senki a működési elvét elmagyarázni, de a vekin másfajta van? Az astrán fix fékerőszabályzó van,nekem pl a corsán terhelésfüggő...hétvégén cseréltem...elég nagy szívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 nekem az astrán két "patron" van a kasztni alján, és csak gumifékcső megy hozzá. nem is tudta még senki a működési elvét elmagyarázni, de a vekin másfajta van? igen, és a vekiét kell hagyni és bekötni. tárcsára nem jó a fix fékerőcsökkentő. Az astrán fix fékerőszabályzó van,nekem pl a corsán terhelésfüggő...hétvégén cseréltem...elég nagy szívás. Astrákon is csak az 1.4 puritán verziókon van ilyen fix ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 tárcsára nem jó a fix fékerőcsökkentő. Lehet hogy nem jó, de működik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Lehet hogy nem jó, de működik. ;) Működne anélkül is :lol: De közel sem normális módon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Astrákon is csak az 1.4 puritán verziókon van ilyen fix ;) Bezzeg a corsan szabályozható van és el is kezdett folyni...kicseréltem,de 6db fékcsövet újra kellett gyártatnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 8V-s GSi-nél is fix van, ugyanolyan mint az 1.4-esnél, amikor csináltuk ezen filóztam 2 hétig és kiderült, hogy ugyanaz van rajta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 8V-s GSi-nél is fix van, ugyanolyan mint az 1.4-esnél, amikor csináltuk ezen filóztam 2 hétig és kiderült, hogy ugyanaz van rajta. ;) Akkor úgy mondom, hogy 94 után már csak a fapad kisköbcentiben volt fix tudtommal. De előtte is az összes tárcsás hídnál szabályozott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 mit jelent az hogy fix, és mit az hogy szabályozható. azt hogy nem is "figyeli" nekem hogy van terhelve? csak egy gyári értékre van beállítva? én eddig semmiféle verziót nem tudtam erre elképzelni, hogy működhet. más autón láttam, hogy rugó rudazat, külön konzolocska, és ahogy mozog a híd, úgy az egész cucc mozog, és azt látni hogy működik, de ez a kis patron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 igen, az csak egy fix értékkel csökkent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 igen, az csak egy fix értékkel csökkent. akkor ezért nem tud megcsuszni a hátsó fék, csak jóval az első csúszása után, illetve olyan felületen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 igen, az csak egy fix értékkel csökkent. Az egyiket nyomástartó szabályozónak, a másikat nyomás aránytartó szabályozónak hívják, és akkor így egészen pontosak vagyunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 ezen az áron volt kedvezmény? vagy ez csak sima mintha boltbol vennéd ár? Sima mintha boltból venném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Sima mintha boltból venném. oké köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sziasztok. Kérdés: Gólyalábból hogy a leg célszerübb kivenni a lengéscsillapítót?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sziasztok. Kérdés: Gólyalábból hogy a leg célszerübb kivenni a lengéscsillapítót?? Lecsavarod a kupakot a tetejéről... ezt nem lehet bonyolítani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Lecsavarod a kupakot a tetejéről... ezt nem lehet bonyolítani ;) A problémám az lenne,hogy mennyire nagy szivás kihúzni a gólyalábból. Vagy csak kicsusszan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts