Silver79 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Darabja 20 rugó kayabából az elsőnek ???? vagy a pár ? Én kb. már 2 hete használom a kayabát hátul.. Tényleg nagyon jó.:-) Azóta volt pár érdekes közlekedési helyzetem, és jó. Darabja, hátul nekem is az van és oda a kettő volt 25 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Én lealkudtam 21-re a hátsókat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Sziasztok lassan szükségem lesz első lengő cserére. Miért drágább ennyivel az első lengő? Toronycsapágyak mikor szorulnak cserére? Vagy érdemes lengő cserekor azt is gondolom. Lengéscsillapítónál kyb-át néztem 20000Ft az jó vagy rossz ár? Toronycsapágyat milyen márkát érdemes és szabad ;) Köszi Nyugodtan vehetsz Sachs-ot is, sztem jobb, mint a Kyb, de olcsóbb (nekem mind a 4 Sachs). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Nyugodtan vehetsz Sachs-ot is, sztem jobb, mint a Kyb, de olcsóbb (nekem mind a 4 Sachs). biztos olcsóbb? vagy csak attól az ártól, amit ő mondott. anno Gabi jóval olcsóbbra mondta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 biztos olcsóbb? vagy csak attól az ártól, amit ő mondott. anno Gabi jóval olcsóbbra mondta. Unix árlistán néztem, a KYB 20e, a Sachs 15e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Unix árlistán néztem, a KYB 20e, a Sachs 15e. akkor igencsak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Unix árlistán néztem, a KYB 20e, a Sachs 15e. Jaja én is ott néztem az árakat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Jaja én is ott néztem az árakat. ;) ezen az áron volt kedvezmény? vagy ez csak sima mintha boltbol vennéd ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Üdv Emberek! A benzines 1.4 F astra rúgói jók kombi diesel-hez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Üdv Emberek! A benzines 1.4 F astra rúgói jók kombi diesel-hez? Az elsők igen, ha ültetés a célod (a diesel jóval nehezebb, lejjebb fog ülni), a hátsók viszont csak akkor, ha az 1.4-es is Caravan, a csapotthátúaké másmilyen tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Az elsők igen, ha ültetés a célod (a diesel jóval nehezebb, lejjebb fog ülni), a hátsók viszont csak akkor, ha az 1.4-es is Caravan, a csapotthátúaké másmilyen tudtommal. Húúú Köszi ez gyors volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 c20ne rugói mint kiderült (johny Udi ) jók a kismotoros astrák alá is. és a komplett golyaláb?? erről valaki tud vmit? vagy ha nem is a komplett, de a patronok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 c20ne rugói mint kiderült (johny Udi ) jók a kismotoros astrák alá is. és a komplett golyaláb?? erről valaki tud vmit? vagy ha nem is a komplett, de a patronok? A komplett sztem azért nem, mert más méretű csapágyak vannak benne, ill. más a féltengelycsukló mérete is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco77 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Sziasztok, lenne egy kerdesem hozzatok-opel astra 93-as 1.4 c14nz -re szeretnek tarcsafeket a hatso reszre. kerdesem kell komplett hatso hidat cserelnem? egyaltalan meg lehet csinalni?olvastam egy par helyen hogy meglehet- esetleg mejik lenne a legjobb megoldas. kosz J. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Sziasztok, lenne egy kerdesem hozzatok-opel astra 93-as 1.4 c14nz -re szeretnek tarcsafeket a hatso reszre. kerdesem kell komplett hatso hidat cserelnem? egyaltalan meg lehet csinalni?olvastam egy par helyen hogy meglehet- esetleg mejik lenne a legjobb megoldas. kosz J. ;) Úgy könnyebb a csere, mert különben sok a szívás a kézfékkötél tartójának hegesztgetésével. De ha cserélsz, akkor felejtősek a 13"-as felnik is. Akkor a minimum a 14"-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco77 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Úgy könnyebb a csere, mert különben sok a szívás a kézfékkötél tartójának hegesztgetésével. De ha cserélsz, akkor felejtősek a 13"-as felnik is. Akkor a minimum a 14"-es. Koszi valaszod- jelenleg 15'' alufelni van felteve hatul 205 gumikkal csak nagyon nem szeretem a dob feket. egyszeru a hatso hid csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Koszi valaszod- jelenleg 15'' alufelni van felteve hatul 205 gumikkal csak nagyon nem szeretem a dob feket. egyszeru a hatso hid csere? Sztem egyszerűbb, mint mókolni a kézifékkötél tartójával. Jah, a kötelet is cserélni kell, azt ugye tudod??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco77 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Sztem egyszerűbb, mint mókolni a kézifékkötél tartójával. Jah, a kötelet is cserélni kell, azt ugye tudod??? Nem tudtam- miert kell cserelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nem tudtam- miert kell cserelni? Mert másmilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco77 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Mert másmilyen. Koszi a valaszt - szet nezek a napokban a bontokban - kivancsi vagyok talalok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 A komplett sztem azért nem, mert más méretű csapágyak vannak benne, ill. más a féltengelycsukló mérete is. erre gondoltam én is, azért írtam oda a végére, hogy a gátlók? hátsó az szerintem gond nélkül hsználható. de az első patron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Koszi a valaszt - szet nezek a napokban a bontokban - kivancsi vagyok talalok! ;) hátsóhíd csere 20 perc, ha ketten vagytok, egyedül kicsit szopóka a helyére emelkni, de megoldható végülis. kötelen kívűl a hátsó fékhatárolókat is cserélni kellene... mert ha nagyobb a fékhatás hútul, befog majd a hátsóféked, és elszállsz kanyarban elől milyen féked ven? ajánlatos azt is cserélni 256os hűtöttre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco77 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 hátsóhíd csere 20 perc, ha ketten vagytok, egyedül kicsit szopóka a helyére emelkni, de megoldható végülis. kötelen kívűl a hátsó fékhatárolókat is cserélni kellene... mert ha nagyobb a fékhatás hútul, befog majd a hátsóféked, és elszállsz kanyarban elől milyen féked ven? ajánlatos azt is cserélni 256os hűtöttre ;) Elol a gyari tarcsafek van nem reg csereltem, elol jo a fek,hat lehet le cserelem de majd idovel. Kb mijen arban lehet venni a bontobol hatso hidat nem tudod veletlenul? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Elol a gyari tarcsafek van nem reg csereltem, elol jo a fek,hat lehet le cserelem de majd idovel. Kb mijen arban lehet venni a bontobol hatso hidat nem tudod veletlenul? ;) Nekem anno 40-ért mondtak egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Vekié olcsóbb, de azon kell egy kicsit hegesztgetni, a fékerőszabályzó konzolját. 15-20 körül van kompletten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts