Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Amúgy még a hátsón gondolkodom. Lehet az is kellene bele. ;) nekem lett bele téve, pontosabban komplett híd lett cserélve, de érezhető az is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Amúgy még a hátsón gondolkodom. Lehet az is kellene bele. ;) Az egy hosszú vasrúd(rugóacélból)két 12-es csavar fogja a hídhoz. Kadett GSi-jé is jó. Nekem az astra GSi plusz stabrúdja kellene hátra,de az iszonyat ritka,ha van is,akkor piszok drágán adják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Az egy hosszú vasrúd(rugóacélból)két 12-es csavar fogja a hídhoz. Kadett GSi-jé is jó. Nekem az astra GSi plusz stabrúdja kellene hátra,de az iszonyat ritka,ha van is,akkor piszok drágán adják. Kérdés hogy a hátsó futómű stabja mennyire számít. Szerintem kevésbé mint az első. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Kérdés hogy a hátsó futómű stabja mennyire számít. Szerintem kevésbé mint az első. Számít az is. Nekem nem volt benne, de raktam bele. Érezni a különbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Számít az is. Nekem nem volt benne, de raktam bele. Érezni a különbséget. Nekem van benne...kérdés, hogy a GSi mennyivel vastagabb. Mondjuk ezt könnyebb is lenne cserélni mint az elsőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nekem van benne...kérdés, hogy a GSi mennyivel vastagabb. Mondjuk ezt könnyebb is lenne cserélni mint az elsőt. Az másképp néz ki, és máshova is kell szerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Az másképp néz ki, és máshova is kell szerelni. Azt hittem az ugyanoda megy ahol ebben van, csak két csavar ki, és csere....vagy tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Azt hittem az ugyanoda megy ahol ebben van, csak két csavar ki, és csere....vagy tévedek? Nem ugyanoda megy, hanem a 2 karhoz van csavarozva, és ívesen követi a híd vonalát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nem ugyanoda megy, hanem a 2 karhoz van csavarozva, és ívesen követi a híd vonalát. Akkor 2 külön dologról beszélünk. ;) Ami magában az U csőben van rúd nem vastagabb a Gsi-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Akkor 2 külön dologról beszélünk. ;) Ami magában az U csőben van rúd nem vastagabb a Gsi-ben? Nem tudom. De ha van is, akkor azon kívül van benne még 1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Akkor 2 külön dologról beszélünk. ;) Ami magában az U csőben van rúd nem vastagabb a Gsi-ben? Ott szerintem csak 1 méret van. De GSIken van még kívülre szerelhető pót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Hening erről nem csináltál képet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Hening erről nem csináltál képet? Sajnos nem. Pedig Zotya, és Thuby is ott volt, csinálhattunk volna. Kb 10 perces meló volt, de sokat tököltünk a gumi bakokkal, amik a hídba mennek rezgéscsillapítás gyanánt (sztem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Sajnos nem. Pedig Zotya, és Thuby is ott volt, csinálhattunk volna. Kb 10 perces meló volt, de sokat tököltünk a gumi bakokkal, amik a hídba mennek rezgéscsillapítás gyanánt (sztem). Hehe! Én bevertem gumikaplapáccsal! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Sajnos nem. Pedig Zotya, és Thuby is ott volt, csinálhattunk volna. Kb 10 perces meló volt, de sokat tököltünk a gumi bakokkal, amik a hídba mennek rezgéscsillapítás gyanánt (sztem). és ha most csinálsz képet? akkor se látszik a lényeg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjohnny23 Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Csumi sziasztok! Lassú kanyarodás közben egyenetlen úton meg meg koppan elől a futómű, kicsit mintha lógna, de mintha a torony felől jönnének a hangok. Egyenes szakaszon viszont nem szólal meg egyáltalán bármilyen hepehupás a talaj. Van közvetlen tippetek, esetleg? Mert csoró világ van mostanság, és jártam már úgy hogy több mindent kicseréltek rajta mire kiderült hogy mi is kopogott igazán. Örülnék ha tudnátok segíteni. Előre is köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Stabrúd bekötő csukló nincs eltörve? talpas és toronycsapágy is lehet pl... ja és gátló is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco77 Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Nekem is ugyanaz a gondom, en mar csereltem lengescsilapittot-rugokat(egy uj sport futomuvet vettem -40mm), 2 x kormanykazettat. nekem valojaban ki volt menve egy toronycsapagy, kicsereltem de csak kopog,ugyanaz a jelenseg mind pjohnny23 -nal. Kivancsi leszek,mi okozhatja esz a kopogast! J. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Hehe! Én bevertem gumikaplapáccsal! :lol: Befújtuk vmi kencével, úgy már könnyebben becsúszott. :lol: és ha most csinálsz képet? akkor se látszik a lényeg? Nem fogok most az autó alá feküdni, kereket leszedni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Befújtuk vmi kencével, úgy már könnyebben becsúszott. :) Nem fogok most az autó alá feküdni, kereket leszedni. ;) Igen a WD40-eddel, de először sikerült szememfújnom magam. :lol: Na majd akkor én holnap csinálok pár képet, nekem nem gond a porban csúszkálni egy cartárs kérésére. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Befújtuk vmi kencével, úgy már könnyebben becsúszott. :lol: Nem fogok most az autó alá feküdni, kereket leszedni. ;) kérdeztem is, ha csak simán fényképezel akkor nem látszik e na de majd Zotya :lol: vigyázzál rá a nyakára ne essen vmi :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Nekem is ugyanaz a gondom, en mar csereltem lengescsilapittot-rugokat(egy uj sport futomuvet vettem -40mm), 2 x kormanykazettat. nekem valojaban ki volt menve egy toronycsapagy, kicsereltem de csak kopog,ugyanaz a jelenseg mind pjohnny23 -nal. Kivancsi leszek,mi okozhatja esz a kopogast! J. Lengőkarszilent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco77 Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Lengőkarszilent... Kosz! le ellenorzom meg egyszer. Meg egy erdekes dolog amit nem irtam le- ha a jobb elso kereknel rugdosom a gumit akkor halszik ez a kopogas. voltam mar szerelonel regebben, le ellonorizte -a lengokarnal minden ok volt- mondta hogy kormanykazettabol jon a kopogas ,de az nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Kosz! le ellenorzom meg egyszer. Meg egy erdekes dolog amit nem irtam le- ha a jobb elso kereknel rugdosom a gumit akkor halszik ez a kopogas. voltam mar szerelonel regebben, le ellonorizte -a lengokarnal minden ok volt- mondta hogy kormanykazettabol jon a kopogas ,de az nem lehet. Lehet,de azon is lehet állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Kormánygömbfej is lehet, sőt én arra tippelnék....szépen átviszi a rezgést a kormányműbe. Ellenőrizni nagyon egyszerű, megemeled és mozgatod a kereket kézzel, nálam már annyira ki volt kopva, hogy 2 cm-es játéka volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts