Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 nincs is a gólyalábnak két nagy csavarja... egyáltalán nincs is csavarja :) Ez nem VW :huh: őőő akkor c corsa lesz ez vagy combo, de az ua bocsi :D W az más annak gyárilag van ott az állítása excenteres csavarral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Nem lehet állítani a dőlésszöget, fixen kicsit negatívos (ezért is kopik mindenképpen a belseje jobban). Ez azért jó, mert ettől jobb az úttartása :lol: A hátsók is negatívosak, de azok csak 0,5fokkal, ha jól emléxem. Az elsők -1,5-2fokosak. Ezért is nem jó cserélgetni az első-hátsó gumikat, mert teljesen máshogy kopnak, szarabb lesz a tapadásuk, ha megcseréled. Nahát! :lol: Én meg már aggódtam hogy hogyan állnak azok a kerekek-hiába, a Skodás múltam miatt van ez, azt hiszem-mindig azt hittem hogy az úgy nem jó, de hagyom amig összejön egy kis pénz a teljes futómű rendbetételre(persze előbb az átnézés) elvégre öreg autó/sok km és ki tudja milyennek kéne lennie...igaz, tavaly a műszakin rendben találta a fickó :lol: Viszont van valami zörej, ami lehet akár a kormánymű hibája is szerintem, de még nem találtuk meg az okát. De a lényeg hogy a "terpesztés" normális...tiszta versenyautós :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Nem lehet állítani a dőlésszöget, fixen kicsit negatívos (ezért is kopik mindenképpen a belseje jobban). Ez azért jó, mert ettől jobb az úttartása :lol: A hátsók is negatívosak, de azok csak 0,5fokkal, ha jól emléxem. Az elsők -1,5-2fokosak. Ezért is nem jó cserélgetni az első-hátsó gumikat, mert teljesen máshogy kopnak, szarabb lesz a tapadásuk, ha megcseréled. "Ennek aztán van terpesztése" ®Joli(üvegtigris) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Több ismerőssel beszéltem mostanában, és hátsó lengéscsillapítónak a monroe-t preferálták.. Amikor szóba hoztam a kayabát, mesélte egyikőjük, olyanja volt csak eltörtek nyakban.. Eléggé hitetlenkedtem. Merthogy énnekem is kell venni a jövő héten gátlókat. Asszem, én megmaradok a kayabánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Több ismerőssel beszéltem mostanában, és hátsó lengéscsillapítónak a monroe-t preferálták.. Amikor szóba hoztam a kayabát, mesélte egyikőjük, olyanja volt csak eltörtek nyakban.. Eléggé hitetlenkedtem. Merthogy énnekem is kell venni a jövő héten gátlókat. Asszem, én megmaradok a kayabánál. nekem kayaba van kb egy honapja. Eddig meg semmi gond nincs velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 G Astra rugó találna az F-be? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Több ismerőssel beszéltem mostanában, és hátsó lengéscsillapítónak a monroe-t preferálták.. Amikor szóba hoztam a kayabát, mesélte egyikőjük, olyanja volt csak eltörtek nyakban.. Eléggé hitetlenkedtem. Merthogy énnekem is kell venni a jövő héten gátlókat. Asszem, én megmaradok a kayabánál. 40 ezer km-el ezelőtt cseréltettem az eredeti felpumpálhatóst Kayabára, azóta is kifogástalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 40 ezer km-el ezelőtt cseréltettem az eredeti felpumpálhatóst Kayabára, azóta is kifogástalan. mit jelent az hogy felpumpálós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 mit jelent az hogy felpumpálós? Caravanokban hátul lehet állitani rajta hogy ne lógjon hogy ha meg van pakolva. De lehet hogy ez nem széria! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Caravanokban hátul lehet állitani rajta hogy ne lógjon hogy ha meg van pakolva. De lehet hogy ez nem széria! jah akkor ez az oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Caravanokban hátul lehet állitani rajta hogy ne lógjon hogy ha meg van pakolva. De lehet hogy ez nem széria! '92-ben a caravanon a német kivitelben széria volt. Aztán ahogy a gyártás "balkanizálódott" úgy felejtették el róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 '92-ben a caravanon a német kivitelben széria volt. Aztán ahogy a gyártás "balkanizálódott" úgy felejtették el róla. Bizony, az enyémben sincs. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Több ismerőssel beszéltem mostanában, és hátsó lengéscsillapítónak a monroe-t preferálták.. Gondolom valami érdeke akkor csak volt benne, mert ha jól szétnézel, senki nem ajánlja a monroe-t ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Tegnapelőtt óta bent van a két kayaba gázos gátló hátul.:-) Eddig nem tudok még róla semmi extrát.. Talán kicsit kiegyenlítettebb a kocsi hátulja. Viszont a két régi monroe... Kiakadtam rajtuk. Volt rázópadon korábban az autó. Ott már mutatta, a jobbos rossz. Kézzel összenyomva is akkora volt az eltérés a két oldal között, hogy csodálkoztam. De nekem inkább úgy tűnt, a balos volt kő kemény a jobbos meg a normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Tegnapelőtt óta bent van a két kayaba gázos gátló hátul.:-) Eddig nem tudok még róla semmi extrát.. Talán kicsit kiegyenlítettebb a kocsi hátulja. Viszont a két régi monroe... Kiakadtam rajtuk. Volt rázópadon korábban az autó. Ott már mutatta, a jobbos rossz. Kézzel összenyomva is akkora volt az eltérés a két oldal között, hogy csodálkoztam. De nekem inkább úgy tűnt, a balos volt kő kemény a jobbos meg a normális. Majd azt figyeld, hogy amikor hirtelen irányt váltasz, hogyan reagál a kocsi. Szerintem érezni fogod, ha előzésbe kezdesz, és utána amikor visszatérsz a jobb oldalra, hogy a kocsi nem tántorog az úton, hanem pontosan követi a kormány mozgást. Erős oldalszélben nem kóvályog, hanem tartja az egyenest. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Majd azt figyeld, hogy amikor hirtelen irányt váltasz, hogyan reagál a kocsi. Szerintem érezni fogod, ha előzésbe kezdesz, és utána amikor visszatérsz a jobb oldalra, hogy a kocsi nem tántorog az úton, hanem pontosan követi a kormány mozgást. Erős oldalszélben nem kóvályog, hanem tartja az egyenest. :lol: vagy ha récingelsz meg a kézit téped nem libeg annyira ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ma bekerült a 22-es stabilizátor. Kellemesen csalódtam, sokkal kevésbé dől be az autó, stabilabb a kanyarban. Megérte. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ma bekerült a 22-es stabilizátor. Kellemesen csalódtam, sokkal kevésbé dől be az autó, stabilabb a kanyarban. Megérte. :lol: Ugye hogy megmondtam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ugye hogy megmondtam! :lol: És én egy szóval sem mondtam hogy nem hiszek neked, hanem szótfogadtam és most nagyon tetszik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 És én egy szóval sem mondtam hogy nem hiszek neked, hanem szótfogadtam és most nagyon tetszik. ;) De csüt nem jöttél matekozni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 De csüt nem jöttél matekozni! :lol: Hát mert nem volt időm. Sajna most sem tudok menni, mert dolgom lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ma bekerült a 22-es stabilizátor. Kellemesen csalódtam, sokkal kevésbé dől be az autó, stabilabb a kanyarban. Megérte. ;) és előtte volt benne? ha igen milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 és előtte volt benne? ha igen milyen? Előtte 16-os volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Előtte 16-os volt benne. akkor nekem is ideje lesz beszerzni egy 22est ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ugye hogy megmondtam! :lol: Amúgy még a hátsón gondolkodom. Lehet az is kellene bele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts