invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 És ugyanoda kerültek fel a kerekek, mint ahol előző évben futottak? Elsők, lettek hátra téve, de az oldalak maradtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Elsők, lettek hátra téve, de az oldalak maradtak. Próbáld meg visszaállítani az eredeti állapotot, ha úgy nem csinálja, akkor nem a futóműved a rossz, hanem a gumikban van valami különbség. Ez gyakran szemmel nem is látható, csak egy kicsit máshogy koptatja a gumit a hátsó futómű, mint az első, ill. még oldalanként is lehet más a kopás, ezért az első-hátsó cserénél ezt a különbséget érzed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Próbáld meg visszaállítani az eredeti állapotot, ha úgy nem csinálja, akkor nem a futóműved a rossz, hanem a gumikban van valami különbség. Ez gyakran szemmel nem is látható, csak egy kicsit máshogy koptatja a gumit a hátsó futómű, mint az első, ill. még oldalanként is lehet más a kopás, ezért az első-hátsó cserénél ezt a különbséget érzed. Azért cseréltem meg mert ez bevett szokás. De akkor ezek szerint ki tudja. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Az mitől lehet, hogy 100 felett elkezd rázni a kormány? Nem nagyon, de érezhető. A téli kerekekkel ez a jelenség nem volt tapasztalható. De mielőtt feltettem, a nyáriak is át lettek pörgetve, súlyozva, és sérülésnek nincs nyoma. Nekem pont ugyanez van a téliekkel. A nyárival, emlékeim szerint, nem rázott. Télre új gumik lettek feltéve és 100km/h-nál elkezd rázni. Remélem csak a gumisok cseszték el a nagy kapkodásban(sorban álltak a kocsik, jött az első hó :) ) Kiváncsi leszek majd a nyáriakkal. Addig én is már kihúzom igy. Úgyis 70-80-al járok csak többnyire. Egyszer a TV-ben is volt egy ilyen ősszehasonlitó/tényfeltáró kisfilm(talán a Naplóban) amelyikben a kész kereket hurcolták egyik gumistól a másikig és mindegyik talált valami tennivalót rajta. Igaz, ott inkább arról szólt hogy ha már itt a kuncsaft akkor fizzessen is. :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Erről 100-110 km/h rázásról is volt már szó régebben. Nekem is volt ilyen,akkor opel16v a féktárcsákat említette. Később lecseréltem és eltűnt a rázás. :huh: Nem mondom,hogy neked is az a gond,de lehetséges az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Erről 100-110 km/h rázásról is volt már szó régebben. Nekem is volt ilyen,akkor opel16v a féktárcsákat említette. Később lecseréltem és eltűnt a rázás. :huh: Nem mondom,hogy neked is az a gond,de lehetséges az is. Szerintem akkor téli kerekekkel is rázna, ha a tárcsa lenne a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Erről 100-110 km/h rázásról is volt már szó régebben. Nekem is volt ilyen,akkor opel16v a féktárcsákat említette. Később lecseréltem és eltűnt a rázás. :huh: Nem mondom,hogy neked is az a gond,de lehetséges az is. Szerintem akkor téli kerekekkel is rázna, ha a tárcsa lenne a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Szerintem akkor téli kerekekkel is rázna, ha a tárcsa lenne a ludas. Hmm...van benne valami. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Sziasztok! Arra lennék kiváncsi hogy mit mondotok melyik gátlót érdemes megvenni. Egyenlőre csak a hátsókat kell cserélnem mert nagyon ki vannak. Előre is köszönöm. -Kayaba -Monroe -Sachs Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Sziasztok! Arra lennék kiváncsi hogy mit mondotok melyik gátlót érdemes megvenni. Egyenlőre csak a hátsókat kell cserélnem mert nagyon ki vannak. Előre is köszönöm. -Kayaba -Monroe -Sachs -Kayaba -Sachs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 -Kayaba -Sachs Köszönöm szépen J0hnny :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Visszatérve a rázásra...ma amikor jöttem fel Pestre, azt figyeltem meg, hogy néha jobban ráz, néha szinte egyáltalán nem ugyanannál a sebességnél ~100. Aki nyáron állította a futóművemet, azt mondta ez csakis felni-gumi probléma, más nem lehet. Viszont a felni és a gumi is viszonylag új, nyáron vettem őket, alig 5000km van bennük, átpörgetéskor pedig felnihibát nem vettem észre. A futóműves azt mondta, szerinte leginkább a guminak lehet baja. De ilyen fiatalon....vááá. Nem tudom mi lesz ebből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 szerintem is... csere vissza elsőt hátra, próbáld ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 nekem is volt egy rázás 120nál, aztán a féket lecseréltem elünt, de most megint van egy kics...vagy lasabban megyek vagy átgyorsítok rajta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Első GSi és calibra stabilizátorok egyformák, vagy más átmérőjűek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sziasztok! Mi lehet annak az oka, hogy az egyik szerelési könyvben (Astra szerviz) A kerék csavarok meghúzására két nem kicsit eltérő nyomatékot adnak meg: 1; 90 Nm 2; 110Nm Mi lehet ennek az elég nagy különbségnek az oka? Csak azért feszegetem ezt a témát mert lassan tulajdonosa leszek egy nyomaték kulcsnak, bár a kerékhez szerintem nem sok értelme van, de ha már lesz akkor miért ne használja az ember! :huh: Előre is Köszi! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 1 Egyik könyv sem tévedhetetlen 2 Alu- és lemezfelnihez tudtommal kicsit más nyomaték kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sziasztok! Mi lehet annak az oka, hogy az egyik szerelési könyvben (Astra szerviz) A kerék csavarok meghúzására két nem kicsit eltérő nyomatékot adnak meg: 1; 90 Nm 2; 110Nm Mi lehet ennek az elég nagy különbségnek az oka? Csak azért feszegetem ezt a témát mert lassan tulajdonosa leszek egy nyomaték kulcsnak, bár a kerékhez szerintem nem sok értelme van, de ha már lesz akkor miért ne használja az ember! :huh: Előre is Köszi! Üdv:BB Húzni érzéssel kell! Amikor érzel egy pattanást, na akkor van jól meghúzva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Első GSi és calibra stabilizátorok egyformák, vagy más átmérőjűek? azért van pár kollégának betéve cali stabrúd előlre, mert az vastagabb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Húzni érzéssel kell! Amikor érzel egy pattanást, na akkor van jól meghúzva. :) mármint anyomaték kulcson? vagy sima kulccsa acsavaron? mert ha nyomatékkulcs nélkül, bizony bizony a pattanás elmarad és a nyúlás jön :huh: akkormeg már megszakadt, vagy véknyabb csavarokat el is törtél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sziasztok! Mi lehet annak az oka, hogy az egyik szerelési könyvben (Astra szerviz) A kerék csavarok meghúzására két nem kicsit eltérő nyomatékot adnak meg: 1; 90 Nm 2; 110Nm Mi lehet ennek az elég nagy különbségnek az oka? Csak azért feszegetem ezt a témát mert lassan tulajdonosa leszek egy nyomaték kulcsnak, bár a kerékhez szerintem nem sok értelme van, de ha már lesz akkor miért ne használja az ember! :huh: Előre is Köszi! Üdv:BB nyomatékkulcsot vizsgálgatva meglepően kis erőt kell kifejteni, legalábbis mikor beáltottam 240Nm re akkor is könnyen eljutott a "pattanásig". mondjuk 40cm es erőkarral könyebb, mint egy 20cm es kulccsal az tuti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 mármint anyomaték kulcson? vagy sima kulccsa acsavaron? mert ha nyomatékkulcs nélkül, bizony bizony a pattanás elmarad és a nyúlás jön :huh: akkormeg már megszakadt, vagy véknyabb csavarokat el is törtél. Csak tréfarépát reggeliztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Csak tréfarépát reggeliztem. a minőségi csavaroknak megvan ez a pattanása ténylegesen, dehát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 azért van pár kollégának betéve cali stabrúd előlre, mert az vastagabb :huh: Most olyan infót kaptam hogy a gsi stabilizátora is 24, mint a calibráé. Majd ha megjön, megmérem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Most olyan infót kaptam hogy a gsi stabilizátora is 24, mint a calibráé. Majd ha megjön, megmérem. :huh: elképzelhető én csak azt tudom, hogy a caliból tette át Johny is de ha a calié jó, akkor a vekié nem? az olvastam, hogy lényegesebb alaktrészek egyeznek a veki illetve a cali között, mivel a cali lényegében a veki kupé verziója, gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts