aztec Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 köszsszönö ismét :wink: akkor 1ezkedek futóművesünkkel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Ma megnezettem az autot a helyi szervizben es kiderult hogy hatul mindket oldalon a futomu szilentet cserelni kell. Ez anyagarban aszontak 7-8000 HUF, es szerituk le kell szedni az egesz cumot hatul mert csak igy lehet cserelni, fel napi melo, munkadij 15000 HUF. Ez mennyire korrekt szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Ma megnezettem az autot a helyi szervizben es kiderult hogy hatul mindket oldalon a futomu szilentet cserelni kell. Ez anyagarban aszontak 7-8000 HUF, es szerituk le kell szedni az egesz cumot hatul mert csak igy lehet cserelni, fel napi melo, munkadij 15000 HUF. Ez mennyire korrekt szerintetek? szerintem nagyon korrekt. rettenetes szivás a hátsóhid szilentet cserélni Astra F-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Haj Mindenkinek! Vadiúj vagyok ezen a fórumon, a témát tekintve fogalmam nincs, hogy ez most kasznis vagy futómûves gáz, vagy egyszerûen Astra F feature. Van egy másfél éve beszerzett Astra F Caravan 2.0 16V CDX ('95/'96) járgányom. 175/65 R14 téli gumikkal vettem. Balra húzott szegény, egy jobb gólyaláb-csere és a hozzá tartozó beállítás meghozta az egyenesfutás örömét. Mivel törött volt, mielôtt hozzám került, a szaki jelezte, hogy a jobb torony kicsit ferde (1-3 cm), de ha nem okoz komoly gumikopást, maradhat. Frankón kezelhetô lett az autó. Nem bírván magammal, felszerelkeztem 2 napja némi alufelnivel (Hijoin 6.5x15) és gumikkal (195/55 R15, Dunlop SP Sport 01), azóta az autó arra megy, amerre akar... Megérzi a hosszanti bordákat mocskosmód és egyéb úthibákat is nagyon, plusz cseppet ismét balra húz... Újabb futómû-beállítás kell, esetleg próbáljam a jobb tornyot teljesen a helyére húzni, tuningoljak a futómûvön, stb.? Vagy éljek együtt a szélesebb gumi okozta hátrányokkal? :?: :?: :?: Köszi a segítséget elôre is, sorry a novella-hosszért...! Gyurka Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 a 195/55 az biztos jó váltóméret? mellesleg a nagyobb/szélesebb kerék hátrányai természetesek, nem egyedi jelenség :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Thx! Katalógus szerint ez a gyári mérete, plusz láttam már másik hasonló kivitelû tesóautón... Elférni elfér... Szép, meg minden, csak ne bóklászna... A guminyomás 2.2, talán visszaveszem 2.1-re, hátha... Zöldmezôs vagyok, nem tuningolnék agyba-fôbe, csak szeretnék egy normális, szép autót... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 vferi A mai napig sir a szivem, h csak most láttam a hirdetésed :? Na de ez már mindegy... szóval egy kérdésem lenne, mert féknagyjavitás elött állok. megütötte a szemem a hirdetésedben a köv: " E-H nagy (288mmX25mm) vágott fék(lassulás leírhatattlan!), " Erröl tudnál bövebben irni? Hogy megy a dolog? csak nagyobb tárcsa, vagy vmi átalakítgatás is kell hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Laci4 1 csónakban evezünk nekem 1 7 múlva tárcsák + pofacsere, hacsak addig nem derül ki ez a féktuning pontosan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 és már van beszerzési helyed? nekem is nagyon gáz...már allig látszik a betét :? Pedig menni akarok pénteken :wink: te nem jössz? ütközhetnénk, de majd az erre rendszeresitett topikban részletezzük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 a pénteket még nem tudom, beszerzésem még mindig a régi:) a tárcsák 33 a betétek meg 14 :idea: ha ennél jobbat tudsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 vferi A mai napig sir a szivem, h csak most láttam a hirdetésed :? Na de ez már mindegy... szóval egy kérdésem lenne, mert féknagyjavitás elött állok. megütötte a szemem a hirdetésedben a köv: " E-H nagy (288mmX25mm) vágott fék(lassulás leírhatattlan!), " Erröl tudnál bövebben irni? Hogy megy a dolog? csak nagyobb tárcsa, vagy vmi átalakítgatás is kell hozzá? Hi!Én láttam a gépét, komplett calibra fékrdsz(tárcsa, betété, nyereg), ki van cserélve az agy is calibráéra (5csavaros)emg még ki tudja mi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Pizoman! Azért ez nem ilyen egyszerű. A Vivaro fékrendszere teljesen más, abban ne is gondolkodj. Tudtommal az Astrára az Opel fékek közül az Omega 300-as fékje jó max. Az átalakítás során átfúrják a lyukakat 4*100-ra, de menet nélkül (nincs gyárilag sem menet!). Majd a középen levő központosító lyukat kihegesztéssel szűkítik az Astra méretére. Ezek után pedig már csak a hozzávaló nyergeket kell felrakni. Olcsóbb megooldásnak!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 a pénteket még nem tudom, beszerzésem még mindig a régi:) a tárcsák 33 a betétek meg 14 :idea: ha ennél jobbat tudsz... Milyen betéteketre vonatkozik az árrrrrrrr ? Szerintem érdemes mekeresni Bazs-t az alkatrészek ára kapcsán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 ezek ferrodo betétek, nekem ezek idáig bejöttek :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 ezek ferrodo betétek, nekem ezek idáig bejöttek :idea: Jóóóóó, de sima, vagy "racing" ? Nekem FDB584-as van benne. Ott van a közeledbe a doboza a fékbetétnek, amit most használsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Gyurka! Széles gumi (főleg ha alacsony is) velejárója az izmos vezetés. :) Pizoman! Calibráé nem lehet a fék, mert azon a legnagyobb 284-es. A B Vectráé a 288-as, az van fent Nálam is. Omega B féknyergekkel ami eredetileg 296-os tárcsához volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Mélykék! Ez a sima lehet, ugyanis a DS2500-ös már bőven 20 felett van árban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Jóóóóó, de sima, vagy "racing" ? Nekem FDB584-as van benne. Ott van a közeledbe a doboza a fékbetétnek, amit most használsz ? nincs. de az segít,ha azt mondom középkemény :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 nincs. de az segít,ha azt mondom középkemény :?: Az a sima ugye Gabi ? Jó Astra 2.0 8v/2.0 16v + összes Cali kivéve a turbóst + asszem pár Daewoo modellhez is. Nem emlékszel, ezek a tip. voltak rajta a dobozán ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 sajnos a doboz nincs előttem és nem néztem mikor még az 1.6on cseréltem :oops: a következő szettet a jövő 7 folyamán kell megvennem, akkor majd megnézem, ha gondolod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 A'lesza' :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 ....következő szettet a jövő 7 folyamán kell megvennem, akkor majd megnézem, ha gondolod :).... Áááááááááá :) Ne légy már ilyen teeeeeeeeee :twisted: De nekem mindegy, ha nem ehhez a kocsihoz vettél betétet korábban + lusta vagy előtte megkérdezni, hogy mennyiért kapod meg a FDB584-ast, akkor vedd meg esetleg drágábban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 nah aszonta, hogy első csere 3500/oldal, hátsó meg 2000/oldal és fél nap eddig ez a legjobb ajánlat.... :wink: na holnap eltolom a szekeret abba a műhelybe, remélem könnyen kicserélik a cuccost (komplikációk nélkül), ja és haza tudok majd jönni ültetett autóval is... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 mindig ettől a sráctól vettem idáig az opeles cuccokat, valamivel 20-30%al olcsóbban, mint a fogyasztói ár. Neki asszem 36-40%a van kedvezményben és anno még naon nm foglalkoztam a dologgal.... a ferrodo racing betétek sokkal jobbak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Schmidt Modern Line 3-teilig 9x16 ET 21 mit 215/40/ZR16 Toyo Proxes T1-S vorn, 10x16 ET 21 mit 225/40/ZR16 Toyo Proxes T1-S hinten 10x16 :!: :!: :!: a pofám leszakad na ezt csinálná meg BP-en :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts