FPepe Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Miért?? :lol: Ezen én is csodálkozom, láttam már ilyen cserét, igaz Vectrán, de ott csak kiakasztotta a gömbfejet, lecsavarta az anyát a stabrúdbekötőről, kivette a csapokat a lengőkarszilentekből, és a lengőkarral odament az oszlopos fúróhoz, lefúrta a szegecseket, új gömbfej a hozzá adott csavarokkal be, aztán lengőkar vissza. Kb. ennyi volt. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Miért?? :blush: Ha van még egy ember kéznél, és elég ügyesnek érzik magukat így kettesben, meg lehet próbálkozni a féltengellyel együtt is ki-be akasztani, de egyedül esélytelen :lol: Amúgy meg vigyázni kell a ráncigálással, mert egy kopott féltengely külső csuklója könnyen szétugrik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ezen én is csodálkozom, láttam már ilyen cserét, igaz Vectrán, de ott csak kiakasztotta a gömbfejet, lecsavarta az anyát a stabrúdbekötőről, kivette a csapokat a lengőkarszilentekből, és a lengőkarral odament az oszlopos fúróhoz, lefúrta a szegecseket, új gömbfej a hozzá adott csavarokkal be, aztán lengőkar vissza. Kb. ennyi volt. :blush: Ez már egy másik megoldás, ahol a komplett lengőkart szedik le. Itt meg a berohadt első szilent csavar okozhat némi gondot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Le kell venni a gólyalábat róla, de ahhoz a féltengelyt is a kerékagyból ki kell húzni (30-as anya). Ha ügyes vagy, a kormányösszekötőt nem kell bántani. Segglukon keresztül műtünk beteget? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Kormányösszekötő gömbefejeket ellenőrzid és nézd meg a kormyányösszekötő rudak bekötése a korményműnél lóg-e. Köszi Johnny! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ha van még egy ember kéznél, és elég ügyesnek érzik magukat így kettesben, meg lehet próbálkozni a féltengellyel együtt is ki-be akasztani, de egyedül esélytelen :blush: Amúgy meg vigyázni kell a ráncigálással, mert egy kopott féltengely külső csuklója könnyen szétugrik :lol: Na, ki lett cserélve a talpas gömbfej a gólyaláb kiszedése nélkül. Egyszemélyes művelet volt (én csak világítottam a szerelőnek) és köszörüléssel, fúrással nem volt több 40 percnél. Most már mehet műszakira a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Na, ki lett cserélve a talpas gömbfej a gólyaláb kiszedése nélkül. Egyszemélyes művelet volt (én csak világítottam a szerelőnek) és köszörüléssel, fúrással nem volt több 40 percnél. Most már mehet műszakira a kocsi. Ügyes volt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 mikor szilentet cseréltünk, a gömbfejet legutolsónak tettük vissza, nem emlékszem már mennyire volt kétemberes, de nem volt nagy munka már az, de nemsokára felelevenítem, mert most már a bololdali lett cserés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 mi évente legalább egyszer szétszedjük a futóművet, és állandó gond, hogy a talpas kúpos rögzítése belegyógyul a gólyalábba, ezért pájszer, nagykalapács, és sok kitartás kell hozzá :) Nálunk ez mindenképpen kétemberes művelet :D Történt egyszer, hogy először a féknyeregről leszedtük a fékcsövet, abból szépen folydogált a fékolaj ki egy kis bödönbe, amit előre nem gondolkodva a lengőkarra tettem... Aztán nekiveselkedtünk a talpas kioldásának a gólyalábból KG-val, én nekifeszültem a pájszernak, KG meg ütötte... Amikor elszabadult a lengőkar, az összes fékolaj KG-n landolt, szépen egyenletesen beterítve. :D Kis híja volt, hogy nem lettem megkergetve az udvarban :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Kutakodtam a régi képek között! Calibra stab rúd! http://img119.imageshack.us/img119/93/stabrudip4.th.jpg Ez van dezső alatt. 8v vagy 16v-s motor alól lett kiszedve? Vagy mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 8v vagy 16v-s motor alól lett kiszedve? Vagy mindegy. Mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 mi évente legalább egyszer szétszedjük a futóművet, és állandó gond, hogy a talpas kúpos rögzítése belegyógyul a gólyalábba, ezért pájszer, nagykalapács, és sok kitartás kell hozzá :D Nálunk ez mindenképpen kétemberes művelet :D Történt egyszer, hogy először a féknyeregről leszedtük a fékcsövet, abból szépen folydogált a fékolaj ki egy kis bödönbe, amit előre nem gondolkodva a lengőkarra tettem... Aztán nekiveselkedtünk a talpas kioldásának a gólyalábból KG-val, én nekifeszültem a pájszernak, KG meg ütötte... Amikor elszabadult a lengőkar, az összes fékolaj KG-n landolt, szépen egyenletesen beterítve. :D Kis híja volt, hogy nem lettem megkergetve az udvarban :blush: :lol: Kérdezd csak meg Losit,hogy micsoda cumi szétszedni. :D Bár mindketten olyan mazohisták vagyunk,hogy élvezzük a szívást,nem véletlen van opelünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Kérdezd csak meg Losit,hogy micsoda cumi szétszedni. :D Bár mindketten olyan mazohisták vagyunk,hogy élvezzük a szívást,nem véletlen van opelünk :blush: Inkább nem kérdezem, mit is csináltok ti valójában autószerelés címszó alatt a garázsban :D :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Mindegy. Rendben köszi. Esetleg érdemes még valamit cserélni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Inkább nem kérdezem, mit is csináltok ti valójában autószerelés címszó alatt a garázsban :D :blush: :lol: :) Apukám,neked csak azon jár az eszed mindig? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Rendben köszi. Esetleg érdemes még valamit cserélni??? Nem tom milyen konfig van a gépedben,de ha ezt kicseréled és a rugókat,meg gátlókat,akkor fülig fog érni a mosoly az arcodon az első kanyar után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Nem tom milyen konfig van a gépedben,de ha ezt kicseréled és a rugókat,meg gátlókat,akkor fülig fog érni a mosoly az arcodon az első kanyar után. Most Apex rúgok, és Monroe csillapítók. (ültetett) Így is frankó vele a gyors kanyarodás :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Most Apex rúgok, és Monroe csillapítók. (ültetett) Így is frankó vele a gyors kanyarodás :blush: A vastagabb stabrúd még picit segít majd rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Most Apex rúgok, és Monroe csillapítók. (ültetett) Így is frankó vele a gyors kanyarodás :blush: hát ha a monroe-t cseréled valami normálisabbra, akkor fogsz igazán nézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Dzsoni mindent cserélne...már az enyémbe is ki akarja cserélni, mert pattog :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Kérdezd csak meg Losit,hogy micsoda cumi szétszedni. :) Bár mindketten olyan mazohisták vagyunk,hogy élvezzük a szívást,nem véletlen van opelünk :blush: Az utóbbi időben gyakran szétszedtem, többnyire egyedül. Ha cserélni akarom, persze nem szoktam kesztyűs kézzel bánni vele, de ha az ember más miatt szedi szét és épségben akarja visszarakni a talpast, az más . Én egy másik emelővel ráemelek a gólyalábra, majd nagykalapácssal ellentartva ütöm. Ha nem ugrik szét , akkor kicsit megmelegítem a gólyláb kúpos részét, majd befújom csavarlazítóval, ettől egy ütésre szétugrik. Szerintem a kormányösszekötő a nagyobb cummantás.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Szerintem a kormányösszekötő a nagyobb cummantás.. :blush: Ahhoz van megfelelő célszerszám, olyan mint a csapágylehúzó, azzal pikkpakk megvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Ahhoz van megfelelő célszerszám, olyan mint a csapágylehúzó, azzal pikkpakk megvan :blush: Ha nem légkulccsal tépték rá és nincs összegyógyulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Ha nem légkulccsal tépték rá és nincs összegyógyulva. Pont erre való az a célszerszám, annak nincs megszorult ellensége :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Pont erre való az a célszerszám, annak nincs megszorult ellensége :) Azt csak hiszed! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts