opel16v Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Kess! Nagy ambícióid vannak az autószereléssel, azt látom. :) Ne állj neki, nem fog menni. Nem a torony tartja ugyanis a rugót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 de akkor a hátsóhoz is kell rugóösszenyomó... :!: jóvanna nem vagyok egy autószerelő guru, csak gondoltam vmivel lefoglalom magam a hétvégén :!: de szörnyű hogy az embert így lehurrogják :!: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Kess! Nagy ambícióid vannak az autószereléssel, azt látom. :) Ne állj neki, nem fog menni. Nem a torony tartja ugyanis a rugót. :) pedig megvan az így csináld sorozat idevonatkozó része :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 A hátsóhoz nem kell. :) A gátló alsó csavarjainak kiszedése után lenyílik a teljes híd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 de akkor a hátsóhoz is kell rugóösszenyomó... :!: jóvanna nem vagyok egy autószerelő guru, csak gondoltam vmivel lefoglalom magam a hétvégén :!: de szörnyű hogy az embert így lehurrogják :!: :roll: Hát ha egyedül csinálnád, még jövő hétre is le tudnád magad foglalni, meg tudod, okos ember más kárán tanul, okul( nem úgy mint én, de azért én is okos vagyok :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 A hátsóhoz nem kell. :o A gátló alsó csavarjainak kiszedése után lenyílik a teljes híd. :) na lassan összeáll a kép :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 akkor lehet hogy csak a katalizátor cserével fogok szórakozni.... azt még meg tudom csinálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 csak gondoltam vmivel lefoglalom magam a hétvégén :!: Ott a kis kukid foglalkozzá' azzal :twisted: :) :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Az elsö gátlók, vagy lengö csere..kinek h tetszik, szvsz se egyszerü házi feladat. Volt szerencsém a Sztádában pár napja végignézni az enyémen. Elösször is, sztem nem árt egy normális emelö. A kroki még lehet kevés is. Aztán egy rugóöszehúzó nélkül sztem felejtös... Száz százalékban nem tudnám elmondani hogy is volt a történet, csak ha látnám a cuccost. de sztem nem egy ház elötti feladat... Haver is megpróbálkozott vele egy mühelyben!! de még ugy se ment a dolog. No meg ha jol figyuztam maga a lengéscsillapító (patron) gólyalábból való kiszereléséhez is kellett vmi kis célszerszámocska amivel kitekerték.. szal ha rám hallgatsz, bár nem vok szaki, csak laikus, maradj a katalizátor cserénél :wink: a lengöket meg hagyd meg a szakiknak. Nem márkaszervizben elég emberi árakon megcsinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Ott a kis kukid foglalkozzá' azzal :twisted: :) :) :) :o csak tudnám, hogy honnan tudod, hogy kicsi??? :roll: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Hát ez még nem jutott eszedbe???? Isten szeme mindent lát!!!! Ha kicsi akkor is csak jobban kell néznie!!! :) Üdv.: Atommanó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 csak tudnám, hogy honnan tudod, hogy kicsi??? :roll: 8) Lényegtelen a mérete :wink: Gondolom erről a barinődnek más a véleménye Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 "akkor lehet hogy csak a katalizátor cserével fogok szórakozni.... " Biztos neki akarsz állni? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Kess! Várjál, viszem a csavarhúzómat én is aztán valamit összehozunk. Max átdöfjük vele a katalizátorodat. :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Hello! Köszi a felni görgös infokat és a telefonszámokat jövöhét elején felhivom öket sajna most anyagilag nullán állok jo magyar szokás szerint de igyekszem összehozni a gépet . TAnx!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május15, 2004 Megoszt Elküldve Május15, 2004 Én akdettnél neki álltam kicserélni a toronycsapágyakat 4órát szopam vele,mert nincs rugó összehúzóm,de volt jó sok vastag kábelkötözőm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2004 Megoszt Elküldve Május15, 2004 Én akdettnél neki álltam kicserélni a toronycsapágyakat 4órát szopam vele,mert nincs rugó összehúzóm,de volt jó sok vastag kábelkötözőm. :arrow: Az azért kemény!!! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május15, 2004 Megoszt Elküldve Május15, 2004 :arrow: Az azért kemény!!! :wink: Üdv.: Atommanó bátorságod irigylésre méltó, bárcsak én is megtehetném, h saját magam kezeljem az autóm :) de 1előre még csak a szétszedés megy és általában összelegózni már külső segítség kell :) a cserék első fázisában már naon jó vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 van még egy kérdésem... hova van felfogatva az első rugó alsó tálcája??? csak mert az új gátlóhoz és rugóhoz nincs olyan tartó.... vagy az eredeti marad a helyén??? nem nagyon értek hozzá :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2004 Kess Az Astra gólyalábas elöl! A golyaláb része az alsó rugótartó tálca az ott marad ha kiveszed a rugót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 akkor ha az alsó rugótartó fix és felül meg a torony tartja, akkor hogyan lehet kiszedni??? ehhez kell a rugóösszenyomó??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 akkor ha az alsó rugótartó fix és felül meg a torony tartja, akkor hogyan lehet kiszedni??? ehhez kell a rugóösszenyomó??? Ehhez kéne a cucc. De ha nincs akkor szívás van.Én megtapasztaltam.Mikor a golfomon cseréltem majdnem kivágta a szemem a szilent amikor a csavart letekertem úgy kb 1 centin múlt aztán leültem egy fél órára mert majd bekakkantottam a fájdalomtól úgy homlokon vagdalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Kess! Látom még mindig a sötétben tapogatózol! :) A rugót felül nem a torony tartja. Egyben ki tudod venni a komplett gólyalábat, azt kell utána szétszedni, de rugóösszehúzó és tapasztalat nélkül ne állj neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Szétszedés nélkül meg lehet-e állapítani, hogy a gátlók mondjuk egy f astrában gyáriak-e? Mármint, hogy nem rövidebbek -e a gyárinál :idea: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Ha felemeled az autót és lekötöd a stabilizátort a lengőkarról, akkor a futómű addig ereszkedik, amíg a gátló tart :arrow: meg lehet mérni a hosszát, ha ügyes vagy. :) Azt ne kérdezd, mennyi a gyári hossz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts