J0hnny Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Hát nem tom Ákos! Nekem Ruville van benne,aszem 3500Ft volt kedvesség nélkül kecsón.Szal én sokkalom a 7E-t. A "kutyacsontból" pedig csakis gyárit,mert az ugy nem bírta a kiképzést sokáig,a calibra stabrúd adta neki az ívet,3hónap után el is törtek,mint a ropi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Sziasztok! Tanácsot kérek: az Opelem első futómű "reparálásához" Székesfehérváron keresnék egy kitűnő dokit (szakit) - az alsó lengővillában lévő szájleneteket már 4!-szer cseréltem, és max 600 km után egyszerűen tönkremennek (Opel MERIVA). A csillapítók vadi újak, a futóműszögbeállítása elleörizve, és minden Ok. Nem igazán szeretnék egy 5.ig szájlent cserét megtenni 6000 km távra :lol: Kérlek, segítsetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Akkor valami szar szilent került bele... rakjál bele gyárit, vagy keress egy normális szilentblokk műhelyet (én csak pesten tudok neked ilyet mondani). Illetve azt még meg lehet nézni, nincs-e görbülve a lengőkar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Akkor valami szar szilent került bele... rakjál bele gyárit, vagy keress egy normális szilentblokk műhelyet (én csak pesten tudok neked ilyet mondani). Illetve azt még meg lehet nézni, nincs-e görbülve a lengőkar. Köszi szépen :lol: Több szájlent típust próbáltam, a legutóbb jó minőségű német Lemförder szájlenteket alkalmaztam. Én is arra gyanakszom, hogy elgörbült maga a kar, ez annál is inkább lehetséges, mert a járgányt használtan vettem, és az előző tulaj nem törődött az autóval, az első lengéscsillapítókat egy épp 2 éves autón azonnal cserélnek kellett. Pesten kit javasolnál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hát nem tom Ákos! Nekem Ruville van benne,aszem 3500Ft volt kedvesség nélkül kecsón.Szal én sokkalom a 7E-t. A "kutyacsontból" pedig csakis gyárit,mert az ugy nem bírta a kiképzést sokáig,a calibra stabrúd adta neki az ívet,3hónap után el is törtek,mint a ropi. Pontosítok! A két darab ccucccc került 7.205,- Forintba. Mindezt Kb. 2,5 óra leforgása alatt saját kezüleg ki is cseréltem. Nagy élmény volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Pesten kit javasolnál? :lol: Szilentblokk Kft 1191 Bp., Pákozd u. 12-14. 282-4700 Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Szilentblokk Kft 1191 Bp., Pákozd u. 12-14. 282-4700 Hálás köszönetem a segítségért, beszélek velük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 sziasztok segirtség kellen ! mégpedig kopog a jobb első kerekem ha megmozgatom a kereket kopog de csak ha előre hátra mozgatom és a toronynál láti a mozgást ott enged vmi namost torony csapágyat cseréltem tavasszal akkor is voltkopp de nagyon halk pici csak nekem mint tulajnak tünt fel de sajna nem foglalkoztam vele most már nagyon durva egyenes sima uton is ha egy kavics a kerék alá kerül akkor is kopp ! a toronynállehetséges hogy a szilentem eldurrant és az? mer szétszedni nics időm vagy ott mi engedhet hogy mozogjon a kerék előre hátra?jó kérdéseim vannak ugye? de más megsemoccan csak a kormányösszekötő rudat viszi magával az mozog még! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Pontosítok! A két darab ccucccc került 7.205,- Forintba. Mindezt Kb. 2,5 óra leforgása alatt saját kezüleg ki is cseréltem. Nagy élmény volt. Jaaaaa,az mááááss!!!Nem nagy kunszt a cseréje! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 ....Ruville.... Aaaaa nem csomagolócég ? Hol innen, hol onnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 sziasztok segirtség kellen ! mégpedig kopog a jobb első kerekem ha megmozgatom a kereket kopog de csak ha előre hátra mozgatom és a toronynál láti a mozgást ott enged vmi namost torony csapágyat cseréltem tavasszal akkor is voltkopp de nagyon halk pici csak nekem mint tulajnak tünt fel de sajna nem foglalkoztam vele most már nagyon durva egyenes sima uton is ha egy kavics a kerék alá kerül akkor is kopp ! a toronynállehetséges hogy a szilentem eldurrant és az? mer szétszedni nics időm vagy ott mi engedhet hogy mozogjon a kerék előre hátra?jó kérdéseim vannak ugye? de más megsemoccan csak a kormányösszekötő rudat viszi magával az mozog még! stabilizátor rúd bekötője? előszeretettel törik el a műanyag és enyhén döcögős úton is kopog így néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Melyiket javalljátok, hátsó csillapítókból ?? Pénzem alíg. :lol: olajos kayaba 6500/db gázos kayaba 9200/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Hosszú távon gázos, ha nem akarod sokáig nyúzni jó az olajos is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 A gázos is olajos, csak védőgáz van a patronban, hogy az olaj ne habosodjon szarabb úton, így az sokkal jobban bírja a gyűrődést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Akkor, asszem marad a gázos. A szar utak mindenhol vannak.. Nem. Rosszul fejeztem ki magam. Csak szar utak vannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 A szar utak mindenhol vannak.. Nem. Rosszul fejeztem ki magam. Csak szar utak vannak. :lol: Tévedés! Jó utak vannak. Csak még nem készültek el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Akkor, asszem marad a gázos. A szar utak mindenhol vannak.. Nem. Rosszul fejeztem ki magam. Csak szar utak vannak. :lol: Pesten lax? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Pécsen. De szoktam járni Pesten is, és Kecskeméten is, feléd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Pécsen. De szoktam járni Pesten is, és Kecskeméten is, feléd :lol: Aki a szar utakról beszél, tudom ajánlani a 4-es számú főközlekedési útvonal Nyíregyháza-Bocskaikert, és a 47-es Mezőberény-Békéscsaba közötti szakaszát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Aki a szar utakról beszél, tudom ajánlani a 4-es számú főközlekedési útvonal Nyíregyháza-Bocskaikert...között Épp mostanság aszfaltozzák, még jó, legalább nem az én anyámat szidják, hogy szr az aszfalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Épp mostanság aszfaltozzák, még jó, legalább nem az én anyámat szidják, hogy szr az aszfalt. Jajajaja! Mondjuk az aszfaltozás csak a Nyh-újfehértó közötti szakaszt érinti. Újfehértó után szintén trágya az út bocskaikertig. Vagy már ott is dolgozik a brazil gépsor??? Most megyek haza, hétvégén, remélem, sztrádaminőségű lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Én is. Nemsokára tél és az asszonypajti alapból közveszélyes, nemhogy ha még közre játszik 1-2 természeti dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Van valakinek tapasztalata a Gabriel, és az Alko gátlókról ? No meg a Bilsteinről ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Bilstein jó,az előző kettőt felejtsd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Van valakinek tapasztalata a Gabriel, és az Alko gátlókról ? No meg a Bilsteinről ? Bilstein jó,az előző kettőt felejtsd el. Nekem Gabriel-ek voltak berakva (gázosak), én ajánlom :lol: . Rokon is azt rakott most a Caravan alá. Élettartamról nem tudok nyilatkozni :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts