Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

óóó ez faxa lenne...szomszéd kerület!! Teljesen OFF nem tudjátok hol is van arrafelé vmi kút, ami jóval talán 10forintal olcsóbb, mint a többi?ON thx

Én az Esso-nál szoktam ott tankolni. De az csak - 2.5 ft.

(Viszont lehet bélyeget gyűjteni! :) Tavaly év végén egy Citizen óraműves Urban Spirit karórát kaptam tőlük. :shock: :wink: )

Megosztás:

Mindent ami Opel.

Nekem a teljes futóművemet ő rakta össze.

(Sport gátlók, ültetőrugók, toronymerevítő, GSi fékek + toronyszilent, toronycsapágy, gömbfej csere)

és jó áron dolgozik a csávó, mert nekem is kellene vmi hasonló műveletet megejteni???

Megosztás:

skacok!

nem érdekel valakit komolyan a futomüvem?nem értek hozzá,ezért ne kérdezzétek milyen!viszont szivesen elviszem(ha nem 100km-re laktok)megmutatni.én 17ker-es betyár vagyok.ha nem is érdekel senkit hát legalább azért hogy mit kérjek érte!esetleg csereberélném gyárira,vagy szinte gyárira :) nem baj nekem az ültetés,mesésen néz ki,de már uncsi a pattogás :wink:

köszike,jok legyetek!:)

Megosztás:

Budaörsön jöttök át a 100-as úton (régi 1-es), és már majdnem

kiértek Budaörsről Biatorbágy irányában, jobbra van a 100-as gumiszervíz

nevű hely, már messziről látszik a sárga táblája.

Üdv Opel16v!

Esetleg egy telefonszám nagy kérés lenne??

Nincs kedvem tatabányáror felkocsikázni potyára ha esetleg nem tudja egyböl megcsinálni!

Segitséged elöre is köszönöm!!!

Megosztás:

sziasztok!!

Nincs valakinek elfekvöben 1 hátsó astra hid?Voltam ma futómüvet állitatni és a jobb hátsó kerékkel gáz van 3 milliméter van benne és baromira kopik a gumim.Info is jo lenne hogy kb. mennyibe kerülhet de ha van valakinek akkor jo lenne megdumcsizni hogy felraknánk hogy eggyátalán az e a baja és ha az szónélkül megvenném. 92-es c20ne-hez kéne 3 ajtos.elöre is köszi.

Megosztás:

hali!

Köszi opel16v megkérdeztem 15e forint most már csak abban reménykedek hogy tényleg az a baja.Merem remélni mert sajna az alufelnieimet is görgöztettni kell véletlen nem tudsz vagy tudtok valami olcso helyet??

tanx

Megosztás:

Én a XV.kerben tudok görgözést.. nekem ott csinálták. Számlára volt 1 görgözés, +2kerék komplett szerelése 7600ft. Számla nélkül meg olcsób. Ha esetleg érdekel:

nonstop gumiszerviz

Nekem elég csúnya ütés volt benne..szerintem. (majd felrakom valahova) A biztósitó pl. cserére irta a felnit. Azóta már mentem vele 220at, és sehol nem éreztem semmit... hogy esetleg rázna vagy bármi rendellenességet.

Meg anno az OFF XR3i-m felnieit is frankón megcsinálták..

De mindjárt jön Opel16v és ö meg ajánlja majd a ...XIII ban Gyulát ha jól emlékszem:)

nah megelözöm..Gumi és kerék Monga Kft XIII. tatai ut van a műhelye. Gyula, 30/9065848. :) itt nincs tapasztalatom

Megosztás:

Balázs!

Ma jártam Kurgyis Gabinál, és láttam elfekvőben egy ilyen hidat.

Hívd fel őt is, kérdezz rá! Tel: 20/5887530 Ő ki is cseréli olcsón.

Gyuláék is bevállalják a felnijavítást, nyugodtan keresd! XIII. Tatai u. 70/a.

A telszámát feljebb megtalálod. :)

Megosztás:

lenne egy kérdésem...

lehet hülyeséget mondok (opel16v ugyis kijavít), de azon gondolkodtam, hogy én magam is ki tudom-e cserélni az első gátlókat és rugókat...

ha kicsavarom a toronycsapágyat és felemelem az autót, akkor ki tudom szedni a gátlót is meg a rugót is, azután visszafele meg ráengedem az autót és a súlya összenyomja a rugót 8)

ez az elképzelésem :roll:

hülyeség :?: :?:

Megosztás:

lenne egy kérdésem...

lehet hülyeséget mondok (opel16v ugyis kijavít), de azon gondolkodtam, hogy én magam is ki tudom-e cserélni az első gátlókat és rugókat...

ha kicsavarom a toronycsapágyat és felemelem az autót, akkor ki tudom szedni a gátlót is meg a rugót is, azután visszafele meg ráengedem az autót és a súlya összenyomja a rugót 8)

Ha az elsőt ki tudod cserélni akkor a hátsót még annál inkább. Ott ugyan is csak két csavart kell kicsévélni és már kinnt is van :wink:

De nem hiszem, hogy ezen kellene spórolni :idea:

Megosztás:

lenne egy kérdésem...

Ha ezt megcsinálod, fejreállva pörgök neked! :shock:

Azért ennyire nem egyszerű, vidd el valahová, és nézd végig... :wink:

Megosztás:

Ha az elsőt ki tudod cserélni akkor a hátsót még annál inkább. Ott ugyan is csak két csavart kell kicsévélni és már kinnt is van :wink:

De nem hiszem, hogy ezen kellene spórolni :idea:

lehet hogy skót vagyok :)

de gondoltam ez jó kis kihívás lenne, nemcsak a sebváltó és kézifékszoknyák cseréjében lennék profi 8)

Megosztás:

lenne egy kérdésem...

Ez nem ilyen egyszerű (szvsz)!!Mi, ketten a haverommal, "házi" szerszámokkal 20perc alatt kicseréltük a hátsó gátlókat plussz a rugókat (ami most a hifi beépítése miatt minimum duplájára fog emelkedni) ezzel nincs is gond, de az első az hosszadalmasabb és bonyolultabb (rugóösszehúzó is kell!!!), egyedül ne állj neki mert csak szívsz, de megoldható, egy délutánt rá kell szánni a műveletre!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.