hening Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Holnap felemeljük és átnézem nekem mi lötyöghet/zöröghet,egyre jobban idegesít. Lehet, mégis kellett volna az a kormánymű? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nem szabad nagyon durván erőszakoskodni vele, mert az a gyűrű ami beleakad a difibe, tud deformálódni, és akkor aztán tényleg vicces lesz kiszedni B) Van hozzá szerszám, de én is vágóval szedtem ki a kadetton. B) A váltó, meg a belső csukló közé illesztettem az élét, és óvatosan ütögetve a végét, egyszercsak kipattant. :D Utánna már könnyő volt kihúzni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 hát rángattam már mindenhogy de nem jön, kadettnél egyszerübb volt! szervizkönyv meg csak annyit ir: csavarjuk ki! 7főn folytatom most megyek Somogybabodra Off roadra. Kerékszerelő pájszer, aztán alá kell hasalni, és óvatiban feszegetni, miközben egy hawersrác húzza.Szintén óvatiban. Mi meg szétbombáztuk a ződ elejét, hogy majd jóól kicseréljük a gyári rugókat GSi rugókra+toronycsapágy csere.Na ebből lett egy jó kis kínszenvedés, mert az anya nem jött le célszerszám nélkül a szárról, ill. a KONI-kat sem tudtuk értelmesen megfogni.Ezért úgy döntöttünk, hogy hagyjuk az egészet a manóba, lévén szombat délután volt/van, valamint szinte az egész eleje véres a verdának.Lógnak a kormányösszekötők, xarok a talpasok is, azt meg ma beszerezni nem lehet. Úgyhogy kövi 7n folyt.köv.Beszerválok mindent hozzá, aztán meglátjuk, hogy mit és hol tudok megcsináltatni, mert a szét+összerakásért nem akarok fizetni, lévén nem nagy kunszt.De a szárról valszeg csak légkulccsal fog lejönni az anya, és cserélni kell a balos kerékcsapágyat is.A jobbos már valszeg volt cserélve. Aztán kérdés még, hogy milyen állapotban vannak a lengőkarszilentek....... Szóval királyság van. B) Kicsit még ráért volna a dolog, de kövi hónapban műszakira megy a gépsas, addigra szeretném, normálisan rendberakni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 szét+összerakásért nem akarok fizetni, lévén nem nagy kunszt.De a szárról valszeg csak légkulccsal fog lejönni az anya, és cserélni kell a balos kerékcsapágyat is.A jobbos már valszeg volt cserélve. Aztán kérdés még, hogy milyen állapotban vannak a lengőkarszilentek....... Szóval királyság van. B) A szilent cserénél csak a kerékcsapágy cserét rühellem jobban.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Lehet, mégis kellett volna az a kormánymű? B) B) Tudod hogy bánom most hogy nem hoztam el? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Lógnak a kormányösszekötők, xarok a talpasok is, azt meg ma beszerezni nem lehet. Úgyhogy kövi 7n folyt.köv.Beszerválok mindent hozzá, aztán meglátjuk, hogy mit és hol tudok megcsináltatni, mert a szét+összerakásért nem akarok fizetni, lévén nem nagy kunszt.De a szárról valszeg csak légkulccsal fog lejönni az anya, és cserélni kell a balos kerékcsapágyat is.A jobbos már valszeg volt cserélve. Ilyenkor mindig jusson eszedbe,hogy mennyiért veszed hozzá a cuccokat és mennyiért vennéd mondjuk egy micuhoz vagy más japán csodához. B) Tudom,abban nem kell sokszor cserélni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Tudod hogy bánom most hogy nem hoztam el? B) Lesz másik? Vagy kell ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Lesz másik? Vagy kell ez? Hát nem lenne rossz a tiéd sem,csak nincs még fénypostám Győrből ide! B) Paksra jöttök? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 A szilent cserénél csak a kerékcsapágy cserét rühellem jobban.... B) Pedig még nem is cseréltél omegán hátsó kerékcsapágyat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy pár napja hallok olyat a kocsi első futóműve felől, ha üresbe teszem menet közben mondjuk olyan 50-60-nál folyamatosan zakatoló ütemes zuhogást, minél gyorsabban megyek annál gyorsabban zuhog értelemszerűen, nem olyan orbitális nagy zuhogásra kell gondolni, de pl lekapcsolom a rádiót vagy kisebb hangerőn hallgatom akkor tökéletesen hallatszik. Én gondolok kerékcsapágyra, de még sose szedtem szét opelen futóművet, azt se tudom hol keressem hírtelen. Vigyem szerelőhöz? Vagy házilag könnyű cserélni? Lehet esetleg ez komplett féltengely hiba is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Lehet féltengelycsukló is, és kerékcsapágy is. De először is megnézném, rendesen meg vannak-e húzva a kerékcsavarok B) Ja, és lehet a gumi is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Rossz a hifi a kocsiban,hangerőt kell ráadni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Rossz a hifi a kocsiban,hangerőt kell ráadni! B) Ezt már vártam Tőled. :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Ezt már vártam Tőled. :D B) Egy tizenX éves kocsiban mindig zörög valami,ezért kell egy jó hifi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Lassan újra műszakiéret lesz a gépsárkány, és valszeg a lengéscsillapítókra is sor kerül... Milyet lenne érdemes belerakni? Nem szeretnék nagyon drágát, de gagyit sem. Javaslat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Lassan újra műszakiéret lesz a gépsárkány, és valszeg a lengéscsillapítókra is sor kerül... Milyet lenne érdemes belerakni? Nem szeretnék nagyon drágát, de gagyit sem. Javaslat? Olcsó, de használható: Kayaba, kicsit drágább, de jobb is: Sachs B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Autósboltban Ajánlották a LIP-et. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Autósboltban Ajánlották a LIP-et. Szerintetek? Itt meg nem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Próbáltam rákeresni a Kayabara, de nem találtam árat... Mennyibe fájhat komplett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 első 8500/db, hátsó 6500/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Próbáltam rákeresni a Kayabara, de nem találtam árat... Mennyibe fájhat komplett? KYB-nek is szokták írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 első 8500/db, hátsó 6500/db Hol adják ennyiért??? Nekem a LIP-et kínálták 12000/db/első és 8000/db/hátsó... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 KYB-nek is szokták írni. Nem nyert... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 vatera Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 vatera THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts