1.6 16v Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Ja, és ###### vagyok, mert csak 20mm az elsö stab rúd. nem tom miért irtam 22mm-t Boccccs
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Ja, és ###### vagyok, mert csak 20mm az elsö stab rúd. nem tom miért irtam 22mm-t Boccccs Akkor döntsd el kell-e neked 24-es. :D
FPepe Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 mennyi reális egy első futómű-állításért? Nálunk 3500Ft.
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 és szét kell szedni hozzá, hogy jól be lehessen állítani? :D
FPepe Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 és szét kell szedni hozzá, hogy jól be lehessen állítani? :D Nem. Csak a dísztárcsát szokták levenni, mert a kerékpántra tesznek valami műszert. Ezután jön a káromkodás meg anyázás, mikor felfedezik, hogy megint berohadtak az állítócsavarok. Ekkor előkerül a lánghegesztő, amivel kimelegítik a csavart, rosszabbik esetben a gömfejből a műanyag betétet is. Innentől már sima ügy, beállítják a csavarokkal és kész.
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 15-16-ot mondtak nekem, merthogy szét kell szedni :D
Novy Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 nek kell szétszedni, kivéve ha cserélni kell valamit. nálunk COMPÚTERES és 8500at kérnek a paraszttol, szerintem marha sok... de ezt szabtaa főnyök :D egyébként nekünk hátsó futóművet állítani nem is lehet, legalábbis csavarokkal stbvel nem, ha jol gondolom :D elsőnek felemelik a kocsit, és átlógatják, és ha nincs semmi cserére szoruló, akkor guminyomás, és ugy kezdik állítani.
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 nézegettem délután és lehet, hogy cserélni kellene az ingát, kicsit foszlott állapotban van lehet, hogy ennek a cseréjét is előre belegondolták?
epk947 Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 nézegettem délután és lehet, hogy cserélni kellene az ingát, kicsit foszlott állapotban van lehet, hogy ennek a cseréjét is előre belegondolták? Teljes futómű állítás Zengőnél (Bp. Tétényi út) összes csavar menetének átvágásával 7500 Ft. Az enyém 1 ó 15 percig tartott és 2-3 ember dolgozott rajta.
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 de gondolom, ha a fentebb említett ingát is ki kell cserélni, akkor többet kérnek gondolkodom még a gömbfej cserélésében is, hogy egyszer kelljen csak hozzányúlni és egyidősek legyenek az alkatrészek
Novy Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 aha oke inga :D am nem minden alkatrész birja ugyan addig, szoval... nem érdemes cserélgetni egyszerre van egy fix díj+ a cserélt alkatrészek :D
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 mi a véleményed a cseréről, Gabi? érdemes kicserélni ezeket a dolgokat úgy, hogy nem tudok semmit az előéletéről? úgy gondolom, ha már fizetek a futómű beállításért, akkor előtte kicserélem/tetem, amit kell és egy jó darabig nem kell hozzányúlni
opel16v Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 mi a véleményed a cseréről, Gabi? érdemes kicserélni ezeket a dolgokat úgy, hogy nem tudok semmit az előéletéről? úgy gondolom, ha már fizetek a futómű beállításért, akkor előtte kicserélem/tetem, amit kell és egy jó darabig nem kell hozzányúlni én addig nem cserélném, amíg nincs eltörve. ezt bármikor lehet cserélni otthon is könnyen.
yooccoo Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 én addig nem cserélném, amíg nincs eltörve. ezt bármikor lehet cserélni otthon is könnyen. csere után nem kell újraállítani a futóművet?
atis c14se Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Sziasztok! Nem tudja vki hogy kombihoz lehet-e kapni hátsó spirálrugoba gumipogácsát? Mert mostanéba kellesz cipelnem egy kis sújt és állítolag ezzel tudom kímélni a teleszkópokat egy picit! És kb mibe kerül? Köszönöm!!!
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 csere után nem kell újraállítani a futóművet? Nem kell,de a cseréhez érdemes felkötni a gatyát. A régit el kell távolítani és a stabrúd végét megtakarítani.A legjobb ha finom műszerolajjal megkened a stabrudat is,meg a "végcsont" belsejét is. Aztán nagylevegő és addig tolni,amíg jól nem áll a helyén,mert ha közben megállsz,hát ember legyen a talpán,aki tovább kínozza felfelé. Jah és csakis gyárit vegyél,az u.gy. 3-4hónap alatt megadja magát.
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Gabi! Jobbos talpas haldoklása adhat zörgő hangot menet közben kisebb bukkanóknál? :D
Novy Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 ha annyira haldoklik, akkor igen ha kottyan, az koppan is.
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Na akkor köv héten lehet csere lesz. Az is csavaros,szal könnyen tudom cserélni!
Novy Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 csavaros a talpasod? akkor az már nem gyári... legalábbis ugy tudom, hogy a gyári szegecselve van. am nem nagydolog az se flex ovatosba és annyi :D felöl oldod a csavart, odabaszol a kupos rész oldalának egy kalapáccsal, esetleg feszited ütés közben, és annyi.
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 csavaros a talpasod? akkor az már nem gyári... legalábbis ugy tudom, hogy a gyári szegecselve van. am nem nagydolog az se flex ovatosba és annyi :D felöl oldod a csavart, odabaszol a kupos rész oldalának egy kalapáccsal, esetleg feszited ütés közben, és annyi. Cseréltem már,szal tudom mi merre és tudom,hogy nem gyári! :D
Recommended Posts