Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Kess! Mit nem értesz? Milyen kezes vagy? :) 2 db bal :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 És az autóvezető-oktatóddal hogy jöttél ki anno? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 És az autóvezető-oktatóddal hogy jöttél ki anno? :) hát elég jól kijöttünk egymással Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 ....Hogyan lehetne direktre kapcsolni a belépést?.... Alapesetben belépésnél megjelenik egy ablak, amelybe be kell vésned a felhasználónevet és a jelszót. Plusz van egy ilyen lehetőség is :"Automatikus bejelentkezés", ha a mellette található kockába klikkelsz egyet, akkor megjelenik egy pipa és legközelebb már egyszerűbben tudsz belépni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Május7, 2004 Megoszt Elküldve Május7, 2004 Alapesetben belépésnél megjelenik egy ablak, amelybe be kell vésned a felhasználónevet és a jelszót. Plusz van egy ilyen lehetőség is :"Automatikus bejelentkezés", ha a mellette található kockába klikkelsz egyet, akkor megjelenik egy pipa és legközelebb már egyszerűbben tudsz belépni. Ezt már próbáltam én is,de nem jött be :)( Na sebaj,majd gyakorlom kicsit, hátha idővel mégis úgy lesz :) Köszi az infót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május7, 2004 Megoszt Elküldve Május7, 2004 cookie rulez :idea: engedélyezd,h erről az oldalról fogadja, browsered biztonsági szintjén állíts :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Sziasztok ! Egy kérdés.......hol tudnék gátlót cseréltetni az autóban? Alkatrész megvan de az Opel Sztrádában (Uhuéknál) 18-rugó lenne a 2gátló cseréje. :shock: Az meg picit húzós :? Ha van címetek akkor szóljatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Kárászy!!! ezt többen is ajánlani fogják.... BP 13 ker.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 thx.... felhívtam őket.......azt mondták 7-8e Ft az egész meló.Ez már jobban hangzik......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 vidd oda nyugodtan!!!megbiz6óak sztem....és a 7-8 is korekt....asszem nálam is e körül volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Meggyőztél ! 8) Csaknem cserélik ki az új gátlókat felujjítottakra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Azta rohadt! Akkor nekem is annyi lesz? Uhh...még jó hogy a biztosító kifizeti egy az egybe.. legalábis ezt mondták! 8) Ha nem.. :shock: Bár esetleg azon kötözködhetnek h ez 2 gátló cseréje. :? De akkor majd jol megmagyarázom nekik Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Laci! JA ja neked is annyi lesz mondta Uhu! Erre mondom UHUHUHU ez drága :) Inkább Kárászy............ 8) 8ropi és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 ez a 8 a két lengés cseréjére vonatkozik :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Laci! JA ja neked is annyi lesz mondta Uhu! Erre mondom UHUHUHU ez drága :) Inkább Kárászy............ 8) 8ropi és kész Sajnos ez van :) Április elsejétől TIS szerinti normázás, és megemelt oradij van életben / felsőbb utasitásra/ az árak már az eu-ban vannak :) csaka fizetési papiromon nem ez van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Uhuhu! Ezzel mind így vagyunk... És a hírek szerint nemsokára még 10-12 HUF megy rá a benyára... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Uhuhu! Ezzel mind így vagyunk... És a hírek szerint nemsokára még 10-12 HUF megy rá a benyára... :) rohadjanak meg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 rohadjanak meg! :) De bíztató volt a Mol vezére: "Ígérhetem, hogy a benzin nem fogja elérni a 300 Ft/l-es árat" Gondolom, hogy őt nem érdekli a havi 15 millás fizuja mellett, hogy mi mennyibe kerül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 De bíztató volt a Mol vezére: "Ígérhetem, hogy a benzin nem fogja elérni a 300 Ft/l-es árat" Gondolom, hogy őt nem érdekli a havi 15 millás fizuja mellett, hogy mi mennyibe kerül.... főleg, hogyha jól tom akkor a molosok ingyé kapják a benyát 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 K.rv@ @nnyát az egész bandának. Építsenek talán utat előbb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 K.rv@ @nnyát az egész bandának. Építsenek talán utat előbb... Tegnap volt a híradóban, hogy a környező országok közül nálunk a legmagasabb a benya Áfa tartalma :twisted: amit az állmabácsi bezsebel, de b@szik utat építeni! Lassan már a románoknál jobb utak vannak :) na eleget offoltuk ezt a topicot :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 De bíztató volt a Mol vezére: "Ígérhetem, hogy a benzin nem fogja elérni a 300 Ft/l-es árat" Gondolom, hogy őt nem érdekli a havi 15 millás fizuja mellett, hogy mi mennyibe kerül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Skacok!! SOS!! Nincs vkinek 1db kidobásra szánt astra elsö lengöje?(96 Gsi) Az enyém ki lett cserélve, mert ugy gondoltuk el van ferdülve a szára...gyakorlatilag viszont nemigazán. Igy holnap nemigazán szeretném leadni a biztósitónak. Ahoz még túl jó. Inkább megtartanám tartaléknak. Viszont akkor kellene egy ratyi amit be tudnék adni,mint kicserélt alkatrészt. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május12, 2004 Megoszt Elküldve Május12, 2004 Laci4, irány a bontó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május12, 2004 Megoszt Elküldve Május12, 2004 Skacok!! SOS!! Nincs vkinek 1db kidobásra szánt astra elsö lengöje?(96 Gsi) Az enyém ki lett cserélve, mert ugy gondoltuk el van ferdülve a szára...gyakorlatilag viszont nemigazán. Igy holnap nemigazán szeretném leadni a biztósitónak. Ahoz még túl jó. Inkább megtartanám tartaléknak. Viszont akkor kellene egy ratyi amit be tudnék adni,mint kicserélt alkatrészt. 8) Két hete cseréltem a bal oldalit a szilentek miatt. :? Ott hagytam Patyi mesternél... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts