opel16v Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Nem tudod?Hát micsoda egy wannabe szerelő vagy te? :D Nekem egyszerűbb a komplett összekötőt cserélni :D Abból meg van dögivel fillérekért a bontókban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Történt egy kis balesetem. Tettem volna fel a nyári gumit, és amíg próbáltam lemozgatni a télit kifordult az emelő...koppant egyet... első ránézésre ezt néztem, hogy esetleg nem álljól. kép1 Szerintetek lett valami baja? Mit csináljak vele? Mit nézzek rajta? :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Történt egy kis balesetem. Tettem volna fel a nyári gumit, és amíg próbáltam lemozgatni a télit kifordult az emelő...koppant egyet... első ránézésre ezt néztem, hogy esetleg nem álljól. kép1 Szerintetek lett valami baja? Mit csináljak vele? Mit nézzek rajta? :D :D :D :D :D Ettől nem szabad, hogy baja legyen, akkor egy nagyobb gödörtől is szétesne. Nekem is esett már le az emelőről, igaz az a hátulja volt és füves talajon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Ettől nem szabad, hogy baja legyen, akkor egy akkor egy nagyobb gödörtől is szétesne. Nekem is esett már le az emelőről, igaz az a hátulja volt és füves talajon. thx :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Sokkal többet kibír az astra futóműve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Szerencséd van, hogy a kisebb tárcsa van rajta :D Nincs semmi baja, ha a talpas csuklóra esett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nekem eccer a waresz "esett" le az emelőről. az eleje szét vlt szedve, és egyedül voltam probáltam egy kő+ lapátnyél segítségével feljebb emelni, de e alapátnyél ugy kettétört hogy csak na :D szoltam egy havernak, megemeltem az elejét kézzel kikapta az emelőt, és visszatette. szép történet volt :D na meg a rugóösszehúzóm :D félóráig tartot összehozni vele a rugót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Szerencséd van, hogy a kisebb tárcsa van rajta :D Nincs semmi baja, ha a talpas csuklóra esett :D Elvileg a piros nyíllal jelölt rész ért le, de nem lehet, hogy a zöld nyíllal jelölt folyamat ment végbe? kép Ha a zöld következett be az gondolom érződne/látszana... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Elvileg a piros nyíllal jelölt rész ért le, de nem lehet, hogy a zöld nyíllal jelölt folyamat ment végbe? kép Ha a zöld következett be az gondolom érződne/látszana... nyugi ha oda esett volna az látszana is, és ha még igy is lenne, akkor se nagy annak a valószínűsége, hogy bajt okozna, nemnagyot esett azért gondolom, de ha nyoma sincs, akkor nem esett rá :D a féltengelyel nemtom mit akartál, ott csak nem ütötte fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nyugi ha oda esett volna az látszana is, és ha még igy is lenne, akkor se nagy annak a valószínűsége, hogy bajt okozna, nemnagyot esett azért gondolom, de ha nyoma sincs, akkor nem esett rá :D a féltengelyel nemtom mit akartál, ott csak nem ütötte fel :D folyamatábra...először üti a féktárcsát, nyeklik egyet a féltengelynél ,és utána ér le a pirossal jelölt rész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nem tud nyekleni, a golyaláb szerkezetéből adódóan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 folyamatábra...először üti a féktárcsát, nyeklik egyet a féltengelynél ,és utána ér le a pirossal jelölt rész Ha a tárcsa leért, akkor az esetleg sérülhetett, azt érezni fogod fékezéskor hogy üt. De ha csak a talpas ért le, akkor semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Megnézettem a fútósommal...aztmondta semmi baja :D Viszont a hátsó szilenteket cserélnem kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 nézegettem szilenteket Visit My Website ez a lengőkar hátsó szilentje akar lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 nézegettem szilenteket Visit My Website ez a lengőkar hátsó szilentje akar lenni? igen ez az Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Tegnap sikerült szert tenni egy hátsó stabrúdra,remélem jó lesz az astrába is,mert ez kadetté volt.Elvileg ua. a hátsó lengőkar,szal reménykedem. Most megtudtam nézni mennyire is merev az a hátsó híd...hát egy nagylópikulát merev.Demóval kézzel megfogtuk és simán el lehet tekerni a két végénél fogva. Veszek is 8.8-as csavarokat majd hozzá,aztán megpróbálom betenni a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 nem kell ahhoz két ember se :D én mikor nyáron cseréltem megemeltem egyik végét, és a másik vége centis késéssel mozdult utána :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Tegnap sikerült szert tenni egy hátsó stabrúdra,remélem jó lesz az astrába is,mert ez kadetté volt.Elvileg ua. a hátsó lengőkar,szal reménykedem. Most megtudtam nézni mennyire is merev az a hátsó híd...hát egy nagylópikulát merev.Demóval kézzel megfogtuk és simán el lehet tekerni a két végénél fogva. Veszek is 8.8-as csavarokat majd hozzá,aztán megpróbálom betenni a helyére. Ez az amit kívülre lehet szerelni, vagy a profilba való? Mennyibe került? És hány kiló? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ez az amit kívülre lehet szerelni, vagy a profilba való? Mennyibe került? És hány kiló? :D Ez a belső. Demótól kaptam! :D Jó nehéz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ez a belső. Demótól kaptam! :D Jó nehéz! :D Belsőm az van. Ha egyszer valaki jó áron hozzámvág egy külsőt, akkor lehet majd felpróbálom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ja hogy neked nincs belső se? mondjuk gyárilag nekemse volt :D érezhető a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ja hogy neked nincs belső se? mondjuk gyárilag nekemse volt :D érezhető a különbség. Gyárilag egyikben sincs hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Gyárilag egyikben sincs hátul. Gsikben van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Gsikben van. :D Jaj má,most én a normál astráról beszélek.Kössé má bele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Jaj má,most én a normál astráról beszélek.Kössé má bele! :D Én tudom hogy tudod, de nem tudom tudod-e, hogy más tudja-e hogy tudod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts