Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Novyy írta:
topikot neki :huh:

Nee. :lol:

Szerintem nem lehet egyértelműen meghatározni miből kell gyári és miből nem. Van akinek ez fér bele, van akinek az. Számtalan példát lehetne hozni bizonyos alkatrészekből amiknél sokan egyértelműen és tántoríthatatlanul a gyárira esküsznek, mások meg akár hosszabb ideje is használják az ugy-t.

Alapból mindenből gyárit érdemes venni.

Elküldve
  gergolabs írta:
Angolul: Disz iz dö biginning of ö bjutiful frendcsip! :lol:

Ez az az eset amikor a barátod a fenekedbe csíp! :huh: ... helyett a sípolós barátod: frendsip. :) :) :D

Elküldve

Lemértem a kerék/dísztárcsa közép és a sárvédő éle közti távolságot a kocsimon: elől 35,5 cm, hátul 30 cm. Kíváncsi lennék, hogy egy gyári vágatlan rugó esetében mennyi ez az érték, természetesen vízszintes és terheletlen állapotban. Segítségeteket előre is köszönöm!

Elküldve
  RobesPierre írta:
Lemértem a kerék/dísztárcsa közép és a sárvédő éle közti távolságot a kocsimon: elől 35,5 cm, hátul 30 cm. Kíváncsi lennék, hogy egy gyári vágatlan rugó esetében mennyi ez az érték, természetesen vízszintes és terheletlen állapotban. Segítségeteket előre is köszönöm!

Rugótányér alatt lévő váznyúlványok rendben vannak?

Elküldve
  Novyy írta:
nekem elől 35,5 és hátul 34

6 éves auto, 1.4es

és marha hideg van kint jössz egy teával :lol:

Köszönöm a fáradozást! Ha egyszer összefutunk állom a teát! :huh: Ezek szerint a kocsim fara 4 centit ül. Akkor nem véletlen ér le mindenütt az alja.

Elküldve

nincsmit, de azért más is megmérhetné, akinek gyári állapotban van és nem tul öreg... nehogy enyémnak legyen valami off road os jellege :huh:

Elküldve
  Novyy írta:
nincsmit, de azért más is megmérhetné, akinek gyári állapotban van és nem tul öreg... nehogy enyémnak legyen valami off road os jellege :lol:

Nálam esetleg most a gyári GSi állapot van. :huh:

Elküldve
  Novyy írta:
nincsmit, de azért más is megmérhetné, akinek gyári állapotban van és nem tul öreg... nehogy enyémnak legyen valami off road os jellege :lol:

Hát Pisti, én most le nem megyek, mert akkora szél van mint ide Nyiregyháza, meg esik az eső is. :huh:

Elküldve
  J0hnny írta:
Nálam esetleg most a gyári GSi állapot van. :huh:

Csak hasonló :lol: Mert valszeg nem ugyanaz a kerekeken a súly, mint a GSi-ben, amiben a rugó volt :)

Elküldve
  opel16v írta:
Csak hasonló :huh: Mert valszeg nem ugyanaz a kerekeken a súly, mint a GSi-ben, amiben a rugó volt :)

Mondjuk ez igaz! :lol: Bár a 17DR és a C20NE súlya hasonló lehet.Tényleg,ezt hol lehetne megnézni?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.