Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Ha bontottat veszel jó eséllyel rajta lesznek a szükséges cuccok, vagy direkt úgy kell venni hogy kéred hozzá.

De szerintem a 20-as is bőven jó. Nekem olyan van. :lol:

gyárilag 18 as igaz?? akkor az a 2mm olyan sokat számít már???

csilbrábol jo bele ugye???

azt lehet tudnék olcsópénzért szerezni :huh:

Megosztás:

Szerintem 12, de nem vagyok benne biztos. Mindenesetre a másik mellett olyan volt, mint egy fogpiszkáló.

Johnny szerintem caliét tett bele, de ebben sem vagyok biztos.

jah ha 12 es akkor már az elég :huh:

én ugy emlékszem ő mondta hogy caliét tette bele...

lehet ketten tévedünk :lol:

Megosztás:

Lejjebb ül az autó.

Gátlót is érdemes megnézni...

A gátlóim pár hónappal ezelőtti műszeres mérés szerint jól működnek, a futóműn semmilyen hibát (kotyogás, fellazulás, sérülés) nem találtak.

Az előző fotókról jutott eszembe, lemérem elől-hátul a kerék tengelyközepe és a sárvédő alja közti távolságot és megírom Nektek. Szerintem kocsim kb. 2-3 centivel lejjebb ül, pedig rugóim eredetiek és vágatlanok.

Ha beigazolódik kilágyultak a rugók, mit célszerű tenni? Okés cserélni. De bontóból használtat? (Olcsón akarom megúszni) És ha az is kilágyult? Terheletlenül lemérni a hosszát? Mondjuk ültettet "tuning" rúgót nem akarok venni, mert parkoláskor és garázsba menet így is húzom a kocsi alját.

Megosztás:

Neked nem csak GSIrugók mentek belee? Kapott lengéscsillapítót is? Milyent?

Mintha említetted volna, hogy kimaradtak rugók. milyenek?

Elöl cserélve lettek a gátlók is,lip gázost kapott.

Igen,van egy komplett garnitúrám most (2 első,2 hátsó) rugóm,bár 93-as,nem tudom mennyire vannak kinyúlva.

Az öreg,akitől vettem a kocsit egyedül használta kocsit,alig húzott futót vele,szerintem nincsenek kinyúlva!

Szerintem 12, de nem vagyok benne biztos. Mindenesetre a másik mellett olyan volt, mint egy fogpiszkáló.

Johnny szerintem caliét tett bele, de ebben sem vagyok biztos.

91-es calijé került be,MOR16-tól kaptam ajándékba! :huh:

Nekem alapból nem is volt benne!

Megosztás:

Azért csodát ne várj csak ettől.

csodát nem akarok, de elég apró változásokat is megérzek, mint pl a metabond hatásást is , mert van aki annyira botlábú hogy semmit se érez belőle, és ha hoz változást majd akkor csak megérzem majd azt is :huh:

Megosztás:

Számold még hozzá a gyári "csontokat" a végére,darabja kb 3000Ft!

Csakis gyárit vegyél,az utángyártott eltörik hamar.

Saját tapasztalat! :huh:

Erről az alkatrészről beszélek!

Csak annyit fűznék hozzá, hogy amíg nem cseréltem lengéscsillapítókat, addig 6 havonta cseréltem az utángyártott szilenteket. Miután kicseréltem a gátlókat (kb. másfél éve), azóta bírja az utángyártott is (kb. 800-1000 Ft/db bárdinál kedvezménnyel).

Megosztás:

Csak annyit fűznék hozzá, hogy amíg nem cseréltem lengéscsillapítókat, addig 6 havonta cseréltem az utángyártott szilenteket. Miután kicseréltem a gátlókat (kb. másfél éve), azóta bírja az utángyártott is (kb. 800-1000 Ft/db bárdinál kedvezménnyel).

Nekem nem sokat bírtak,aztán mérgemben vettem gyárit és azzal nincs gond!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.