Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A másik vége is azzal csak a másik lengőkarhoz. :huh: A közepénél van még megtámasztva. akkor ha pl én cserélni akarom a 22esre, akkor cserélgetni kell azokat is ugye?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 akkor ha pl én cserélni akarom a 22esre, akkor cserélgetni kell azokat is ugye?? Ha bontottat veszel jó eséllyel rajta lesznek a szükséges cuccok, vagy direkt úgy kell venni hogy kéred hozzá. De szerintem a 20-as is bőven jó. Nekem olyan van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ha bontottat veszel jó eséllyel rajta lesznek a szükséges cuccok, vagy direkt úgy kell venni hogy kéred hozzá. De szerintem a 20-as is bőven jó. Nekem olyan van. :lol: gyárilag 18 as igaz?? akkor az a 2mm olyan sokat számít már??? csilbrábol jo bele ugye??? azt lehet tudnék olcsópénzért szerezni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 gyárilag 18 as igaz?? akkor az a 2mm olyan sokat számít már??? csilbrábol jo bele ugye??? azt lehet tudnék olcsópénzért szerezni :huh: Szerintem 12, de nem vagyok benne biztos. Mindenesetre a másik mellett olyan volt, mint egy fogpiszkáló. Johnny szerintem caliét tett bele, de ebben sem vagyok biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Szerintem 12, de nem vagyok benne biztos. Mindenesetre a másik mellett olyan volt, mint egy fogpiszkáló. Johnny szerintem caliét tett bele, de ebben sem vagyok biztos. jah ha 12 es akkor már az elég :huh: én ugy emlékszem ő mondta hogy caliét tette bele... lehet ketten tévedünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Én még annyit csináltattam vele, hogy leszintereztettem, mert az eredeti réteg pattogott le róla és alatt rozsdás volt kicsit. (plusz egy ezres) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 szinterezés az egy ráégetett festékrétegféleség?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 szinterezés az egy ráégetett festékrétegféleség?? Ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Na,megint én :lol: . Csináltam képeket a céges Classic-ról,meg az enyémről.Egymás mellett állt a 2 gép,mindkettő üresen.Azért elöl elég durva :huh: Kicsit átszerkeztettem,mert széthúzta az oldalt. Coupe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Lejjebb ül az autó. Gátlót is érdemes megnézni... A gátlóim pár hónappal ezelőtti műszeres mérés szerint jól működnek, a futóműn semmilyen hibát (kotyogás, fellazulás, sérülés) nem találtak. Az előző fotókról jutott eszembe, lemérem elől-hátul a kerék tengelyközepe és a sárvédő alja közti távolságot és megírom Nektek. Szerintem kocsim kb. 2-3 centivel lejjebb ül, pedig rugóim eredetiek és vágatlanok. Ha beigazolódik kilágyultak a rugók, mit célszerű tenni? Okés cserélni. De bontóból használtat? (Olcsón akarom megúszni) És ha az is kilágyult? Terheletlenül lemérni a hosszát? Mondjuk ültettet "tuning" rúgót nem akarok venni, mert parkoláskor és garázsba menet így is húzom a kocsi alját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 nekem is esélyes lesz lassan rugó és csillapító csere mit kell/érdemes cserélni ezekkel, ha már megbontom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Neked nem csak GSIrugók mentek belee? Kapott lengéscsillapítót is? Milyent? Mintha említetted volna, hogy kimaradtak rugók. milyenek? Elöl cserélve lettek a gátlók is,lip gázost kapott. Igen,van egy komplett garnitúrám most (2 első,2 hátsó) rugóm,bár 93-as,nem tudom mennyire vannak kinyúlva. Az öreg,akitől vettem a kocsit egyedül használta kocsit,alig húzott futót vele,szerintem nincsenek kinyúlva! Szerintem 12, de nem vagyok benne biztos. Mindenesetre a másik mellett olyan volt, mint egy fogpiszkáló. Johnny szerintem caliét tett bele, de ebben sem vagyok biztos. 91-es calijé került be,MOR16-tól kaptam ajándékba! :huh: Nekem alapból nem is volt benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Mintha említetted volna, hogy kimaradtak rugók. milyenek? Még nekem is megvannak a gyári rugók, ha oda kerülök megmérem őket így kiszedve. De jó lenne összehasonlítani valamivel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 A súly miatt oda kell figyelni, milyen autóból veszed majd a rugót, ha bontva veszed. Amúgy emlékeim szerint Csergőben 8 körül van darabja az újnak :huh: Bár régebben néztem már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 szoval 91es cali torzios rudja jo az astrába. és a többi évjáraté??? nekem ugyna van benne, de eléggé bologatos kanyarban, milyen lehet nélküle :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 szoval 91es cali torzios rudja jo az astrába. és a többi évjáraté??? nekem ugyna van benne, de eléggé bologatos kanyarban, milyen lehet nélküle :huh: Azért csodát ne várj csak ettől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Azért csodát ne várj csak ettől. csodát nem akarok, de elég apró változásokat is megérzek, mint pl a metabond hatásást is , mert van aki annyira botlábú hogy semmit se érez belőle, és ha hoz változást majd akkor csak megérzem majd azt is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Azért csodát ne várj csak ettől. Ez így van!Tápinak igaza van! Segít,de ha felette a többi már gatya,akkor csak csók a halottnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 lengéscsillapítot se ártana lassan cserélni... de érdeklődés szinten kérdeztem csak egyenlőre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Számold még hozzá a gyári "csontokat" a végére,darabja kb 3000Ft! Csakis gyárit vegyél,az utángyártott eltörik hamar. Saját tapasztalat! :huh: Erről az alkatrészről beszélek! Csak annyit fűznék hozzá, hogy amíg nem cseréltem lengéscsillapítókat, addig 6 havonta cseréltem az utángyártott szilenteket. Miután kicseréltem a gátlókat (kb. másfél éve), azóta bírja az utángyártott is (kb. 800-1000 Ft/db bárdinál kedvezménnyel). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Csak annyit fűznék hozzá, hogy amíg nem cseréltem lengéscsillapítókat, addig 6 havonta cseréltem az utángyártott szilenteket. Miután kicseréltem a gátlókat (kb. másfél éve), azóta bírja az utángyártott is (kb. 800-1000 Ft/db bárdinál kedvezménnyel). Nekem nem sokat bírtak,aztán mérgemben vettem gyárit és azzal nincs gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 kevés utánygári jo annyira mint a gyári, de ha a lengéscsillapító is szar volt, akkor tuti könnyebben ment ki a szilent, de hamarabb ki fog menni igy is szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nekem nem sokat bírtak,aztán mérgemben vettem gyárit és azzal nincs gond! Nem ide tartozik, de egyszer talán azt is összegyűjthetnénk az eddigi tapasztalatok alapján, hogy milyen alkatrészekből érdemes gyárit venni, és miből nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 annak illene egy kölün topik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts