J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 dehogy muszáj :lol: De muszáJ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 De muszáJ! :huh: Lya,nem ismerheti mindenki ijen pengén a hejesírás szabájait :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 még jo hogy a villáskulcs nem fog visszakérdezni... ez van szar a helyesírásom :huh: egyébként irtam már olyat hogy olaly és társai :lol: szal lehet nekem is kérni kéne azt a papirt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 még jo hogy a villáskulcs nem fog visszakérdezni... ez van szar a helyesírásom :lol: egyébként irtam már olyat hogy olaly és társai :) szal lehet nekem is kérni kéne azt a papirt :) Szerencsére a fórumban nem a helyesírás számít,hanem hogy megpróbáljunk egymásnak segíteni :D Bár én még inkább csak tanulok :huh: (van mit). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Szerencsére a fórumban nem a helyesírás számít,hanem hogy megpróbáljunk egymásnak segíteni :lol: Bár én még inkább csak tanulok :huh: (van mit). Engem a helyesírás nem zavar annyira,inkább az,ha betűk hiányoznak valaki hozzászólásából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Engem a helyesírás nem zavar annyira,inkább az,ha betűk hiányoznak valaki hozzászólásából. Úgy mint:futmű? (Ha már ez a téma címe :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Úgy mint:futmű? (Ha már ez a téma címe :lol: ) Például! De ne offoljunk ennyire,mert valagba lesz rugva a társaság! :) Viszont nagyon élvezem a felújított futóművet a gépem alatt! :huh: Csuda jó vele kanyarodni és a bukkanókon is tök csendesen megy át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nekem eléggé kezd csörögni ha lassanmek át rajtuk... de ha nagyobb tempoban megyek, akkor már halkabb... 6 éves a kocsi, szerintem még elég fiatal ahhoz, hogy ne kelljen felujitani a futóművet... és meg is néztük, de semmi se log rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nekem eléggé kezd csörögni ha lassanmek át rajtuk... de ha nagyobb tempoban megyek, akkor már halkabb... 6 éves a kocsi, szerintem még elég fiatal ahhoz, hogy ne kelljen felujitani a futóművet... és meg is néztük, de semmi se log rajta... Amilyen jók a magyar utak semmi sem hihetetlen. Pedig a kormányrázás nem véletlen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Például! De ne offoljunk ennyire,mert valagba lesz rugva a társaság! :) Viszont nagyon élvezem a felújított futóművet a gépem alatt! :huh: Csuda jó vele kanyarodni és a bukkanókon is tök csendesen megy át. Jó neked.Én nem nagyon merek gyorsan (bár tudom,ez relatív) bevenni egy kanyart,volt már,hogy elkezdte tolni az elejét pl. jobbos kanyarban,és jöttek szembe is :lol: .Pedig nem tolom neki.Futóműves gyári értéket mért,lengéscsillapító jó,ezért is gondoltam a rugó kilágyulására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Jó neked.Én nem nagyon merek gyorsan (bár tudom,ez relatív) bevenni egy kanyart,volt már,hogy elkezdte tolni az elejét pl. jobbos kanyarban,és jöttek szembe is :huh: .Pedig nem tolom neki.Futóműves gyári értéket mért,lengéscsillapító jó,ezért is gondoltam a rugó kilágyulására. Azért nekem sem beton kemény,de sokat alakult. Elöl a stabrúd berakása sokat javított,most pedig a gátlók,rugók cseréje is jelentősen növelte a kanyarodási sebességet. Persze lehetne még fokozni,de az már a komfort rovására menne szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Azért nekem sem beton kemény,de sokat alakult. Elöl a stabrúd berakása sokat javított,most pedig a gátlók,rugók cseréje is jelentősen növelte a kanyarodási sebességet. Persze lehetne még fokozni,de az már a komfort rovására menne szerintem. Stabilizátor rudat megérné beszereltetnem? Érezném a különbséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Stabilizátor rudat megérné beszereltetnem? Érezném a különbséget? Nekem nem is volt benne! :lol: Gyárilag aszem 18mm-es van benne,de nekem calibráé került be,az ha jól emléxem 22mm. Ugyanekkora a GSi első stabrúdja is. Ha a futóműben minden más rendben van,akkor óriási a különbség! Nincs a bedőlő hajó feeling kanyarodás közben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nekem van de csak a gyári, lehet nem ártana egy calibráét beteni akkor, mert engem is zavar a bílókázása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Rugókilágyulás... szerintem nekem is ez lehet a gond. Amikor hozzám került a kocsi kiváló volt az úttartása. Aztán évek alatt a magyar utak szépen megtették hatásukat. A kocsi kanyarstabilitása lényegesen csökkent, olyan érzés, mintha a kerekeben alacsony lenne a nyomás. Elsőre a lengéscsillapítókra gyanakodtam, de műszeres vizsgálaton jóknak bizonyultak. Továbbá azt vettem észre, hogy a kocsi kipufogó rendszere, leffentyűje olyan helyeken is leér, ahol Astra-s ismerőseimnek nem. Régebben még elől aláfért a krokodil emelő specko közdarabbal, most már úgy kell kicsit megemelni a sárvédőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nekem nem is volt benne! :lol: Gyárilag aszem 18mm-es van benne,de nekem calibráé került be,az ha jól emléxem 22mm. Ugyanekkora a GSi első stabrúdja is. Ha a futóműben minden más rendben van,akkor óriási a különbség! Nincs a bedőlő hajó feeling kanyarodás közben. :huh: Nézegettem árakat,22mm-es 2000 pénz körül van (plusz a szerelőm díja,de szerencsére olcsón dolgozik).Ennyit lehet hogy megérne egy jobban vezethető,ergo biztonságosabb gép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nézegettem árakat,22mm-es 2000 pénz körül van (plusz a szerelőm díja,de szerencsére olcsón dolgozik).Ennyit lehet hogy megérne egy jobban vezethető,ergo biztonságosabb gép. :lol: Számold még hozzá a gyári "csontokat" a végére,darabja kb 3000Ft! Csakis gyárit vegyél,az utángyártott eltörik hamar. Saját tapasztalat! :huh: Erről az alkatrészről beszélek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Számold még hozzá a gyári "csontokat" a végére,darabja kb 3000Ft! Csakis gyárit vegyél,az utángyártott eltörik hamar. Saját tapasztalat! :huh: Erről az alkatrészről beszélek! Ebből 4 db kell,ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ebből 4 db kell,ugye? :huh: Kettő csak! A lengőkarokhoz kapcsolódik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Kettő csak! A lengőkarokhoz kapcsolódik. Értem már,köszi szépen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A rugókilágyulásnak milyen egyértelmű jelei vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Azért nekem sem beton kemény,de sokat alakult. Elöl a stabrúd berakása sokat javított,most pedig a gátlók,rugók cseréje is jelentősen növelte a kanyarodási sebességet. Persze lehetne még fokozni,de az már a komfort rovására menne szerintem. Neked nem csak GSIrugók mentek belee? Kapott lengéscsillapítót is? Milyent? Mintha említetted volna, hogy kimaradtak rugók. milyenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A rugókilágyulásnak milyen egyértelmű jelei vannak? Lejjebb ül az autó. Gátlót is érdemes megnézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 stab kar a lengővillához azzal kapcsolodik amit linkeltél, és a másik vége?? nekem van de most nincs is itthon, és egyltalán nem rémlik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 stab kar a lengővillához azzal kapcsolodik amit linkeltél, és a másik vége?? nekem van de most nincs is itthon, és egyltalán nem rémlik :lol: A másik vége is azzal csak a másik lengőkarhoz. :huh: A közepénél van még megtámasztva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts