Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Képeket tunál mutatni esteleg ? :huh: Mint írtam,még nem tudom,hogy lehet képet betenni,de majd belejövök.Nézegettem J0hnny balesetes képeit,ahhoz képest nincs különbség így szemre,de a munkahelyemen van pl. egy Classic,na az jó 5 cm-rel magasabban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Mint írtam,még nem tudom,hogy lehet képet betenni,de majd belejövök.Nézegettem J0hnny balesetes képeit,ahhoz képest nincs különbség így szemre,de a munkahelyemen van pl. egy Classic,na az jó 5 cm-rel magasabban van. Amikor a hozzászólást írod keresd ezt a jelet: Egy ingyenes képfeltöltő oldalra felrakod a képeket és a linket az elözőleg mutatott ikonra kattintva beilleszted és máris látszik majd a kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Amikor a hozzászólást írod keresd ezt a jelet: Egy ingyenes képfeltöltő oldalra felrakod a képeket és a linket az elözőleg mutatott ikonra kattintva beilleszted és máris látszik majd a kép! Köszi,még csak 5 napja van itthon net.Tehát: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Annyira nem gáz! Másik gép mellé állva meglehetne mérni centivel,hogy tényleg lentebb van-e! Mondom,ha kell rugó szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Annyira nem gáz! Másik gép mellé állva meglehetne mérni centivel,hogy tényleg lentebb van-e! Mondom,ha kell rugó szólj! Thx. Csak a nyári kerekeim 1 collal nagyobbak,úgy meg már eltűnik a hátsó kerék teteje,és picit furán néz úgy ki.Még meggondolom azért a cserét,bár majd meglátom,hogy jövök ki anyagilag a karosszéria javítás után. Mégegyszer köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Kicsit átírtam a hozzászólásodat, így már látszanak a képeid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Kicsit átírtam a hozzászólásodat, így már látszanak a képeid. Zsír lett,köcce!Ígérem,belejövök majd én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Zsír lett,köcce!Ígérem,belejövök majd én is. Biztos vagyok benne, hogy így lesz. Kapcsos zárójelben lévő img kezdő és zárótagoknak meg kell lenniük :huh: Kocsid nem tűnik vészesen alacsonynak. Báááááááááááááááááááár 13as felnid van ha jól látom. Ha hátul mondjuk ketten ülnek, akkor mennyi van a gumi széle és az ív között, mennyire ül be a kocsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Szerintem csak a hátsókat kell cserélni! Azok tényleg lentebb vannak! Kérdés,hogy mi lehet a hiba forrása? Rugótörés? Kilágyult rugók? Vagy a rugótányérok szakadtak be a nyúlványba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Biztos vagyok benne, hogy így lesz. Kapcsos zárójelben lévő img kezdő és zárótagoknak meg kell lenniük :huh: Kocsid nem tűnik vészesen alacsonynak. Báááááááááááááááááááár 13as felnid van ha jól látom. Ha hátul mondjuk ketten ülnek, akkor mennyi van a gumi széle és az ív között, mennyire ül be a kocsi ? Úgy még nem néztem.Általában hárman vagyunk benne maximum,de majd beültetek még egy emberkét (meg esetleg tele is tankolom,most már csak 15l lehet benne),és megsasolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nem tűnik vészesnek. Az meg, hogy hány collos a felni, ebből a szempontból teljesen mindegy. Amig váltóméretes gumikat használsz, addig a kerekek külső átmérője ugyanakkora marad :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nem tűnik vészesnek. Az meg, hogy hány collos a felni, ebből a szempontból teljesen mindegy. Amig váltóméretes gumikat használsz, addig a kerekek külső átmérője ugyanakkora marad :huh: Hát épp ez az,nem váltóméret.175/70 R14 (a téli 175/70 R13,vagyis gyári).De legalább pontosabb így a sebesség mérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Üdv tagok! Mintha valahol olvastam volna,hogy a 95 utáni Astráknak változott a futóműve az enyémhez (91) képest.Igaz ez? Csak azért érdekel,mert szerintem nagyon meg van ülve a drágaságom,és nem tudom,hogy a rugó öregedett-e el,vagy ezek még ilyenek voltak gyárilag. THX Valóban történtek apró változások a Facelift modellnél , de kétlem, hogy ez megoldaná az alapproblémát. Esetedben nem egy 1991-es történelmi (német) példányról van szó? És mit lehet tudni a cirill betűs gumikról? Nem Szerbiából származnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Valóban történtek apró változások a Facelift modellnél , de kétlem, hogy ez megoldaná az alapproblémát. Esetedben nem egy 1991-es történelmi (német) példányról van szó? És mit lehet tudni a cirill betűs gumikról? Nem Szerbiából származnak? Már olvastam a fórumon,hogy az alvázszámból kiderül,hogy hol készült,de hogy őszinte legyek,még nem néztem meg.Du. utána nézek,asszem WOL-lel kezdődik.A gumikról annyit,hogy ez volt rajta,mikor tavaly áprilisban megvettem.Képzelheted,milyen hangja van (leginkább egy OFF Lada Niva ON jut róla eszébe az embernek) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 a http://www.opel-infos.de/ oldalon megtalálod a leírást az alvázszám értelmezéséhez Fahrgestellnummern\\PKW 9/81 bis 8/97 menüpontban van Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Már olvastam a fórumon,hogy az alvázszámból kiderül,hogy hol készült,de hogy őszinte legyek,még nem néztem meg.Du. utána nézek,asszem WOL-lel kezdődik. Szentgotthárdi "hazai termék" nem lehet, mert ott 1992. március 13-án indult meg az autóösszeszerelés, ezért gyanakszom egy eredeti német példányra. A motorkód alapján tudjuk, hogy ezt a típust 1991 szeptembere és 1994 augusztusa között gyártották. A rozsdásodásra való hajlam a nem Magyarországon gyártott példányokra is jellemző volt a kezdeti időszakban, sőt az 1991-ben gyártott autókat szerintem kivétel nélkül érintette a visszahívás a tank konstrukciós hibája miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nekem valahogy nem tűnt reálisnak egy kérdés miatt pestre mennem... holnap még próbálkozom, ha akkor is 132, buktak egy üzletet. Ha annyit is mondanak mindenképp kérdezz rá van-e valami akció vagy más lehetőség, hogy olcsóbban el lehessen hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Egyébként kikisérleteztem,hogy más technikával kell leállni és akkor nem ér bele. De lehet faragok majd a lejáró betonjából is. Elképzelem ahogy Johnny ugrál az űlésben hogy pattogtassa az autót, és egy kiszámított pillanatban így ugrat át a betonélen :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 a http://www.opel-infos.de/ oldalon megtalálod a leírást az alvázszám értelmezéséhez Fahrgestellnummern\\PKW 9/81 bis 8/97 menüpontban van Köszi,akkor ezek szerint (N=)1992-es ( :huh: ,már javítottam is az aláírásomat).Ja, és (5=) Antwerpen II (Belgien). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Elképzelem ahogy Johnny ugrál az űlésben hogy pattogtassa az autót, és egy kiszámított pillanatban így ugrat át a betonélen :lol: :) Azóta megoldottam!Kicsit kozmetikáztam a kipuff tartóin! :) Kalapács RULZ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nem a gumitartokon forgattál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nem a gumitartokon forgattál ? Azon is! :huh: Meg a tartó konzolokat is megigazítottam Samuval! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 mindent a cél érdekében? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 mindent a cél érdekében? :huh: Muszáj volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 dehogy muszáj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts