Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Mint írtam,még nem tudom,hogy lehet képet betenni,de majd belejövök.Nézegettem J0hnny balesetes képeit,ahhoz képest nincs különbség így szemre,de a munkahelyemen van pl. egy Classic,na az jó 5 cm-rel magasabban van.

Amikor a hozzászólást írod keresd ezt a jelet: rte-image-button.png

Egy ingyenes képfeltöltő oldalra felrakod a képeket és a linket az elözőleg mutatott ikonra kattintva beilleszted és máris látszik majd a kép!

Megosztás:

Annyira nem gáz!

Másik gép mellé állva meglehetne mérni centivel,hogy tényleg lentebb van-e!

Mondom,ha kell rugó szólj!

Thx. Csak a nyári kerekeim 1 collal nagyobbak,úgy meg már eltűnik a hátsó kerék teteje,és picit furán néz úgy ki.Még meggondolom azért a cserét,bár majd meglátom,hogy jövök ki anyagilag a karosszéria javítás után. Mégegyszer köszi

Megosztás:

Zsír lett,köcce!Ígérem,belejövök majd én is.

Biztos vagyok benne, hogy így lesz.

Kapcsos zárójelben lévő img kezdő és zárótagoknak meg kell lenniük :huh:

Kocsid nem tűnik vészesen alacsonynak.

Báááááááááááááááááááár 13as felnid van ha jól látom.

Ha hátul mondjuk ketten ülnek, akkor mennyi van a gumi széle és az ív között, mennyire ül be a kocsi ?

Megosztás:

Biztos vagyok benne, hogy így lesz.

Kapcsos zárójelben lévő img kezdő és zárótagoknak meg kell lenniük :huh:

Kocsid nem tűnik vészesen alacsonynak.

Báááááááááááááááááááár 13as felnid van ha jól látom.

Ha hátul mondjuk ketten ülnek, akkor mennyi van a gumi széle és az ív között, mennyire ül be a kocsi ?

Úgy még nem néztem.Általában hárman vagyunk benne maximum,de majd beültetek még egy emberkét (meg esetleg tele is tankolom,most már csak 15l lehet benne),és megsasolom.

Megosztás:

Nem tűnik vészesnek. Az meg, hogy hány collos a felni, ebből a szempontból teljesen mindegy. Amig váltóméretes gumikat használsz, addig a kerekek külső átmérője ugyanakkora marad :huh:

Hát épp ez az,nem váltóméret.175/70 R14 (a téli 175/70 R13,vagyis gyári).De legalább pontosabb így a sebesség mérő.

Megosztás:

Üdv tagok! Mintha valahol olvastam volna,hogy a 95 utáni Astráknak változott a futóműve az enyémhez (91) képest.Igaz ez? Csak azért érdekel,mert szerintem nagyon meg van ülve a drágaságom,és nem tudom,hogy a rugó öregedett-e el,vagy ezek még ilyenek voltak gyárilag. THX

Valóban történtek apró változások a Facelift modellnél , de kétlem, hogy ez megoldaná az alapproblémát. Esetedben nem egy 1991-es történelmi (német) példányról van szó? És mit lehet tudni a cirill betűs gumikról? Nem Szerbiából származnak?

Megosztás:

Valóban történtek apró változások a Facelift modellnél , de kétlem, hogy ez megoldaná az alapproblémát. Esetedben nem egy 1991-es történelmi (német) példányról van szó? És mit lehet tudni a cirill betűs gumikról? Nem Szerbiából származnak?

Már olvastam a fórumon,hogy az alvázszámból kiderül,hogy hol készült,de hogy őszinte legyek,még nem néztem meg.Du. utána nézek,asszem WOL-lel kezdődik.A gumikról annyit,hogy ez volt rajta,mikor tavaly áprilisban megvettem.Képzelheted,milyen hangja van (leginkább egy OFF Lada Niva ON jut róla eszébe az embernek) :huh:

Megosztás:

Már olvastam a fórumon,hogy az alvázszámból kiderül,hogy hol készült,de hogy őszinte legyek,még nem néztem meg.Du. utána nézek,asszem WOL-lel kezdődik.

Szentgotthárdi "hazai termék" nem lehet, mert ott 1992. március 13-án indult meg az autóösszeszerelés, ezért gyanakszom egy eredeti német példányra. A motorkód alapján tudjuk, hogy ezt a típust 1991 szeptembere és 1994 augusztusa között gyártották. A rozsdásodásra való hajlam a nem Magyarországon gyártott példányokra is jellemző volt a kezdeti időszakban, sőt az 1991-ben gyártott autókat szerintem kivétel nélkül érintette a visszahívás a tank konstrukciós hibája miatt.

Megosztás:

Egyébként kikisérleteztem,hogy más technikával kell leállni és akkor nem ér bele.

De lehet faragok majd a lejáró betonjából is.

Elképzelem ahogy Johnny ugrál az űlésben hogy pattogtassa az autót, és egy kiszámított pillanatban

így ugrat át a betonélen :huh: :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.