J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Mennyi okos ember? :huh: Besz@rok! :lol: Egyébként kikisérleteztem,hogy más technikával kell leállni és akkor nem ér bele. De lehet faragok majd a lejáró betonjából is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Mennyi okos ember? :huh: Besz@rok! :lol: Egyébként kikisérleteztem,hogy más technikával kell leállni és akkor nem ér bele. De lehet faragok majd a lejáró betonjából is. Oldalazva? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Oldalazva? :lol: :huh: Átlósan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Bár kicsit lemaradtam de mégegy 5let: Középdob kidobása... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Bár kicsit lemaradtam de mégegy 5let: Középdob kidobása... :lol: Egy igen egyszerű és gazdaságos megoldás, nem kell hozzá szakértelem, ráadásul még a kezed sem piszkolod össze: HAGYD AZ UTCÁN A VERDÁT!!!!!!!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Sziasztok! Végül rászántam magam a sárga Koni szettre. Jelenleg csak egy helyet tudok, ahol ez kapható (Kárászy-ék). Náluk jelenleg 110eFt körül van az ára, ez egy picit sok nekem, ezért szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy hol lenne még érdemes körülnéznem? (Remélem lesz. :huh: ) 110?! :) nekem 132-t mondtak, úgyhogy megrendeltem máshol 120-ért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 110?! :lol: nekem 132-t mondtak, úgyhogy megrendeltem máshol 120-ért! :huh: Telefonon vagy személyesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Telefonon vagy személyesen? telefonon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 110?! :lol: nekem 132-t mondtak, úgyhogy megrendeltem máshol 120-ért! :huh: Február végig 132 helyett ~110-ért lehet megvenni akciósan. Csak így is a kocsim árának hatoda, majdnem többe kerül, mint a jó kis Isuzu turbom kompletten. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 110?! :lol: nekem 132-t mondtak, úgyhogy megrendeltem máshol 120-ért! :huh: De te szettet kérdeztél, nem? Azaz gátló + rugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 De te szettet kérdeztél, nem? Azaz gátló + rugó. Igen, miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 telefonon. Szerintem itt rontottad el. Valahogy mindig van valami akció náluk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Oldalazva? :D :lol: Megoldottam a problémát. Rámpára feláltam vele és megfordítottam a középső gumibakokat,ami középdobot tartja. Így kb 1-1,5cm-rel fentebb van az egész,kipróbáltam és nem ér hozzá most! :) Viszont kerültem vele egyet a városban...háááátt...érezhető a különbség! :huh: Remélem Losi hoz hajósról a hátsó hídba is stabrudat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 De te szettet kérdeztél, nem? Azaz gátló + rugó. ühüm. :huh: Szerintem itt rontottad el. Valahogy mindig van valami akció náluk. :lol: nekem valahogy nem tűnt reálisnak egy kérdés miatt pestre mennem... holnap még próbálkozom, ha akkor is 132, buktak egy üzletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Megoldottam a problémát. Rámpára feláltam vele és megfordítottam a középső gumibakokat,ami középdobot tartja. Így kb 1-1,5cm-rel fentebb van az egész,kipróbáltam és nem ér hozzá most! :) Viszont kerültem vele egyet a városban...háááátt...érezhető a különbség! :huh: Remélem Losi hoz hajósról a hátsó hídba is stabrudat. :lol: És nem ér hozzá a kasztnihoz sem a dob? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 megfordítva rövidebb vagy mi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 És nem ér hozzá a kasztnihoz sem a dob? Nem!Halál stabil! megfordítva rövidebb vagy mi :huh: Nézd csak meg: Felfüggesztő gumibak Ha 90°-kal elforgatod...ha meg nem bírja?Nem érdekes.500Ft,nem olyan nagy tétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nem!Halál stabil! Nézd csak meg: Felfüggesztő gumibak Ha 90°-kal elforgatod...ha meg nem bírja?Nem érdekes.500Ft,nem olyan nagy tétel. valamiért ugy emlékeztem, hogy középen csak egy lyuk van, igy már értem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Üdv tagok! Mintha valahol olvastam volna,hogy a 95 utáni Astráknak változott a futóműve az enyémhez (91) képest.Igaz ez? Csak azért érdekel,mert szerintem nagyon meg van ülve a drágaságom,és nem tudom,hogy a rugó öregedett-e el,vagy ezek még ilyenek voltak gyárilag. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Üdv tagok! Mintha valahol olvastam volna,hogy a 95 utáni Astráknak változott a futóműve az enyémhez (91) képest.Igaz ez? Csak azért érdekel,mert szerintem nagyon meg van ülve a drágaságom,és nem tudom,hogy a rugó öregedett-e el,vagy ezek még ilyenek voltak gyárilag. THX Képeket tunál mutatni esteleg ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Üdv tagok! Mintha valahol olvastam volna,hogy a 95 utáni Astráknak változott a futóműve az enyémhez (91) képest.Igaz ez? Csak azért érdekel,mert szerintem nagyon meg van ülve a drágaságom,és nem tudom,hogy a rugó öregedett-e el,vagy ezek még ilyenek voltak gyárilag. THX Üdv a fórumon! Nem tudok róla, hogy mi változott a futóműben 95-től, csak egy kérdés: lengéscsillapitóid mikor voltak cserélve, és milyenre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Üdv tagok! Mintha valahol olvastam volna,hogy a 95 utáni Astráknak változott a futóműve az enyémhez (91) képest.Igaz ez? Csak azért érdekel,mert szerintem nagyon meg van ülve a drágaságom,és nem tudom,hogy a rugó öregedett-e el,vagy ezek még ilyenek voltak gyárilag. THX Eleje vagy hátulja ül? Nekem van most felesleges rugószettem 5 ajtósba,nem voltak kilágyulva,csak nekem GSi került be. Ha gondolod viheted valami röhejes összegért! :huh: A hátulját kicserélni kb 20perc! Az eleje már macerásabb,de az sem bonyolult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Lengéscsillapító gázos Gabriel,nincs 1 éves.Mikor be lett téve,már jobb lett,emelt a gépen valamennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Képet még nem tudom hogy lehet betenni,új vagyok.És eleje és hátulja is ül.Előző gazdája falusi ember volt,és sokat járt vele földúton,tehát kapott a futómű bátran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 azt sajnálom, mikor a gumisba voltam nem fotografáltam le azt az astrát... a hátsó rugók el voltak törve, de mind a kettő töke ugyan ott... az ültetés volt sufniba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts