opel16v Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Mi is meg szoktuk oldani 7-8 deciből :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 nem morognaka csapágyak se, logni se lognak, a stablizátor akkor nem okozhatja a hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 na most visszaraktam a kis 13masokat kiváncsi vok azzal mitcsinál megnéztem a régi gumikat amiket visszaraktam és a belső oldalt mind a két első jobban meg van kopva, kerékdőlést ezeken állitani nem lehet, akkor miért kophat kerékösszetartás lenne szar??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 igen, a kerékösszetartás lehet szar, vagy ha egyik oldal jobban kopik, akkor meg van ütve a gólyaláb, és máshogy áll. Illetve szar szilentek is okozhatnak ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 szerencsére mind a kettőnek kopik a belső oldala egy szerelő azt mondta, hogy az összes opelnek a belső gumija kopik, de majd menjek be és megmérik amugy kisfelnivel a remegés nagyon lecsökent, van ugyan de oylan 130-140körül, és igen sokat csökkent, szoval ehhez a futóműhöz nagy az a kerék:S fel is teszem szerintem netre és cserébe beadom ha ugy sikerül valami kisebbre Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Nem az a baja, hogy nagy az a kerék. Attól nem ráz. A futóműnek vagy a féknek van ott baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 jojo valamennyi biztos van de a nagykerék sokkal jobban előhozta, meg le is kell cserélni, mert a motort nagyon lefogta:( a féket csinálni kell az téy folyamatba is van, lengcsillapitokat is cserélni fogjuk, a kerékösszetartást meg a szalon műhelyébe megnézik majd remélhetőleg ingyé mert ot vok gyakon:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Nekem R15 205/50 van fent,de nem ráz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Nekem R15 205/50 van fent,de nem ráz! Mert neked a motor amúgy is rázza a kasztnit B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Mert neked a motor amúgy is rázza a kasztnit B) :) Höhö!Azt csak hiszed! Tomi023 ült a gépben és 100-as tempó körül csendesebb a traktorom,mint egy 1.4-es! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 mert az 1,4es már kezd erőtvenni magán 100nál:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 mert az 1,4es már kezd erőtvenni magán 100nál:D :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Höhö!Azt csak hiszed! Tomi023 ült a gépben és 100-as tempó körül csendesebb a traktorom,mint egy 1.4-es! Azé' nem mindegyik 1.4-esnél sztem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 hello na első futómű után jöhet a hátsó ma reggel álltam ki az udvarrol és aszomszédunk aki 3 házzal arréb lakik ugy belémjött hogy odébtette a kcosi hátulját vagy félméterrel, leintézte az én hátsó ajtómat, meghorpasztotta a sárvédőmet hátul, de ezek még hagyám de a hátsó híd végét is meghajtotta ugy hogy befele áll a kerék teteje vagy 15cmel, majdnem hozzáér a doblemez belső oldaláhz levettem akereket és az agy mögötti részen vana hajlás, egy két hegesztés meg van repedve, de összegyűrődve nincsen kérdésem az hogy ezt vissza lehet e huzatni, illetve bontóban mekkora az esélye hogy találok olyat, ami jó??? állítólag errefelé iylet nem válalnak visszahuzni, bontoba meg oylan 25körül megy:S pont alegjobbkor jönnek abajok pont nyaralás előtt 2 nappal:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Bontott hátsó híd és meg kell nézni a hogy a bekötés pontok is elmentek-e! A szomszédodat pedig lőd agyon!Remélem fizeti a dolgot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Bontóból kell hidat nézni, a dobfékes kompletten 10-15-ért szokott menni errefelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 A hátsó sárvédő lesz ott a drágább dolog,ezért mondtam anyámnak is,hogy inkább az elejét törje az astrának!Az olcsóbb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 És halgatott rád? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 magamat kéne agyonlőni, mert én gurultam ki elé csak mondjuk ő mit keresett azon az oldalt teljesen a fa alatt jött szinte, meg azt mondta látott, akkor miért nem állt meg legalább vagy huzodott másik oldalra?? de az fix hogy a fákat kivágom a gecibe és elégetem őket, magamat meg lehet felkötöm mert ennyire szerencsétlen nem lehetek egyszer parkoloba huzták végig akkor, most meg 5el gurultam majd nem az udvarunkon türték meg:S a kasznival nincs akkora gond, igaz festeni kell, de nem gyűrődött inkább csak az ajtó, de az se halálosan a sárvédő meg horpadt, azt kikalapálják szerintem gyorsan szépen, csak ugye ezüstmetál festés:S a hidra errefelé 25 öt mondtak, de em csak rémítgettek vele de egyenlőre sehol semmi pénz szoval adok el amit csak tudok:) köszi hello ja hát rem a bekötési pontok azért nem mentek odébb, mert egy fél méterrel rakot odébb csak, és ahol hajlott is nincs gyűrődve roncsolódva, hanem hajlott, de persze ha odáig eljutunk akkor meglesz az is nézve Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 És halgatott rád? B) Hál istennek nem volt eddig gond! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 egyébként a 98 as és az az után astrák hátsó futóműve közt van különbség?? miénk 2000be jött le a szalagrolelvileg jah é 3 ajtosé is jo? vagy csak kimondottan az 5 ajtósé? kombigondolom szóba se jöhet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 am jo hogy errfelé sehol semmit nem lehet kéztől venni astrához bezzeg pest és környéke tárcsafékes hátsó híd 20 ért kompletten sima dobfékkel 10 itt meg kitudja mennyi holnap elbiciklizek mán arra:D bicikli oppá:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 most találtam egy komplett hátsó hidat tárcsafékkel lengéscsillapítókkal 20ért kérdés adott: a sima dobfékes helyére berakhatom csak ugy simán? illetve ha elől is csak szimpla trcsáim vannak nem fog majd tul hamar a hátsó fék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 most találtam egy komplett hátsó hidat tárcsafékkel lengéscsillapítókkal 20ért kérdés adott: a sima dobfékes helyére berakhatom csak ugy simán? illetve ha elől is csak szimpla trcsáim vannak nem fog majd tul hamar a hátsó fék? Tudtommal simán berakható, csak a kézifékkötéllel kell trükközni vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Fékerőelosztás? Nem tudom,csak kérdem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts