Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

na most visszaraktam a kis 13masokat kiváncsi vok azzal mitcsinál

megnéztem a régi gumikat amiket visszaraktam és a belső oldalt mind a két első jobban meg van kopva, kerékdőlést ezeken állitani nem lehet, akkor miért kophat kerékösszetartás lenne szar???

Megosztás:

szerencsére mind a kettőnek kopik a belső oldala

egy szerelő azt mondta, hogy az összes opelnek a belső gumija kopik, de majd menjek be és megmérik

amugy kisfelnivel a remegés nagyon lecsökent, van ugyan de oylan 130-140körül, és igen sokat csökkent, szoval ehhez a futóműhöz nagy az a kerék:S

fel is teszem szerintem netre és cserébe beadom ha ugy sikerül valami kisebbre

Megosztás:

jojo valamennyi biztos van de a nagykerék sokkal jobban előhozta, meg le is kell cserélni, mert a motort nagyon lefogta:( a féket csinálni kell az téy folyamatba is van, lengcsillapitokat is cserélni fogjuk, a kerékösszetartást meg a szalon műhelyébe megnézik majd remélhetőleg ingyé mert ot vok gyakon:)

Megosztás:

hello na első futómű után jöhet a hátsó

ma reggel álltam ki az udvarrol és aszomszédunk aki 3 házzal arréb lakik ugy belémjött hogy odébtette a kcosi hátulját vagy félméterrel, leintézte az én hátsó ajtómat, meghorpasztotta a sárvédőmet hátul, de ezek még hagyám de a hátsó híd végét is meghajtotta ugy hogy befele áll a kerék teteje vagy 15cmel, majdnem hozzáér a doblemez belső oldaláhz

levettem akereket és az agy mögötti részen vana hajlás, egy két hegesztés meg van repedve, de összegyűrődve nincsen

kérdésem az hogy ezt vissza lehet e huzatni, illetve bontóban mekkora az esélye hogy találok olyat, ami jó???

állítólag errefelé iylet nem válalnak visszahuzni, bontoba meg oylan 25körül megy:S

pont alegjobbkor jönnek abajok pont nyaralás előtt 2 nappal:S

Megosztás:

magamat kéne agyonlőni, mert én gurultam ki elé csak mondjuk ő mit keresett azon az oldalt teljesen a fa alatt jött szinte, meg azt mondta látott, akkor miért nem állt meg legalább vagy huzodott másik oldalra?? de az fix hogy a fákat kivágom a gecibe és elégetem őket, magamat meg lehet felkötöm mert ennyire szerencsétlen nem lehetek

egyszer parkoloba huzták végig akkor, most meg 5el gurultam majd nem az udvarunkon türték meg:S

a kasznival nincs akkora gond, igaz festeni kell, de nem gyűrődött inkább csak az ajtó, de az se halálosan a sárvédő meg horpadt, azt kikalapálják szerintem gyorsan szépen, csak ugye ezüstmetál festés:S

a hidra errefelé 25 öt mondtak, de em csak rémítgettek vele

de egyenlőre sehol semmi pénz szoval adok el amit csak tudok:)

köszi hello

ja hát rem a bekötési pontok azért nem mentek odébb, mert egy fél méterrel rakot odébb csak, és ahol hajlott is nincs gyűrődve roncsolódva, hanem hajlott, de persze ha odáig eljutunk akkor meglesz az is nézve

Megosztás:

most találtam egy komplett hátsó hidat tárcsafékkel lengéscsillapítókkal 20ért

kérdés adott: a sima dobfékes helyére berakhatom csak ugy simán?

illetve ha elől is csak szimpla trcsáim vannak nem fog majd tul hamar a hátsó fék?

Tudtommal simán berakható, csak a kézifékkötéllel kell trükközni vmit.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.