wzsolt_1.6_16V Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hát lehet van különbség. Az enyém is német <_< Nekem 12 éves* és hát kap a pesti utakon rendesen és még minden szilent gyári és ép. Ja és másik előny hogy úgy néz ki horganyzott a kasztni :rolleyes: *igaz 100ekm körül járok csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Bizony, elég furcsa hangot szed ki. És miután kicseréltem az egyiket, rá kéthónapra eltörött a másik is. Együttcsere rulez... szerintem Bigóóóó! Ézért rendeltem meg mindkét oldalra a műanyag bilincsket. Kihozzák ide a faluba a szomszédomhoz. (Ő a szerelő). Aztán ha hazajöttünk a nyaralásból kicseréli nekem. Addig meg törött bilinccsel fog rám várni a reptéri parkolóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Tegnap kicseréltük a jobb oldali kerékagy csapágyat is,(a balosat nemrég) mivel ez is szólt.Vettem kormányösszekötőt is,mert biztos voltam benne,hogy nem tudjuk normálisan leszedni.Úgy is lett..nem jött ki se ütésre ,se melegítésre,úgyhogy nagyspajszer! Kellemesen eljátszogattunk a csapágy cseréjével ,ráadásul a stabilizátor rúd szilentjét is sikerült leamortizálnom. :rolleyes: A napokban megyek majd futóművet állítatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Bigóóóó! Ézért rendeltem meg mindkét oldalra a műanyag bilincsket. Kihozzák ide a faluba a szomszédomhoz. (Ő a szerelő). Aztán ha hazajöttünk a nyaralásból kicseréli nekem. Addig meg törött bilinccsel fog rám várni a reptéri parkolóban! Én félévig töröttel jártam, mert nem tudtam mi kopog.... csak akkor látszott, hogy el van törve, ha felemeltem. Normálisan benézve az autó alá nem látszott, mert belül volt, takarásban, és fel is volt feküdve normálisan. Ugy vettem észre, hogy árokparton féloldalasan voltam megálva és bekukkantottam az autó alá.... nyaralás közben. Na de nem nehéz kicserélni..... Ja de mindenestől kell cserélni!!! azaz gumiizéstől Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 horganyzott kaszni?? hát ez elég hihetetlen első hallásra én ugy tom csak a G től van ugy csinálva, de ki tudja lehet utolsó darabokat ugy tolták ki németből....de nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Én félévig töröttel jártam, mert nem tudtam mi kopog.... csak akkor látszott, hogy el van törve, ha felemeltem. Normálisan benézve az autó alá nem látszott, mert belül volt, takarásban, és fel is volt feküdve normálisan. Ugy vettem észre, hogy árokparton féloldalasan voltam megálva és bekukkantottam az autó alá.... nyaralás közben. Na de nem nehéz kicserélni..... Ja de mindenestől kell cserélni!!! azaz gumiizéstől Nekem calibra stabrúd van bent,arra vettem u.gy-ot stabszilenteket.Kb 2 hónapig bírták és eltörtek.Aztán vettem gyárit és az azóta is bírja,igaz 2500Ft/db. Felrakásnál arra kell ügyelni,hogy a stabrúd vége tiszta legyen.Jól meg kell kenni a szilentet is és a stabrúd véget is olajjal és úgy felrakni a szilentet.Tolni rá kézzel és nem megállni,mert ha egyszer megállsz a müvelet közben akkor vége.Nagyon nehéz mégegyszer megmozdítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Én félévig töröttel jártam, mert nem tudtam mi kopog.... csak akkor látszott, hogy el van törve, ha felemeltem. Normálisan benézve az autó alá nem látszott, mert belül volt, takarásban, és fel is volt feküdve normálisan. Ugy vettem észre, hogy árokparton féloldalasan voltam megálva és bekukkantottam az autó alá.... nyaralás közben. Na de nem nehéz kicserélni..... Ja de mindenestől kell cserélni!!! azaz gumiizéstől Most konkrétan melyik az a bilincs, amiről beszéltek? Én nem emléxem semmilyen műanyag bilincsre a futóműnél... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Most konkrétan melyik az a bilincs, amiről beszéltek? Én nem emléxem semmilyen műanyag bilincsre a futóműnél... :rolleyes: Ez az a bilincsszerűség,ami a stabrúd végén van.Ez megy bele a trapézkarba,egy M6-os csavarral. Teccikérteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Ahaa, köszi! Ez lehet a titok nyitja, nekem nincs stabrudam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Ahaa, köszi! Ez lehet a titok nyitja, nekem nincs stabrudam :rolleyes: Neked sem??? <_< Nekem sem volt! Most meg egyből a gyárinál nagyobb van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Neked sem??? :rolleyes: Nekem sem volt! Most meg egyből a gyárinál nagyobb van! <_< És van valami érezhető hatása? Lehet szerzek a mieinkbe is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 És van valami érezhető hatása? Lehet szerzek a mieinkbe is :rolleyes: Pl kanyarban nem dől be a kasztni,jobb az úttartása kanyarokban,ilyesmi.Szerintem megéri berakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Pl kanyarban nem dől be a kasztni,jobb az úttartása kanyarokban,ilyesmi.Szerintem megéri berakni. csak jó hogy van egy olcsó bontó ahol cali stabrudat lehet kapni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 csak jó hogy van egy olcsó bontó ahol cali stabrudat lehet kapni :P Az ötös lottóm így töltsem ki :rolleyes: annyira tudtam,hogy ezt nem hagyod ki! <_< Mi van a vekivel?Hazaértetek még az nem éjjel? ;) Petinek mondtam,ha lerohad a corsa is megyek dezsővel és mindkettőt elhúzom alapjáraton! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 nem volt elől stabkarotok??:rolleyes: vagy nemjol értem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 nem volt elől stabkarotok??<_< vagy nemjol értem?? Jól érted, nekünk egyikben sincs (az enyémben sem, és a Caravanban sem) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 az a hajlitott cső ami mind a két végén ien gumis bizbasszal van rögzítve?? nekem van de ez igy is ugy bedől hogy temposabb kanyarnál be kell támasztani vagya könyökömmel kapaszkodok az ülésbe monjuk lengcsill is szar mert 50%körüli szal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 az a hajlitott cső ami mind a két végén ien gumis bizbasszal van rögzítve?? nekem van de ez igy is ugy bedől hogy temposabb kanyarnál be kell támasztani vagya könyökömmel kapaszkodok az ülésbe monjuk lengcsill is szar mert 50%körüli szal.... Hát igen...az F Astra nem a futóművéről híres..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 az a hajlitott cső ami mind a két végén ien gumis bizbasszal van rögzítve?? nekem van de ez igy is ugy bedől hogy temposabb kanyarnál be kell támasztani vagya könyökömmel kapaszkodok az ülésbe monjuk lengcsill is szar mert 50%körüli szal.... Ami tud segíteni egy keveset és még ingyen is van az a nyomás emelése a gumiban. Tolj bele 1-2-3 tizedet, ha nincs így is nagyon magasan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 az a hajlitott cső ami mind a két végén ien gumis bizbasszal van rögzítve?? nekem van de ez igy is ugy bedől hogy temposabb kanyarnál be kell támasztani vagya könyökömmel kapaszkodok az ülésbe monjuk lengcsill is szar mert 50%körüli szal.... Én már régóta tervezem a futómű felújítását! GSi rugó lesznek bent,mert az nem ültet sokat(mélygarázsom van),de azért ad tartást. Ma kérdeztem meg a 4db Sasch gázós lengéscsillapítót mennyi lesz,kb50E-ből meglesz a 4-es szett! Aztán kell még 2db toronycsapágy mindenestől és majd ahogy szedjük szét a többi szilent is cserélve lesz,ami kaka állapotban van. A stabkar nekem 22mm-es,gyárilag 18mm-es van bent aszem,de nem cső,hanem tömör rúd. A 22-es calibrából származik,de tökéletesen illik az F astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 GSi rugó lesznek bent,mert az nem ültet sokat(mélygarázsom van),de azért ad tartást. Ma kérdeztem meg a 4db Sasch gázós lengéscsillapítót mennyi lesz,kb50E-ből meglesz a 4-es szett! Nem gondolkozol a sárga koni szetten? Nekem még nem ért le sehol az autó, 3 centi azért nem olyan sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Megint előjött a tavaji kopogásom az első futóműnél.Tavaj nem találtak semmit 2 szervizbe is voltam vele. Néha ha pld parkolóba állok be lassú mozgás gyors kormány roppan egyet.Illetve rázósabb úton néha kopog. Felemelték tavaj és semmit nem láttak :rolleyes: Se kormányösszekötő se szilentek se torony.Mégis hol keresgéljek.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Megint előjött a tavaji kopogásom az első futóműnél.Tavaj nem találtak semmit 2 szervizbe is voltam vele. Néha ha pld parkolóba állok be lassú mozgás gyors kormány roppan egyet.Illetve rázósabb úton néha kopog. Felemelték tavaj és semmit nem láttak :rolleyes: Se kormányösszekötő se szilentek se torony.Mégis hol keresgéljek.? TavaLY mitől múlt el? Szerintem vidd el egy 3-dik szervízbe. Menjenek vele egy kört aztán keressék meg. Egyébként biztos futómű? Nem lehet hogy valami beleér valamibe vagy csak rosszul van rögzítve valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Nem gondolkozol a sárga koni szetten? Nekem még nem ért le sehol az autó, 3 centi azért nem olyan sok. Udinak pont ez a konfig van összerakva,mint amit írtam és szerintem egész jó.Kénylemes,de lehet vele kanyarodni is elég szépen! Ha a vesém akarom veretni átülök Losi Corsájába! <_< Na meg a Koni szett nem 50E lenne! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Udinak pont ez a konfig van összerakva,mint amit írtam és szerintem egész jó.Kénylemes,de lehet vele kanyarodni is elég szépen! Ha a vesém akarom veretni átülök Losi Corsájába! <_< Na meg a Koni szett nem 50E lenne! :rolleyes: Épp az a szép a sárga koniban hogy nem kell átülnöd másik kocsiba ha pattogni akarsz hanem csak feltekered. ;) Nem tudom rugókat mennyiért tervezel venni, de ha azt is hozzászámolod, akkor annyira nem vészes a különbség. És a rugót meg a gátlót csak együtt tervezték. Nekem valahogy nem szimpi hogy veszek ilyen megy olyan rugót, meg hozzá ilyen meg olyan gátlót aztán csak jó lesz. Persze ettől még lehet hogy az lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts