opel16v Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Jól dolgoznak meg rendes csávók, ezért is ajánlottuk. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Jól dolgoznak meg rendes csávók, ezért is ajánlottuk. :blush: Így van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Üdv mindenkinek! Nos, kicseréltem az első rugókat+leng'escsillapítokat. Ennek hatására a gép orra felfelé áll. Jó pár centivel van magasabban, mint eddig. A hátsója viszont leült. Kérdésem a következő, elképzelhető, hogy ez a állapot annak tudható be, hogy a hátsó rugók el vannak fáradva? Előre 1.7 TDI-nek a rugói kerültek be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Igen, valszeg a hátsó rugók el vannak fáradva akkor, ha gyáriak, és lejjeb ül a tiednél. Az elsőknél meg mindenképp érdemes az autó súlyát nézni... ha az az autó nagyobb súlyú, amiből nyerted a rugókat, mint a tied, akkor feljebb fog emelkedni a tied eleje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Viktornál vettem, vadi újak. Amúgy megnéztem a technikai adatokat és az enyém összsúlya 35 kg-al nehezebb. Valszeg a hátsók vannak mocskos mód elfáradva, még az eredeti van benne. Az is lehet, hogy az előző elfáradt rugó magasságához vagyok szokva. Jah összerakás után pöc-röf indult, csak hidegen kattog egy kissé a motor. (úgy hiszem hidrotőke) Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Így néz ki most: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Ez tényleg jó magasan van. :rolleyes: Bár a classicnál mintha ez a magasság lenne a mérvadó. :mellow: Szal akkor ha jól értelmezem, hátsókat nem cserélted ki. Akkor azokat se ártana... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 igen, hétfőn megyek rugókért+bal rugótángyér, kissé meg vagyon rothadva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 igen, hétfőn megyek rugókért+bal rugótángyér, kissé meg vagyon rothadva :mellow: Érdekes, ez a bal rugótányér valami mumus a caravánoknál... Pedig még a kipuff is azon az oldalon, pont annak kéne kevésbé rohadnia szerintem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Az elsőknél meg mindenképp érdemes az autó súlyát nézni... ha az az autó nagyobb súlyú, amiből nyerted a rugókat, mint a tied, akkor feljebb fog emelkedni a tied eleje. Apró infó csak hozzá, hogy Joe vette meg a 40mm-es rugóimat, és berakták az 1.7DTL alá, és elöl kapásból legalább 60mm-t ült le.Kicsit nehezebb lehet, mint az X16XEL! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 :rolleyes: 18XE: 1145 kg 17TDS: 1140 kg 16??? Adatok Majd csak összerázódik:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 szerintem a tengelyterhelés jobb alap erre a célra, mivel a felszereltségtől is függ a töneg, ám az az egészre vonatkozik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Hátsó tengelyeken elég egyforma a súly, szinte mindegyik f astra tekintetében, kivéve a karavánt ugye. :rolleyes: 1035kg az X16XEL légkondi nélkül alapból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Gepárd: Köszi! Felhívom őket. Másik lehetőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Kerékagy csapágyat cseréltünk nemrég,gyári GM került bele 3750 ft-ért.Szerencsénk volt,a talpas és a kormányösszekötő simán lejött.A csapágy azért jobban ragaszkodott a helyéhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 hello mi lehet a baja? jobboldalt hallok valami kopogásszerűt a kcosiban ülve rázós úton mikro csak a13mas lemez van alatta akkor kevesebbetmeg nagyobb huppanok kellenek hozzá, de most a 15ös aluval 185/65 gumival mintha többet hallanám és kisebb bukkanokon is kerék nem lóg, most mosl műszakin , és mi is megnéztük monjuk lengéscsillapitó elégszar már csak 54%os az kopoghat? vagy valami burkolat van elszabadulva vagy mi lehet? jol fut egyenesen nem akarsemerre se koborolni max ha huzza az ut Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 hello mi lehet a baja? jobboldalt hallok valami kopogásszerűt a kcosiban ülve rázós úton... Üdv Szerintem, az elmondottak, és a saját tapasztalatom alapján, szilent problémád van. A lengőkar hátsó szilentje ment ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 hello mi lehet a baja? jobboldalt hallok valami kopogásszerűt a kcosiban ülve rázós úton Legjobb lesz,ha leveszed a kereket és megnézed,mi ott a helyzet.Ha a szilent már annyira rossz,hogy kopog,repedésnek-szakadásnak látszania kell rajta.Ha a stabilizátor rúd szilentje a bűnös,akkor azt is meglátod. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzsiferi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 hello mi lehet a baja? jobboldalt hallok valami kopogásszerűt a kcosiban ülve rázós úton... Váltáskor ha hirtelen engeded ki a kuplungot nem koppan? Az enyém rázós úton apró kis kopogásokkal kezdte, volt cserélve toronycsapágy, talpas, lengéscsillapító, de nem szűnt meg. Később előjött a váltás közbeni koppanás, ami a korábbi Ladám kardánhibájára hasonlított. Egy öreg szaki alánézett, megrángatta és megállapította, hogy valószínűleg a belső csuklók (ahol a váltóból kijön a két tengely) vannak kikopva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Váltáskor ha hirtelen engeded ki a kuplungot nem koppan? Az enyém rázós úton apró kis kopogásokkal kezdte, volt cserélve toronycsapágy, talpas, lengéscsillapító, de nem szűnt meg. Később előjött a váltás közbeni koppanás, ami a korábbi Ladám kardánhibájára hasonlított. Egy öreg szaki alánézett, megrángatta és megállapította, hogy valószínűleg a belső csuklók (ahol a váltóból kijön a két tengely) vannak kikopva. A koppanás nekem is ott van vátltáskor. A terhelés megszunésekor és amikor gázt adok akkor is. decemberben kipucoltam és ujrazsiroztam a csuklókat, eddig birta. majd ha lesz cash akkor csere. Előbb a kasztnit akarom kipofozni, mert miota kiröltöztem a városból a bejárás viszi a zsét. Nem jutott a kicsikére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 hát nekem eddig váltáskor terheléskor és megszűnésekor nics eddig rem nem is lesz mert akkor belehuzza a f..át 6 évesen:S logni nem log eddig semmi de az egyik szilent asszem pont aza hátsó eléggé megvan gyűrődve akkor lehet az lesz a hibás, de egyenlőre marad ahogy van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 hát nem szedtem le a kereket csak alánéztem de az a szilnet ami a lengő és a kasztni közt van hátrafele(godolom ez a hátsó szilentje a lengőnek) az elég furán néz ki minha csak a fele lenne már benne, és ott bele is üt a lengőkar a vázba:S gondolom az a hibás gabinak küldtem képet majd meglátom mit ir rá de tuti nem azt hogy ennek semmi baja:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 hello mi lehet a baja? jobboldalt hallok valami kopogásszerűt a kcosiban ülve rázós úton...t Nekem most törött el bal oldalon elől a függőleges stabilizátor műanyag bilincse. Az is kopog rázós úton! Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Nekem most törött el bal oldalon elől a függőleges stabilizátor műanyag bilincse. Az is kopog rázós úton! Bizony, elég furcsa hangot szed ki. És miután kicseréltem az egyiket, rá kéthónapra eltörött a másik is. Együttcsere rulez... szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 hát alánéztem másikoldalt is ott telejesen más a kép szal szerintem az van hogy mielőtt megvettük kicserélték baloldalt, és jobboldalt még jonak itélték és eddig birta csak az a fura hogy havrnak ütve vágva volt és egyet se cserélt még és neki 11éves nem pedig 6:D de ez adódik lehet abbol is hogy az még német nem lengyel:O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts