J0hnny Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 6e. a 2db Azonnal köll! :) Szerintem leadom neked mit kell megvenni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Olyan problémám lenne, hogy a bal első kerekem befelé dől vagyis túl nagya kerékdőlése. Kicseréltem már talpasokat szilenteket de még mindíg úgy áll. A torony a trapéz és a nyúlványok nincsennek megütve vagyis mérten van minden. A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja ezt még esetleg totonycsapágy vagy gólyaláb? A válaszokat is előre THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 vagy gólyaláb? A válaszokat is előre THX. Ha a kasztni valóban okés, akkor én erre tipplenék.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Olyan problémám lenne, hogy a bal első kerekem befelé dől vagyis túl nagya kerékdőlése. Kicseréltem már talpasokat szilenteket de még mindíg úgy áll. A torony a trapéz és a nyúlványok nincsennek megütve vagyis mérten van minden. A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja ezt még esetleg totonycsapágy vagy gólyaláb? A válaszokat is előre THX. Gólyaláb lesz a ludas, ha nagyobb a kerékdőlés, mint -2fok. Esetleg még a lengéscsillapító is lehet, de ha az meg van sérülve, akkor szinte biztos a gólyaláb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Gólyaláb lesz a ludas, ha nagyobb a kerékdőlés, mint -2fok. Esetleg még a lengéscsillapító is lehet, de ha az meg van sérülve, akkor szinte biztos a gólyaláb is. Jövőhéten viszem lengéscsillapító felújításra és ott kiveszik majd megsasolják. Ha véletlenül kellene gólyaláb akkor azt milyem árban vesztegetik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Ha véletlenül kellene gólyaláb akkor azt milyem árban vesztegetik? 8e.-15e.-ig, de erősen helyfüggő.Ez úgy komplett agyastól szokott lenni....... De sztem Dininek 100%, hogy van eladó.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 8e.-15e.-ig, de erősen helyfüggő.Ez úgy komplett agyastól szokott lenni....... De sztem Dininek 10, hogy van eladó.......... Ok. THX. De mitől tud elhajolni a ennyeire a gólyaláb, talán akkorát kapott pl. patka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Ok. THX. De mitől tud elhajolni a ennyeire a gólyaláb, talán akkorát kapott pl. patka? Igen eltud hajolni,én is nemrég cseréltem a padka tesztet nem bírta nekem sem. Igen van Dininek 8e-ért szoktam adni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Jövőhéten viszem lengéscsillapító felújításra és ott kiveszik majd megsasolják. Ha véletlenül kellene gólyaláb akkor azt milyem árban vesztegetik? Szemmel nem szokott látható lenni a sérülés általában, úgy el tud hajolni pár fokot, hogy szabad szemmel nem észrevehető. :D Nekem van most egy pár GSi-hez való gólyalábam, csapágy és kerékagy nélkül óccsón. :blush: Ha kell, szójjj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Dénes és Gabi! Köszönöm a felajánlásokat és ha szükségem lesz rá beszélhetünk róla. Csütörtök péntek felé took többet mondani az ügyről mert akkor lesz kész a gátló felújítás, és remélem észre veszi a srác. Dénes! Két első sárvédőt mennyiért vesztegetsz? Nem baj ha sérült az eleje, nekem csak az ívek kellenének a hátsó sárvédő szélesítéséhez, egyszóval szét lesz nyírbálva :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Szétkaptam a futóművet. Mit is mondjak, ért egy-két meglepetés. ELső körben az, hogy a két rugó nem egyforma méretű. Az egyik egy menettel kisebb. Tehát rugó csere, gondolom... Kérdés: Mijjen rúgót és honnan érdemes berakni. Nem tudom, hogy ennek köszönhetően, vagy sem, de a bal oldali futómű elemek nagyon össze voltak gyógyulva. Aztán, 'természetesen' a kerékcsapágyaknak is kaput, legalább is úgy érzem, az egyik csörög (amolyan csapágyas hangja van), a másik szorul. Na most ha csere, akkor tudtok-é valami f@sza céget/műhelyt ahol frankón kicserélik és milyen csapágyat érdemes belerakni? Gyárit/utángyártottat (milyen márka preferált?). OSztán, kiszereltem a kereszthimbákat (ha jól tudom a nevét az alábbi képen található tereptárgynak), mivel a bölcsőt is ki kellett kapnom (meg vagyon zúzva), a kiszerelés kissé megviselte a benne található szilentblokkokat (az a gumis kör alakú b@sz, ha jól tudom), és a fixen rögzitett gömbfelyek sem az igaziak már. Kérdésem arra irányulna, hogy ezeket az elemeket valahol ki tudják cserélni, vagy komplett kereszthimba-bonthó rulez? Várom ötleteiteket, és előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Az alsó képen látható tárgyat lengőkarnak hívják (himbák a szelepvezérlésnél vannak). A szilenteket ki lehet cserélni benne, az alsó részen levőt, amit 3 szegecs tart hívják talpas gömbfejnek is, azt a 3 szegecs lefúrása után egyben tudod kivenni és cserélni, cserekor csavarozni lehet, nem kell szegecselni. A lengőkart jó alaposan lesikálod, rozsdátlanítod, alvázvédővel lekened. A többit majd az okosabbak... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Az alsó képen látható tárgyat lengőkarnak hívják (himbák a szelepvezérlésnél vannak). A szilenteket ki lehet cserélni benne, az alsó részen levőt, amit 3 szegecs tart hívják talpas gömbfejnek is, azt a 3 szegecs lefúrása után egyben tudod kivenni és cserélni, cserekor csavarozni lehet, nem kell szegecselni. A lengőkart jó alaposan lesikálod, rozsdátlanítod, alvázvédővel lekened. A többit majd az okosabbak... :blush: FPepe! Isten vagy! A nyúlon túl ez a mai nap jó híre! Akkor talpas+szilent megy a listába:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Rugótémában szerintem valami GSi rugóra kéne benevezni,ha már törött! Picit ültet csak és elég komfortot hagy,bár nem tom caravánba a hátsókra mi lenne a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Kerékcsapágy a csergőben 4-5e Ft /db. Szilenteket itt pl megcsinálják rögtön 20-ért a négyet: Szilentblokk Kft, Pesterzsébet, Pákozd u. 12. (asszem). :blush: Keress rá azért neten. :D Talpas is a csergőben 4-5e körül van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Kerékcsapágy a csergőben 4-5e Ft /db. Szilenteket itt pl megcsinálják rögtön 20-ért a négyet: Szilentblokk Kft, Pesterzsébet, Pákozd u. 12. (asszem). :blush: Keress rá azért neten. :D Talpas is a csergőben 4-5e körül van. ;) Köszi! Akkor már csak egy kérdés: a kerékcsapágy kisajtolását és az új besajtolását hol lehet elvégeztetni, vagy magam is meg tudom oldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Akár magad is, ha van egy ezermester műhelyed. :blush: Nagysatu kell hozzá, meg egy akkora eszköz, ami pont lefedi a csapágyat, hogy azt ütlegeld. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Akár magad is, ha van egy ezermester műhelyed. :D Nagysatu kell hozzá, meg egy akkora eszköz, ami pont lefedi a csapágyat, hogy azt ütlegeld. ;) Crovafej? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Viszont ha úgy gondolod akkor ajánlanám neked a Veterános klubelnök műhelyét, ők is jól dolgoznak. Strohm Kft. Szerintem alkatrészben is tudnak segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Ütlegelésben most otthon vagyok :blush: De inkább műhelyre bízom, még is csak precíziós eljárás :D Gepárd: Köszi! Felhívom őket. Krováról csak annyit, hogy amikor a bölcsőt próbáltam leoperálni, akkor simán elnyírtam két dugófejet. Viktral egy pár TD 1.7 rugót néztünk ki a felemás rugók helyett. Jelen összesítés: 250 K HUF-ot költöttem mindenféle alkatrészre és a motor belseje és a hátsó futómű még nincs is átvizsgálva. ;) Mi lesz itt még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 ...Mi lesz itt még? Sztem egy szuper autó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Lesz egy olyan autód,amihez nem kell hozzányúlni évekig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Ámen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Ámen! Úgy legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Ma elvittem a két lengőkart a Szilentblokk kft.-hez. Mivel mostanság gyalogosan kolbászolgatok, így hátizsákban volt a cuccos. Csaba ezt látva 1 órán belül kicserélte a szilentblokkokat 10 kHuF-ért! Köszönet neki ezúton is és nektek is, hogy ajánlottátok Őt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts