J0hnny Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Demó cartársnak van calijé is,meg egy 2000-es imscher astra caraváné is!Bármelyik is jó a gépembe az lesz! Blitz!Igazad volt!Tényleg cserélni kell a stabrudat,mivel eddig nem is volt! :) Valami barbár szerelő nem rakta anno vissza az első tulajnál! :lol: Kiváncsi leszek mennyit javul majd,ha a 22mm-es bekerül! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Szerintem sokat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Ahhoz,hogy betudjam szerelni tényleg le kell eresztenem a bölcső hátulját aknában? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 F Astrában 4 féle méret volt előre, 64, 66, 72, 74mm Neked ha minden igaz, akkor a 66-os kell, de esélyes a 64-es is. :lol: Ma reggel vittem szerelőhöz a gépet, már hívott a srác, 74-es van benne. Cserélik még az első lengéscsillapítókat is (Sachs), meg megcsinálják a váltórudazatot is. Kíváncsi leszek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Ma reggel vittem szerelőhöz a gépet, már hívott a srác, 74-es van benne. Cserélik még az első lengéscsillapítókat is (Sachs), meg megcsinálják a váltórudazatot is. Kíváncsi leszek :huh: Az furcsa, mert a turbósokban van ez a méret... biztos nem 64-et akart mondani?? Egyébként van itthon egy franya zsír új ilyen 74-es csapágyam, a versenyautó építésből maradt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Háj mindenkire:) Lenne egy kérésem: marhára kotyognak a váltóműből kivövő féltengely csapágyak?(gumiharangon belül). Tehát csere. Itt olvastam, hogy bontoból ki lehet fogni. Namost tudnátok esetleg megbízható bontó címét mondani? Illetve néhány jó tanácsot, hogy mire vigyázzak vásárláskor.(azon kivül, hogy ne kotyogjon:)) köszi előre is üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Mást nem nagyon tudsz rajta megfigyelni, mint hogy kotyog-e. Azt részesítsd előnyben, amin még a gyári gumiharang van (gyári kötéssel). Egyébként legtöbb helyen komplett adják csak a féltengelyt, de nem drága így sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Mást nem nagyon tudsz rajta megfigyelni, mint hogy kotyog-e. Azt részesítsd előnyben, amin még a gyári gumiharang van (gyári kötéssel). Egyébként legtöbb helyen komplett adják csak a féltengelyt, de nem drága így sem. Gebi márcsak tudja,párat elfogyasztott! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Gebi márcsak tudja,párat elfogyasztott! :) Remélhetőleg ez már csak múltidő lesz... :D Már okosságos a technika. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Remélhetőleg ez már csak múltidő lesz... :D Már okosságos a technika. :unsure: Légpárnák?Magassági kormány? :) Amúgy a bontóban is ki kell fogni a jó féltengelyeket, mert előfordulhat, hogy csak berakás után jön elő a ropogás és tsai............ Egy versenygépben meg úgyis mind1 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 GSi nagycsuklók vannak kívül. :) Ha jól ellenőrzöd, és nem kotyog picit sem forgatva sem a kezedben (mármint a csuklót forgatod különböző pozíciókba), akkor nem lehet vele baj beépítés után sem. Már hoztam pár tengelyt így, és sosem volt velük gond (kivéve amikor a szlalompályán szétrobbantak :unsure: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Köszi a tanácsokat, esetleg valami jó kis bontot tudtok-e? Szlalom pályán szétrobbantak?-hm ez igen, mit csináltál velük azon kivül, hogy szlalomoztál??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Köszi a tanácsokat, esetleg valami jó kis bontot tudtok-e? Szlalom pályán szétrobbantak?-hm ez igen, mit csináltál velük azon kivül, hogy szlalomoztál??? :unsure: Nem tudom merre lax, de 17kerben tudok egy srácot, akinél érdemes válogatni, 3-4e Ft /db a féltengelynek, és én már többször is hoztam tőle, jó állapotúak voltak mind. Száma: 20/5734440 (Misi). Ha ki van tekerve a kormány, a külső csukló geometria hibás futás alatt van, és ha ilyenkor nagy terhelés éri, akkor bezony nagyot tud szólni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Ha ki van tekerve a kormány, a külső csukló geometria hibás futás alatt van, és ha ilyenkor nagy terhelés éri, akkor bezony nagyot tud szólni. :D Szal. alászedett kormánynál ne nyomj padlógázt. :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Szerintetek ez jó lesz Dezsőke alá? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Szerintetek ez jó lesz Dezsőke alá? :) Ez mijez? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Ez mijez? :unsure: Stabilizátor rúd,csak ez nem sima 18mm-es,hanem 22-es.Elméletileg astra gsi alatt is ilyen van. Ez egy caliból lett bontva,felújítom és ez megy a gépsas alá,ha passzol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Ez egy caliból lett bontva,felújítom és ez megy a gépsas alá,ha passzol! Elvileg passzolnia kell.Mert elég régi a Cali ami alól uninstalláltuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 ...felújítom és ez megy a gépsas alá,ha passzol! Épp kérdezni akartam, hogy ugye nem ilyen koszosan rakod be? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Épp kérdezni akartam, hogy ugye nem ilyen koszosan rakod be? :) :D Koszosan? :unsure: Szerinted milyen lesz? :lol: Szilenteket veszek hozzá oszt kész,meg max kap egy réteg festéket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 J0hnny! Pénteken a CP-ben összetudjuk mérni a rúdjainkat :unsure: :) :D ....a régi még megvan majd összehasonlítjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 J0hnny! Pénteken a CP-ben összetudjuk mérni a rúdjainkat :unsure: :) :D ....a régi még megvan majd összehasonlítjuk. Mire emléxel Mester? kb ilyen az alakja? Mert én voltam bontóban,én kb ilyennek láttam a 18-ast is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Na ma sikeresen beraktuk a stabrudat! :unsure: Megszenvedtünk vele,kénytelenek voltunk a bölcsöt leereszteni,úgy már simán betudtuk játszani! Minden a helyére került és már az első menet közben éreztem a különbséget! Kanyarban ég és föld! Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Ma kicseréltem a belső lengőkar szilentet a jobb oldalon.Még gyári volt. A vezetőoldalon majd legközelebb.Kicseréltem a stabilizátor rúd szilentjét is,mert azt idegből szétflexeltem... :unsure: Azon viszont meglepődtem,hogy a lengéscsillapító felső csavarja kilazult,jócskán rá kellett húzni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 Ma kicseréltem a belső lengőkar szilentet a jobb oldalon.Még gyári volt. A vezetőoldalon majd legközelebb.Kicseréltem a stabilizátor rúd szilentjét is,mert azt idegből szétflexeltem... :unsure: Azon viszont meglepődtem,hogy a lengéscsillapító felső csavarja kilazult,jócskán rá kellett húzni... :) Jó lesz mihamarabb a másikakat is. :D Ha csak egyiket cseréled a lengőkarban, a másik rossz hamar tönkreteszi a jót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts