Gelcsa Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 a gátlókat most cserélem a rugókkal együtt majd ,de azok nem sportgátlók köszönöm a válaszokat nektek, majd a tapasztalatokat írom!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 a gepárdé mennyire van megültetve tudja valaki??? 40/40 De a 60-at is elbírná elöl, igaz akkor már a gátló is cserés lenne. Így is kiszedtük a régi gátlókat, mert az augusztusi műszakin 50-60%-osra mérték őket + a hátsó nekiállt folyni. Kartervédő folyamatban, rázni tud nagyon ha ezt vállalod akkor nyugodtan csináld! Viszont iszonyat jó lesz a kanyarstabilitás, közvetlenebb a kormányzás, és nem lesz alulkormányzott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 hello mindenkinek, egy kérdésem lenne meg szeretném ültetni a gépemet,szerintetek mennyire érdemes megültetni és a 60/40-es ültetés belefér???? Ilyen utaknál sztem 4 centit emelni érdemes, nem ültetni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Ilyen utaknál sztem 4 centit emelni érdemes, nem ültetni... :) Kishitű! :) egyébként én is csak tanácsolni tudom az ültetést, de max. 40mm, és kartervédő, új gátló, lehetőleg gáztöltéssel, mert keményebb mint az olajos, pl. SACHS, nekem az van, s ha van rá lehetőség, akkor toronymerevítő.Nekem érezhető lett a különbség. Amúgy meg attól függetlenül, hogy útvonaltervet kell csinálnom, nagyon királyságosan lehet vele kanyarodni.Kicsit ráz.De nagyon jó! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Múlt hétvégén voltam futóművet állíttatni mert ette az első gumik belső élét (gondoltam túl nagy a kerékszéttartás). Az eredmény érdekes. Egy kivételével minden érték jó volt azaz határértéken belül. Azért beállítottak mindent a tűrés közepére. Egyedül a bal első keréknél volt KICSI a kerékszéttartás (éppen 0.1mm-el kicsúszott a tűrésből). Ez azért érdekes mert pont a bal elsőnél ette jobban a gumi belső élét azaz szerintem itt kellett volna nagyobbnak lenni a kerékszéttertásnak de épp itt volt kicsi. Most hogy is van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Mindenképpen a gumi belső élét fogja enni jobban, ugyanis negatívos az első futómű az Astrán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Kishitű! :) egyébként én is csak tanácsolni tudom az ültetést, de max. 40mm, és kartervédő, új gátló, lehetőleg gáztöltéssel, mert keményebb mint az olajos, pl. SACHS, nekem az van, s ha van rá lehetőség, akkor toronymerevítő.Nekem érezhető lett a különbség. Biztos nagyon tuti, de sajna, ha már van cucc a csomitartóban, akkor sem tudok leállni a pinyóba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Sziasztok döntöttem, 40/40 -re fogom ültetni a gépsast, úgy látom az írásaitokból hogy ez az ami még elfogadható nem túl durva és nem kell hozzá sportgátlókat cserélni, még annyi kérdésem lenne hogy az enyém is sedan mint a gepárdé és ilyenkor másfajta rugók kellenek bele vagy jók az olyaanok is amik a hatchback-be valók??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Sziasztok döntöttem, 40/40 -re fogom ültetni a gépsast, úgy látom az írásaitokból hogy ez az ami még elfogadható nem túl durva és nem kell hozzá sportgátlókat cserélni, még annyi kérdésem lenne hogy az enyém is sedan mint a gepárdé és ilyenkor másfajta rugók kellenek bele vagy jók az olyaanok is amik a hatchback-be valók??? Ha a hatchback az 3-5 ajtós, akkor igen.Egyedül a CARAVAN :) -é más. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Ha a hatchback az 3-5 ajtós, akkor igen.Egyedül a CARAVAN :) -é más. :) Igen arra gondoltam a 3-5 ajtósra, köszi szépen a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Szívesen.Egyébként az enyém alatt is 40mm-es van! :) A caravant meg azért írtam nagy betűvel, mert azopeltomi nem szereti, ha lekombizzuk a kombi :( Astrát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 pedig elég nagy a CARAVAN :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Amúgy javaslom, hogy jó alaposan nézzétek át a kerékfelfüggesztés alkatrészeit, és a kellemeset a hasznossal összekötve ami egy kicsit is sántít, cserézzétek.Na meg ugye a futóműállítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Amúgy javaslom, hogy jó alaposan nézzétek át a kerékfelfüggesztés alkatrészeit, és a kellemeset a hasznossal összekötve ami egy kicsit is sántít, cserézzétek.Na meg ugye a futóműállítás. Mit kell nézni a kerékfelfüggesztésen ? Mit kellene látni ? Azért kérdezem, mert én már nézem ezerrel.. Állandóan valami kopogás jön, hol a jobb első futóműből, hol hátulról.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Mit kell nézni a kerékfelfüggesztésen ? Mit kellene látni ? Azért kérdezem, mert én már nézem ezerrel.. Állandóan valami kopogás jön, hol a jobb első futóműből, hol hátulról.:-( Lengéscsillapítók, toronycsapágyak, lengőkarszilentek, kormányösszekötő gömbfejek, talpasgömbfejek, ilyenek........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Lengéscsillapítók, toronycsapágyak, lengőkarszilentek, kormányösszekötő gömbfejek, talpasgömbfejek, ilyenek........ Akkor kizárásos alapon nem sok marad. Kormányösszekötő gömbfej nemrég volt kiszedve, az Ok. Kanyarstab is Ok. Marad a talpasgömbfej, és a lengőkarszilent, lengéscsillapító. A talpasgömbfej mibe fáj ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Akkor kizárásos alapon nem sok marad. Kormányösszekötő gömbfej nemrég volt kiszedve, az Ok. Kanyarstab is Ok. Marad a talpasgömbfej, és a lengőkarszilent, lengéscsillapító. A talpasgömbfej mibe fáj ? Nekem, a 3 csavaros erősített?? verzió 3200ft volt legutóbb, mikor a GSi-ben kellett cserézni.Igaz, IDENT volt, de tökéletes is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Nekem, a 3 csavaros erősített?? verzió 3200ft volt legutóbb, mikor a GSi-ben kellett cserézni.Igaz, IDENT volt, de tökéletes is. Mégegy hülye kérdés.. Kéretik nem kiröhögni.:-) A talpasgömbfej szimmetrikus ? Beépíthető bal oldalra is, és a másikra is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 A talpasgömbfej szimmetrikus ? Beépíthető bal oldalra is, és a másikra is ? Így igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 A csuklókból a gyári mellett a MOOG márkát javalja a szaki még... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 A csuklókból a gyári mellett a MOOG márkát javalja a szaki még... :) Lent van a kocsiban, bíz isten most lemegyek megnézem.:-) Nylon acskóban van.:-))) Noooo. Létezik olyan, hogy "Frap" ? A cetlijén: Suspension ball Joint - Made in EEc Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Lent van a kocsiban, bíz isten most lemegyek megnézem.:-) Nylon acskóban van.:-))) Egyébként a GLO sem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Nekem is 40/40 van, ráadásul sedan-om van, jó bele a csapotthátú rugója. Ha már itt tartunk, mit lehet az ellen tenni, hogy tempós kanyarban fékezéskor ne járjon külön utakon a hátulja? Meg-megindul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Ha már itt tartunk, mit lehet az ellen tenni, hogy tempós kanyarban fékezéskor ne járjon külön utakon a hátulja? Meg-megindul. Ez természetes tulajdonsága az orrhajtású orrnehéz autóknak kanyarban fékezéskor. :) Kicsit javítani tudsz rajta, de nagy változást ne várj. :( A kicsit javítani pedig különböző drága és speciális beavatkozásra értendő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Nekem is 40/40 van, ráadásul sedan-om van, jó bele a csapotthátú rugója. Ha már itt tartunk, mit lehet az ellen tenni, hogy tempós kanyarban fékezéskor ne járjon külön utakon a hátulja? Meg-megindul. nekem is ugyan ilyen sedan, ráadásul ugyanez a szín annyi hogy az enyém 1.4 16V, tudnál nekem küldeni képeket az autórol hogy is néz ki nagyba,és hogy milyen az ültetés az e-mail címem:gelcsa1985@freemail.hu előre is köszi lenne egy kérdésem, a kadett első lengéscsillapítója valyon jó-e astrába??? külsőleg teljesen megegyezik!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts