Atommanó Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Hát márpedig nekem kutyacsontot emlegettek!!! Akkor most mi van????? :roll: Üdv.: Atommanó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Lehet hogy félreértette az öreg az Astra GSi-t Manta GSi-nek? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Szerintem a stabilizátor bekötőszárra és az első lengőkar hátsó szilentjére gondolt. Bekötőszár: 3500 körül/db Hátsó szilentek 2000 körül/db Első szilentek 1000 körül/db szóval kicsit sok a 35K Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Árakat ő is ezeket mondta, csak állítólag nagyon gázos a szerelés, főleg a hátsó!!!!! :) Most mi tévő legyek??? :roll: Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Help! Ha a futóművem eddig lemezfelnihez volt beállítva, és most feltettem egy garnitúra alufelnit, kell futóművet állíttatni? Ugyanis az van, hogy 120-ig minden ok, de aztán elkezd rázni a kormány, 150-nél meg már az egész kaszni remeg, mint egy vibrátor. :) :lol: :D :lol: :lol: Most voltak kicentírozva a kerekek, az egyik elsőn 15gramm a másikon 25gramm súly van, ez szerintem nem sok, vagy igen?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Akkor szarul centírozták a kereket! Vagy a felniben, vagy a gumiban van valami pukla! Esetleg a féktárcsa lehet még gázos. De az rázott volna a másik felnivel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Akkor szarul centírozták a kereket! Vagy a felniben, vagy a gumiban van valami pukla! Esetleg a féktárcsa lehet még gázos. De az rázott volna a másik felnivel is. Én is abban bízom, hogy csak a centírozást ba**ták el! A gumikat azt átnézettem, nincs szálszakadás, bár az egyik defektes volt, és javítva lett. A pulak az pukli? Az egyik felniben van egy kis dudorka, de azt hátra tettem Ha a felni a gáz, akkor ugye azt tudják javítan? Ugye? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Szerintem biztos tudják javítani. Elmész Gyulához a 13. kerbe a Tatai útra, Ő biztosan megmondja Neked, ha a kerékkel van a baj. Ők szépen tudják is javítani a leharcolt alukat. Defektjavítás is lehet ludas, ha nem jól csinálták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Szerintem biztos tudják javítani. Elmész Gyulához a 13. kerbe a Tatai útra, Ő biztosan megmondja Neked, ha a kerékkel van a baj. Ők szépen tudják is javítani a leharcolt alukat. Defektjavítás is lehet ludas, ha nem jól csinálták... Sajnos nem vagyok pesti, sőt baromi távol vagyok onnan. Szerencsen lakom, így első körben csak Miskolc környékében gondolkodom... De ha nem marad más, akkor mennem kell majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Mindenesetre keress egy másik gumist, hátha egyből megoldódik a probléma. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Mindenesetre keress egy másik gumist, hátha egyből megoldódik a probléma. ;) Elvittem egy jobb felszereléssel rendelkező gumishoz, mind a 4 kerék rosszul volt centírozva. Ennek ellenére csak annyi lett, hogy most már nem 120-nál, hanm már 110-nél jelentkezik a rázás! :) :) :) :o :D :P Viszont megrángatták a kerekeket, és jobbelőll valami kottyan, de annyira, hogy a szerelő mögött álva 1 méterre is tisztán hallottam! :? Úgyhogy most előbb rászálok erre a "kottyanás" témára, hátha amiatt ráz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Az valszeg szilent lesz, de attól nem szokott rázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Sziasztok. Felkerültek az autóra az új alukerekek, nagyon tetszik. :) :) Ettől függetlenül, mintha egy kicsit lomhább lenne az autó. Betudható ez annak, hogy eddig 175/65*14-es gumik voltak az autón, ezek pedig 185/60*14-es ek? Ha valakit érdekel, ilyen lett: http://www.tar.hu/tivadar68/Photo0034.jpg http://www.tar.hu/tivadar68/Photo0035.jpg Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Nem rossz :wink: vi fír vót a 4? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Nem rossz :wink: vi fír vót a 4? Szerintem jó ára volt. Zsir uj felni, uj gumi, csavarok közp. gyürü szereléssel tokkal vonóval 30K/ db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Jaham! Korekt árnak tünik!Jo bizniszt csináltál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 Hello! Én még elég friss opel tul. vagyok, de sikerölt egy jó állapotú 97-es 1.7 td (isuzu) astrat vennem. Kicsit meg van ultetve, deaz elöző gazdája nem tett bele toronymervítött. :) Én szeretnék bele rakni de nem igazán van kedvem kiadni érte 25e forintot. :) Van nagyon jo lakatos ismerösöm és ugy gondolom hogy meg tudná csinálni töredékéért! Tud nekem valaki segíteni, hogy hogy is kéne kinézni-e esetleg a méretekkel nagyon soket tudna segíteni. Elöre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 Hemi árul egyet az alkatrészes topikba kontaktolj vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Egy kis segítség re lenne szükségem: A hétvégén felraktam az új alu kerekeimet Dezent T Yokohama r15 195/50 guminval. A hátsó dobban műanyag betét van, és néha hallani hogy beleér a kerék a műanyag betétbe. Mit kezdjek vele? Magasabb rugó? Keményebb lengéscsillapító? Megmelegítsem a betéteket, és próbáljam meg úgy kialakítani, hogy ne érjen a gumihoz? Kiszedni nem szeretném, nem véletlen tettem bele. Serintetek reális az hogy ezek a kerekek kb 20-30 km/h-t fognak az autón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 tegyél alá pogácsát. vagy add el nekem a yokohamákat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Serintetek reális az hogy ezek a kerekek kb 20-30 km/h-t fognak az autón? öö mit is jelent pontosan az, hogy fognak ?? :shock: :shock: milyne volt elötte? és milyen az auto? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 szerintem arra céloz, hogy tapad, mint a félpercet rágott 1forintos golyórágó 8) Nem tudom, hogy új e a gumi, de az tény, hogy a Yokohamák tapadása nagyon jó. De aztán lehet, hogy félreértettem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Az hogy fognak azt jelenti, hogy annyival lassabban megy a szekér. Egyébként nagy a valószínűsége hogy eladom. A pogácsákat hoonan lehet venni? hová kell berakni őket?/ a hátsó lengőkarba a rogók menetei közé?/ Mennyibe kerülnek??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Ja előtte r13 175/65 Daytona volt lemezfelnivel Az autó x14nz Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Ja előtte r13 175/65 Daytona volt lemezfelnivel Az autó x14nz aha ez az ne lepődj meg lassabban gyorsul viszont nő(het) a végsebesség és a stabilitás (főként kanyarban) a szélesebb futófelület miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts