Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 az FK cuccos jó??? csak mer van 1 komplett cuccom (nem állítható, hanem fix keménységű és fix ültetés), de még nem raktam be és gondolkodom, hogy jó lenne-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 az FK cuccos jó??? csak mer van 1 komplett cuccom (nem állítható, hanem fix keménységű és fix ültetés), de még nem raktam be és gondolkodom, hogy jó lenne-e... Mire lenne-e jó?? Min gondolkodsz még?????? :?: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 renzso szinte biztos voltam benne, hogy te beszólsz :) egyébként azon, hogy a gátlókat eladom belőle és veszek a rugókhoz konikat Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Kess! Ha már egyszer ott a komplett szett, belepróbálnám a helyedben! Az nagy előny lehet, hogy komplett a cucc, össze van hangolva a rugó és a gátló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 A gazos meg az olajos lengescsillapito kozott a neven kivul milyen kulonbsegek vannak? Olajos picit dragabb, de hosszabb pl az elettartalma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Tudtommal mindkettő hasonló élettartamú (persze azonos minőséget összehasonlítva). Az olajosból sokkal masszívabb, keményebb gátlót tudnak kihozni, pl. a Konik és Bilsteinek is mind ilyenek. És eddig akit kérdeztem, csak az olajos felújítását vállalta a gázosét nem. A gázos viszont olcsóbb szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 renzso szinte biztos voltam benne, hogy te beszólsz :) egyébként azon, hogy a gátlókat eladom belőle és veszek a rugókhoz konikat Persze, hogy beleszólok, mert a döntésképtelen vagy!!!! Én csak a javadat akarom, meg, hogy ne kelljen szégyenkezned, hogy gólyalábakon állsz :) :twisted: Gabinak most az 1* igaza van, én is beleraknám mielött eladnám. Az összeszokott és összehangolt páros mindenhol előnyös, nem de :?: :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Most az 1* :?: :?: :?: Szinte mindig :!: :!: :!: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 na jóvan, meggyőztetek 8) (nem volt nehéz) :) :) jövőhéten beütemezem és kitolom a szekeret Kurgyis Gabihoz, hogy vágja bele a cuccost 8) de jobb lenne vmi közelebbi ótószerelő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Miért, legalább addig is jó levegőt szívsz, és szép domborzatokon autózól... :) Amennyivel olcsóbban megcsinálja a többieknél, annyiba kerül a benya. :) Szal nem vagy rövidebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 az Ákoséknál csináltattam volna a műszaki után, csak április 1től emelték a tarifát duplájára :evil: előtte 12ből kijött volna kompletten, most meg 24ért raknák be úgyhogy max elvihetem a Rolihoz, de ő meg nem szívesen melózik hétvégén (főleg nem május elsején) ja és ez nem 2 órás meló.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 A Roli nekem megcsinálta 2 óra alatt a gátlók beállításával együtt. :) Azért kérdezz rá, mert tegnap beszéltem vele, azt mondta otthon lesz. Csak a műhelye van most cabrio változatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 ....Szinte mindig :!: :!: :!:.... Az a "szinte" hogy került oda ? :) Csodálkozom rajtad :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 A Roli nekem megcsinálta 2 óra alatt a gátlók beállításával együtt. :) Azért kérdezz rá, mert tegnap beszéltem vele, azt mondta otthon lesz. Csak a műhelye van most cabrio változatban. felhívtam és nem dolgozik (legalábbis nekem nem....) :evil: na jó végülis mégiscsak május elseje lesz, meg belépünk az euba is, meg mittomén :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Kess! Add el nekem a gyári cuccodat!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 Kess! Add el nekem a gyári cuccodat!!! :) mennyit acc érte?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 Ma voltam futóműállításon. Ha valaki gondolkodik hasonlóban, tudok ajánlani egy jó helyet itt Budaörsön, nagyon profin, jó műszerezettséggel megcsinálják. Sajnos nekem be volt rohadva az összes állító és szorító csavar, úgyhogy rekord idejű 3 órás műtét volt, mindezt 6200 HUF-ból megúsztam. Az alap beállítás, ha nincs semmi extra gond, 3200 HUF. Egyébként meg ráfért már a verdára, mert a kormányközép már emigrált jó messzíre, az összetartás meg szanaszét volt mindkét keréknél. Észrevehetetlen volt a vezetésben, de a gumik jobban koptak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 Ma voltam futóműállításon. Ha valaki gondolkodik hasonlóban, tudok ajánlani egy jó helyet itt Budaörsön, nagyon profin, jó műszerezettséggel megcsinálják. Sajnos nekem be volt rohadva az összes állító és szorító csavar, úgyhogy rekord idejű 3 órás műtét volt, mindezt 6200 HUF-ból megúsztam. Az alap beállítás, ha nincs semmi extra gond, 3200 HUF. Egyébként meg ráfért már a verdára, mert a kormányközép már emigrált jó messzíre, az összetartás meg szanaszét volt mindkét keréknél. Észrevehetetlen volt a vezetésben, de a gumik jobban koptak. Megspóroltam volna egy hozzászólást, ha lettél vólna olyan szíves címet is írni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 naja :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 Budaörsön jöttök át a 100-as úton (régi 1-es), és már majdnem kiértek Budaörsről Biatorbágy irányában, jobbra van a 100-as gumiszervíz nevű hely, már messziről látszik a sárga táblája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 Ja, és kiderült az is, hogy a kormányösszekötő gömbcsuklók a végüket járják, továbbá azt már régen tudom hogy a toronycsapágyak is haldokolnak, és a srác bevállalta mindkettő cseréjét új futóműbeállítással 2 órás munkának, úgyhogy nem egy lazsálós srác. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 mennyit acc érte?? mennyit kérc érte?:) 06 70 281 2317 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 Hetfon voltam Melykek kollega altal ajanlott helyen lengescsillapito cseren (Szivak muhely, kulso Vaci ut), 32-ert csereltek a 4et, 2 ev garival. Viszont ami miatt csereltem igazabol az volt hogy hangosan kopogo hangot hallani pl macskakovon a futomu felol, de meg igy csere utan is kopog :) (elol is hatul is) (a regiek eleg rosszak voltak mar, az ujakkal egesz mashogy tart a kocsi is) Mi lehet esetleg olyan alkatresz ami cserere szorulna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 ....Mi lehet esetleg olyan alkatresz ami cserere szorulna?.... Szerintem el kellene menned futómű állításra is, főleg így a lengéscsillapitók cseréje után. Kopogás ? Az tán a szilentek ? :roll: Na majd jön Gabi és bevési a "helyes megoldást" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 Szerintem el kellene menned futómű állításra is, főleg így a lengéscsillapitók cseréje után. Kopogás ? Az tán a szilentek ? :roll: Na majd jön Gabi és bevési a "helyes megoldást" :wink: Egyre ügyesebb vagy Mélykék :) Látszik, hogy sokat lógsz a Gabival azért ragad rád is valami :wink: :) :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts