I_S Elküldve Július14, 2005 Elküldve Július14, 2005 Rátok hallgatok. Nem veszek Monroe-t :wink: Ez még úgyis a jövő zenéje. De 2-án fizetés... :lol: :lol: Akkor mondjuk a közeljövöé :(
leslie Elküldve Július15, 2005 Elküldve Július15, 2005 Duenen hirdet egy srác torony merevítőt, de sajna GSi-hez való. Jó lenne a gépemre, vagy ne is menjek holnap megnézni?
Tom Elküldve Július15, 2005 Elküldve Július15, 2005 Duenen hirdet egy srác torony merevítőt, de sajna GSi-hez való. Jó lenne a gépemre, vagy ne is menjek holnap megnézni? Elvileg lehet jó. Ha nincs messze és jó áron van a cucc, akkor megnézném a helyedben.
leslie Elküldve Július15, 2005 Elküldve Július15, 2005 Elvileg lehet jó. Ha nincs messze és jó áron van a cucc, akkor megnézném a helyedben. Én is erre jutottam, mivel BP, szal holnap délután meglesem az alkalmatosságot. Remélem jó lesz. :(
leslie Elküldve Július16, 2005 Elküldve Július16, 2005 Jó lett, ott vírít a torony merevítő a verdámban. 8)
leslie Elküldve Július17, 2005 Elküldve Július17, 2005 Milyen márkájú? Mennyi volt? :roll: Raid van ráírva, elég igényesen van megcsinálva aluból, szép polír fényes. :( Szerk: 10e volt, duenről származik. Jó darab. :lol:
aztec Elküldve Július17, 2005 Elküldve Július17, 2005 Jó lett, ott vírít a torony merevítő a verdámban. 8) akkor már értem miért írta ezt Gellért komám :( "Szia! Sajnos elvitték a toronymerevítQt. De van egy alsó futómq merevítQ. Az is teljesen új és jó corsára. ( 5000 ft)" :wink:
leslie Elküldve Július17, 2005 Elküldve Július17, 2005 Gyors voltam, már vagy 2 hónapja nézem a duent merevítő ügyben. Reggel 8-kor már csörögtem ra. :( Szegény GSi-jét sajnálom. :lol:
leslie Elküldve Július17, 2005 Elküldve Július17, 2005 mé mi törpént :shock: :?: Azt mondja, belerongyoltak a kocsi seggébe, és TK-s lett az autó, így eladta a roncsot. :(
Tom Elküldve Július17, 2005 Elküldve Július17, 2005 Azt mondja, belerongyoltak a kocsi seggébe, és TK-s lett az autó, így eladta a roncsot. :( Raptor? :roll:
leslie Elküldve Július17, 2005 Elküldve Július17, 2005 Raptor? :roll: Ezt passzolom, a Bocskai utcaba mentem a cuccért, ha ez segít.
Tom Elküldve Július17, 2005 Elküldve Július17, 2005 Ezt passzolom, a Bocskai utcaba mentem a cuccért, ha ez segít. Aha. :(
redline Elküldve Július17, 2005 Elküldve Július17, 2005 Ezt passzolom, a Bocskai utcaba mentem a cuccért, ha ez segít. a raptor-t nem gellértnek hivják :(
istván Elküldve Július20, 2005 Elküldve Július20, 2005 Tudja-e valaki, hogy az én autómba milyen elsőkerékcsapágy jár :?: Úgy értettem, hogy kétféle van... egy kisseb meg egy nagyobb. Köszönöm...
aztec Elküldve Július20, 2005 Elküldve Július20, 2005 a raptor-t nem gellértnek hivják :lol: a kis nyomozó - figyelitek :( és tényleg nekem is mg írt mig raptorunk zsóti :roll: jah jól írtam :lol:
FPepe Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 Lengéscsillapító-csere előtt állok, és az lenne a kérdésem, mit ajánlanátok elfogadható áron? Tudom, hogy a Koni pl. jó, de ehhez az autóhoz túlzás... Láttam,. hogy a Monroe-kat nagyon nem ajánljátok, de próbálta már valaki a Monroe Reflex-et? Állítólag jók, és 3 év gari van rájuk :roll:
Tom Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 Lengéscsillapító-csere előtt állok, és az lenne a kérdésem, mit ajánlanátok elfogadható áron? Tudom, hogy a Koni pl. jó, de ehhez az autóhoz túlzás... Láttam,. hogy a Monroe-kat nagyon nem ajánljátok, de próbálta már valaki a Monroe Reflex-et? Állítólag jók, és 3 év gari van rájuk :roll: Nekem hátul az volt, ha gondolod szívesen odaadom őket nagyon olcsón, de szerintem szarok. :wink:
leslie Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 Nekem hátul az volt, ha gondolod szívesen odaadom őket nagyon olcsón, de szerintem szarok. :wink: Nem akartam ilyet beírni. :( Vmellik fórumon olvastam, h egy srácnak 1 év alatt behaltak, de nem akarták kicserélni, mondván, h nem rendeltetés szerüen használta. Szal 20-ért nem drága a Koni, esetleg olcsóbban a Sachs. :lol:
GH Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 Az mitol van hogy a keresztiranyu uthibakon nagyon felut az auto? Lengescsili szerintem nem mert uj korukban is ilyen volt. Lehet hogy szarok a rugok mar?
warwolf Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 Az mitol van hogy a keresztiranyu uthibakon nagyon felut az auto? Lengescsili szerintem nem mert uj korukban is ilyen volt. Lehet hogy szarok a rugok mar? Egy kicsit kilágyultak, meg a szilentek semvannak a helyzet magaslatán.Nekem is hasonló a helyzet. :(
GH Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 Mondjuk szilentek tavaly lettek cserelve. Igaz nemtom milyet raktak bele, de biztos hogy nem gyarit. Rugokat meg erdemes kicsereltetni nem? Igy gondolom jobban gyilkolja a tobbi alkatreszt is a szentendrei ut...
leslie Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 Rugókra nem is gondoltam... Első futónál csináltam egy hónapja egy olyan mutatványt, hogy szilentek+torony csapágy+sachs gátlók. Nem tudom, h a szaki honnan szerezte a szilenteket, de gyári GM van bele sütve, és nem 18e volt. :( Lehet, h érdemes lett volna a rugókat is cseréltetnem?
Recommended Posts