Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Rátok hallgatok. Nem veszek Monroe-t :wink:

Ez még úgyis a jövő zenéje.

De 2-án fizetés... :lol: :lol:

Akkor mondjuk a közeljövöé :(

Elküldve
Duenen hirdet egy srác torony merevítőt, de sajna GSi-hez való.

Jó lenne a gépemre, vagy ne is menjek holnap megnézni?

Elvileg lehet jó. Ha nincs messze és jó áron van a cucc, akkor megnézném a helyedben.

Elküldve
Elvileg lehet jó. Ha nincs messze és jó áron van a cucc, akkor megnézném a helyedben.

Én is erre jutottam, mivel BP, szal holnap délután meglesem az alkalmatosságot. Remélem jó lesz. :(

Elküldve
Milyen márkájú? Mennyi volt? :roll:

Raid van ráírva, elég igényesen van megcsinálva aluból, szép polír fényes. :(

Szerk: 10e volt, duenről származik. Jó darab. :lol:

Elküldve
Jó lett, ott vírít a torony merevítő a verdámban. 8)

akkor már értem miért írta ezt Gellért komám :(

"Szia!

Sajnos elvitték a toronymerevítQt. De van egy alsó futómq merevítQ. Az

is teljesen új és jó corsára. ( 5000 ft)"

:wink:

Elküldve

Tudja-e valaki, hogy az én autómba milyen elsőkerékcsapágy jár :?: Úgy értettem, hogy kétféle van... egy kisseb meg egy nagyobb. Köszönöm...

Elküldve
a raptor-t nem gellértnek hivják :lol:

a kis nyomozó - figyelitek :(

és tényleg nekem is mg írt mig raptorunk zsóti :roll:

jah jól írtam :lol:

Elküldve

Lengéscsillapító-csere előtt állok, és az lenne a kérdésem, mit ajánlanátok elfogadható áron? Tudom, hogy a Koni pl. jó, de ehhez az autóhoz túlzás... Láttam,. hogy a Monroe-kat nagyon nem ajánljátok, de próbálta már valaki a Monroe Reflex-et? Állítólag jók, és 3 év gari van rájuk :roll:

Elküldve
Lengéscsillapító-csere előtt állok, és az lenne a kérdésem, mit ajánlanátok elfogadható áron? Tudom, hogy a Koni pl. jó, de ehhez az autóhoz túlzás... Láttam,. hogy a Monroe-kat nagyon nem ajánljátok, de próbálta már valaki a Monroe Reflex-et? Állítólag jók, és 3 év gari van rájuk :roll:

Nekem hátul az volt, ha gondolod szívesen odaadom őket nagyon olcsón, de szerintem szarok. :wink:

Elküldve
Nekem hátul az volt, ha gondolod szívesen odaadom őket nagyon olcsón, de szerintem szarok. :wink:

Nem akartam ilyet beírni. :( Vmellik fórumon olvastam, h egy srácnak 1 év alatt behaltak, de nem akarták kicserélni, mondván, h nem rendeltetés szerüen használta.

Szal 20-ért nem drága a Koni, esetleg olcsóbban a Sachs. :lol:

Elküldve

Az mitol van hogy a keresztiranyu uthibakon nagyon felut az auto?

Lengescsili szerintem nem mert uj korukban is ilyen volt.

Lehet hogy szarok a rugok mar?

Elküldve
Az mitol van hogy a keresztiranyu uthibakon nagyon felut az auto?

Lengescsili szerintem nem mert uj korukban is ilyen volt.

Lehet hogy szarok a rugok mar?

Egy kicsit kilágyultak, meg a szilentek semvannak a helyzet magaslatán.Nekem is hasonló a helyzet. :(

Elküldve

Mondjuk szilentek tavaly lettek cserelve. Igaz nemtom milyet raktak bele, de biztos hogy nem gyarit.

Rugokat meg erdemes kicsereltetni nem? Igy gondolom jobban gyilkolja a tobbi alkatreszt is a szentendrei ut...

Elküldve

Rugókra nem is gondoltam... Első futónál csináltam egy hónapja egy olyan mutatványt, hogy szilentek+torony csapágy+sachs gátlók. Nem tudom, h a szaki honnan szerezte a szilenteket, de gyári GM van bele sütve, és nem 18e volt. :(

Lehet, h érdemes lett volna a rugókat is cseréltetnem?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.