wookie Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Gátló cserét írt, ahhozmeg erősen le kell venni a rugót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Gátló cserét írt, ahhozmeg erősen le kell venni a rugót. Meg a kerékcsapágyat is! A lényeg az hogy legyen kinnt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Meg a kerékcsapágyat is! A lényeg az hogy legyen kinnt! Toronycsapágyra gondolsz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Meg a kerékcsapágyat is! A lényeg az hogy legyen kinnt! Kerékcsapágyat? Esetleg toronycsapágyat. Légkulcs nem kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Kerékcsapágyat? Esetleg toronycsapágyat. Légkulcs nem kell hozzá. Mért az Új lengőben benne van már a komplett kerékcsapágy is?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Most rohadjak meg nem értem. Egy lengéscsillapító cserétől elértünk addig, hogy új lengőkar, meg kerékcsapágy? vagy mivaan? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Most rohadjak meg nem értem. Egy lengéscsillapító cserétől elértünk addig, hogy új lengőkar, meg kerékcsapágy? vagy mivaan? :blink: Nem vagy egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Mért az Új lengőben benne van már a komplett kerékcsapágy is?? Patront kell cserélni a gólyalábban! Nem maga a lengéscsillapító a gólyaláb, mint buzukinál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Mindenki írjon hozzá egy mondatot. :D A lényeg talán ennyi: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=13&page=271#entry561703 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Most rohadjak meg nem értem. Egy lengéscsillapító cserétől elértünk addig, hogy új lengőkar, meg kerékcsapágy? vagy mivaan? :blink: Ez honnan jött? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Mért az Új lengőben benne van már a komplett kerékcsapágy is?? Mi köze a lengéscsillapító cseréhez a kerékcsapágy cserének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Mi köze a lengéscsillapító cseréhez a kerékcsapágy cserének? Semmi... Kérdés volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Negyvenketto still.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Negyvenketto still.... Hülye bálna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hegeduszsolt Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Üdv minden kedves márkatársnak,én egy új fórumozó vagyok csak két hete vettem egy caravan-t (nem füstölt sajtot)és a kérdésem hogy nagyon szól a kerékcsapágy a jobb oldalon,mennyire nehéz ill. milyen célszerszámok szükségesek a cseréhez?A másik kérdésem hogy hol érdemes jó ár minőség arányban venni csapágyat.A válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczy Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Köszönöm, a válaszokat. így nagyjából már értem. Rugó összehúzom van :) Köszi még egyszer, Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Üdv minden kedves márkatársnak,én egy új fórumozó vagyok csak két hete vettem egy caravan-t (nem füstölt sajtot)és a kérdésem hogy nagyon szól a kerékcsapágy a jobb oldalon,mennyire nehéz ill. milyen célszerszámok szükségesek a cseréhez?A másik kérdésem hogy hol érdemes jó ár minőség arányban venni csapágyat.A válaszokat előre is köszönöm. Valami olyan rémlik, hogy préselni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Üdv minden kedves márkatársnak,én egy új fórumozó vagyok csak két hete vettem egy caravan-t (nem füstölt sajtot)és a kérdésem hogy nagyon szól a kerékcsapágy a jobb oldalon,mennyire nehéz ill. milyen célszerszámok szükségesek a cseréhez?A másik kérdésem hogy hol érdemes jó ár minőség arányban venni csapágyat.A válaszokat előre is köszönöm. Nagy, erős satu vagy hidraulikus prés nélkül esélytelen a csere. Egész gólyalábat ki kell venni, és kipréselni a régi csapágyat. Csapágyat pedig a csapágyboltban vagy jobb autósboltban vegyél. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Sziasztok! A hátsó kerekekimnek van egy kis"terpesztése",és mint észrevettem emiatt a gumi-futófelület belső felét szépen elkezdte"lenyalni"!A napokban cseréltem a hátsó"nagy"gumiszilenteket,hátha megjavul,de nem.Aztán rá is jöttem hogy annak a gumiszilentnek semmi köze a kerék dőlésszögéhez,az csak a merev hátsó hidat stabilizálja! Ez normális hogy terpeszt az autó,vagy esetleg még valamit ki lehet-kell cserélni amitől megjavulna??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Sziasztok! A hátsó kerekekimnek van egy kis"terpesztése",és mint észrevettem emiatt a gumi-futófelület belső felét szépen elkezdte"lenyalni"!A napokban cseréltem a hátsó"nagy"gumiszilenteket,hátha megjavul,de nem.Aztán rá is jöttem hogy annak a gumiszilentnek semmi köze a kerék dőlésszögéhez,az csak a merev hátsó hidat stabilizálja! Ez normális hogy terpeszt az autó,vagy esetleg még valamit ki lehet-kell cserélni amitől megjavulna??? Nem lehet állítani a hátsó kerekek dőlését tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Trükkel lehet... Csak ehhez kell egy esztergályos. Nem lehet állítani a hátsó kerekek dőlését tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Trükkel lehet... Csak ehhez kell egy esztergályos. Mit kell esztergályozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Mit kell esztergályozni? Ferde pogit az agy es a hid koze Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Ferde pogit az agy es a hid koze Na és ha a két alsó csavarnál teszek két alátétet az agy alá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Na és ha a két alsó csavarnál teszek két alátétet az agy alá? :D Az az otthoni kiadas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts