wookie Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Gátló cserét írt, ahhozmeg erősen le kell venni a rugót.
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Gátló cserét írt, ahhozmeg erősen le kell venni a rugót. Meg a kerékcsapágyat is! A lényeg az hogy legyen kinnt!
hetyke Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Meg a kerékcsapágyat is! A lényeg az hogy legyen kinnt! Toronycsapágyra gondolsz??
J0hnny Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Meg a kerékcsapágyat is! A lényeg az hogy legyen kinnt! Kerékcsapágyat? Esetleg toronycsapágyat. Légkulcs nem kell hozzá.
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Kerékcsapágyat? Esetleg toronycsapágyat. Légkulcs nem kell hozzá. Mért az Új lengőben benne van már a komplett kerékcsapágy is??
Dáwid Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Most rohadjak meg nem értem. Egy lengéscsillapító cserétől elértünk addig, hogy új lengőkar, meg kerékcsapágy? vagy mivaan? :blink:
daykiller Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Most rohadjak meg nem értem. Egy lengéscsillapító cserétől elértünk addig, hogy új lengőkar, meg kerékcsapágy? vagy mivaan? :blink: Nem vagy egyedül.
hetyke Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Mért az Új lengőben benne van már a komplett kerékcsapágy is?? Patront kell cserélni a gólyalábban! Nem maga a lengéscsillapító a gólyaláb, mint buzukinál...
Tiu Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Mindenki írjon hozzá egy mondatot. :D A lényeg talán ennyi: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=13&page=271#entry561703
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Most rohadjak meg nem értem. Egy lengéscsillapító cserétől elértünk addig, hogy új lengőkar, meg kerékcsapágy? vagy mivaan? :blink: Ez honnan jött? :huh:
J0hnny Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Mért az Új lengőben benne van már a komplett kerékcsapágy is?? Mi köze a lengéscsillapító cseréhez a kerékcsapágy cserének?
Morpheus Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Mi köze a lengéscsillapító cseréhez a kerékcsapágy cserének? Semmi... Kérdés volt...
hegeduszsolt Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Üdv minden kedves márkatársnak,én egy új fórumozó vagyok csak két hete vettem egy caravan-t (nem füstölt sajtot)és a kérdésem hogy nagyon szól a kerékcsapágy a jobb oldalon,mennyire nehéz ill. milyen célszerszámok szükségesek a cseréhez?A másik kérdésem hogy hol érdemes jó ár minőség arányban venni csapágyat.A válaszokat előre is köszönöm.
maczy Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 Köszönöm, a válaszokat. így nagyjából már értem. Rugó összehúzom van :) Köszi még egyszer,
zotya975 Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 Üdv minden kedves márkatársnak,én egy új fórumozó vagyok csak két hete vettem egy caravan-t (nem füstölt sajtot)és a kérdésem hogy nagyon szól a kerékcsapágy a jobb oldalon,mennyire nehéz ill. milyen célszerszámok szükségesek a cseréhez?A másik kérdésem hogy hol érdemes jó ár minőség arányban venni csapágyat.A válaszokat előre is köszönöm. Valami olyan rémlik, hogy préselni kell.
J0hnny Elküldve Április7, 2013 Elküldve Április7, 2013 Üdv minden kedves márkatársnak,én egy új fórumozó vagyok csak két hete vettem egy caravan-t (nem füstölt sajtot)és a kérdésem hogy nagyon szól a kerékcsapágy a jobb oldalon,mennyire nehéz ill. milyen célszerszámok szükségesek a cseréhez?A másik kérdésem hogy hol érdemes jó ár minőség arányban venni csapágyat.A válaszokat előre is köszönöm. Nagy, erős satu vagy hidraulikus prés nélkül esélytelen a csere. Egész gólyalábat ki kell venni, és kipréselni a régi csapágyat. Csapágyat pedig a csapágyboltban vagy jobb autósboltban vegyél. ;)
zolpat Elküldve Április13, 2013 Elküldve Április13, 2013 Sziasztok! A hátsó kerekekimnek van egy kis"terpesztése",és mint észrevettem emiatt a gumi-futófelület belső felét szépen elkezdte"lenyalni"!A napokban cseréltem a hátsó"nagy"gumiszilenteket,hátha megjavul,de nem.Aztán rá is jöttem hogy annak a gumiszilentnek semmi köze a kerék dőlésszögéhez,az csak a merev hátsó hidat stabilizálja! Ez normális hogy terpeszt az autó,vagy esetleg még valamit ki lehet-kell cserélni amitől megjavulna???
zotya975 Elküldve Április13, 2013 Elküldve Április13, 2013 Sziasztok! A hátsó kerekekimnek van egy kis"terpesztése",és mint észrevettem emiatt a gumi-futófelület belső felét szépen elkezdte"lenyalni"!A napokban cseréltem a hátsó"nagy"gumiszilenteket,hátha megjavul,de nem.Aztán rá is jöttem hogy annak a gumiszilentnek semmi köze a kerék dőlésszögéhez,az csak a merev hátsó hidat stabilizálja! Ez normális hogy terpeszt az autó,vagy esetleg még valamit ki lehet-kell cserélni amitől megjavulna??? Nem lehet állítani a hátsó kerekek dőlését tudtommal.
hetyke Elküldve Április13, 2013 Elküldve Április13, 2013 Trükkel lehet... Csak ehhez kell egy esztergályos. Nem lehet állítani a hátsó kerekek dőlését tudtommal.
zotya975 Elküldve Április13, 2013 Elküldve Április13, 2013 Trükkel lehet... Csak ehhez kell egy esztergályos. Mit kell esztergályozni?
spzoli Elküldve Április13, 2013 Elküldve Április13, 2013 Mit kell esztergályozni? Ferde pogit az agy es a hid koze
zotya975 Elküldve Április13, 2013 Elküldve Április13, 2013 Ferde pogit az agy es a hid koze Na és ha a két alsó csavarnál teszek két alátétet az agy alá? :D
spzoli Elküldve Április13, 2013 Elküldve Április13, 2013 Na és ha a két alsó csavarnál teszek két alátétet az agy alá? :D Az az otthoni kiadas :D
Recommended Posts