Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Mért az Új lengőben benne van már a komplett kerékcsapágy is??

Patront kell cserélni a gólyalábban! Nem maga a lengéscsillapító a gólyaláb, mint buzukinál...

Elküldve

Most rohadjak meg nem értem. Egy lengéscsillapító cserétől elértünk addig, hogy új lengőkar, meg kerékcsapágy? vagy mivaan? :blink:

Ez honnan jött? :huh:

Elküldve

Üdv minden kedves márkatársnak,én egy új fórumozó vagyok csak két hete vettem egy caravan-t (nem füstölt sajtot)és a kérdésem hogy nagyon szól a kerékcsapágy a jobb oldalon,mennyire nehéz ill. milyen célszerszámok szükségesek a cseréhez?A másik kérdésem hogy hol érdemes jó ár minőség arányban venni csapágyat.A válaszokat előre is köszönöm.

Elküldve

Üdv minden kedves márkatársnak,én egy új fórumozó vagyok csak két hete vettem egy caravan-t (nem füstölt sajtot)és a kérdésem hogy nagyon szól a kerékcsapágy a jobb oldalon,mennyire nehéz ill. milyen célszerszámok szükségesek a cseréhez?A másik kérdésem hogy hol érdemes jó ár minőség arányban venni csapágyat.A válaszokat előre is köszönöm.

Valami olyan rémlik, hogy préselni kell.

Elküldve

Nagy, erős satu vagy hidraulikus prés nélkül esélytelen a csere.

Egész gólyalábat ki kell venni, és kipréselni a régi csapágyat.

Csapágyat pedig a csapágyboltban vagy jobb autósboltban vegyél. ;)

Elküldve

Sziasztok! A hátsó kerekekimnek van egy kis"terpesztése",és mint észrevettem emiatt a gumi-futófelület belső felét szépen elkezdte"lenyalni"!A napokban cseréltem a hátsó"nagy"gumiszilenteket,hátha megjavul,de nem.Aztán rá is jöttem hogy annak a gumiszilentnek semmi köze a kerék dőlésszögéhez,az csak a merev hátsó hidat stabilizálja! Ez normális hogy terpeszt az autó,vagy esetleg még valamit ki lehet-kell cserélni amitől megjavulna???

Elküldve

Sziasztok! A hátsó kerekekimnek van egy kis"terpesztése",és mint észrevettem emiatt a gumi-futófelület belső felét szépen elkezdte"lenyalni"!A napokban cseréltem a hátsó"nagy"gumiszilenteket,hátha megjavul,de nem.Aztán rá is jöttem hogy annak a gumiszilentnek semmi köze a kerék dőlésszögéhez,az csak a merev hátsó hidat stabilizálja! Ez normális hogy terpeszt az autó,vagy esetleg még valamit ki lehet-kell cserélni amitől megjavulna???

Nem lehet állítani a hátsó kerekek dőlését tudtommal.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.