spzoli Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Be lehet fejezni a gúnyos ironizállást... <_< :D Tényleg ez történt az említett ok miatt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Látjátok, h életveszélyes a 195/50R15.... :D :D ezért raktam 175 55öt :D no meg ezzel nem veszítek a 60ló dinamikájából :D Meg a pénztárcának is jót tesz! :icon13: :omg: Meg a zorromat is tisztíccsa! :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Meg a pénztárcának is jót tesz! :icon13: :omg: Meg a zorromat is tisztíccsa! :hehe: Am nem drága ez a méret...15-6e/db...10/dbért meg adnak 4mm 10évest...pfejj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Látjátok, h életveszélyes a 195/50R15.... :D :D ezért raktam 175 55öt :D no meg ezzel nem veszítek a 60ló dinamikájából :D És amióta előrefelé lejt, jobban is gyorsul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 És amióta előrefelé lejt, jobban is gyorsul. :D Korábbra tehető ez az esemény. Amikor előgyújtást állítottunk.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 Am nem drága ez a méret...15-6e/db...10/dbért meg adnak 4mm 10évest...pfejj. :D Nem csak a méret olcsóbb, hanem spórolós a benzinnel is a vékonyka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 Nem csak a méret olcsóbb, hanem spórolós a benzinnel is a vékonyka. Dragabb mint 195/50..fogyiban nem volt sok a kulonbseg de jobban szalad igy a 60poni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 Emelkedik az üzemanyag ár állandóan. Össze lehet vonni az ünnepeket: A mikulás elhozza rénszarvasszánon a húsvéti nyuszit. :D Szétdobják az útiköltséget, és máris ócsítás van :D persze és Mikulás meg ül a (nyuszi) tojásain mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 persze és Mikulás meg ül a (nyuszi) tojásain mi? :D Kezd kirajzolódni, hogy mitől piros... :lol: :D Rosszat fogok álmodni, mert nem tudom feldolgozni, legyen inkább futómű. :D Stabrúd cseréhez mindenképp le kell engedni a bölcsőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 Kezd kirajzolódni, hogy mitől piros... :lol: :D Rosszat fogok álmodni, mert nem tudom feldolgozni, legyen inkább futómű. :D Stabrúd cseréhez mindenképp le kell engedni a bölcsőt? Nem biztos, de célszerű. Le lehet bontani a futóművet is. :P A leengedés a legegyszerűbb és leggyorsabb, akkor a bekötőt is előre fel lehet tenni könnyebben, mint a helyén. Első csavarok kilazít, hátsók kivesz és elég annyit leengedni, hogy ki ill. beférjen. Légkulcs vagy méteres cső kelleni fog a hátsó csavarokhoz és visszatenni menetrögzítővel érdemes. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 Nem biztos, de célszerű. Le lehet bontani a futóművet is. :P A leengedés a legegyszerűbb és leggyorsabb, akkor a bekötőt is előre fel lehet tenni könnyebben, mint a helyén. Első csavarok kilazít, hátsók kivesz és elég annyit leengedni, hogy ki ill. beférjen. Légkulcs vagy méteres cső kelleni fog a hátsó csavarokhoz és visszatenni menetrögzítővel érdemes. ;) Elö van készítve a csö ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Sziasztok! Az érdekelne, ha a stabilizátor rudat szeretném kicserélni elől GSi-re (22mm átmérő), akkor csak a stabrúd gömfejeit, a stabrúd szilenteket, és azoknak a lefogató kengyeleit kell lecserélnem, és már be is lehet rakni? Valamint, a hátsó hídra is fel lehet szerelni a GSi stabilizátor rúdját, vagy ahhoz gyári GSi híd kell? Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Sziasztok! Az érdekelne, ha a stabilizátor rudat szeretném kicserélni elől GSi-re (22mm átmérő), akkor csak a stabrúd gömfejeit, a stabrúd szilenteket, és azoknak a lefogató kengyeleit kell lecserélnem, és már be is lehet rakni? Valamint, a hátsó hídra is fel lehet szerelni a GSi stabilizátor rúdját, vagy ahhoz gyári GSi híd kell? Köszönöm a választ! Elsőt ahogy írod. Hátsót elég felcsavarozni, 5 perc alatt megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Elsőt ahogy írod. Hátsót elég felcsavarozni, 5 perc alatt megvan. Akkor a hátsónak megvan a helye a hídon? Vagy az ugyan olyan sima egyenes rúd, mint ami most van benne, csak vastagabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Akkor a hátsónak megvan a helye a hídon? Vagy az ugyan olyan sima egyenes rúd, mint ami most van benne, csak vastagabb? Ami a belsejében van az ott marad. Jó helyen van. :D A pót stabrúd kívülről megy rá, a két végén íves és 2-2 csavar tartja és megvan a helye gyárilag. A képen sárga a rugó alatt: http://i516.photobucket.com/albums/u321/domc207/11042009276.jpg http://i516.photobucket.com/albums/u321/domc207/11042009274.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Ami a belsejében van az ott marad. Jó helyen van. :D A pót stabrúd kívülről megy rá, a két végén íves és 2-2 csavar tartja és megvan a helye gyárilag. A képen sárga a rugó alatt: http://i516.photobucket.com/albums/u321/domc207/11042009276.jpg http://i516.photobucket.com/albums/u321/domc207/11042009274.jpg Köszönöm szépen a képeket! És ezeket a stabrudakat (első-hátsó) csak GSi-ben lehet felfedezni, vagy esetleg az enyémtől egyel nagyobb blokkos astrákban, mint 1,6-1,8-as is lehet ilyen? A múltkor bontóban egy 1,6-os első futóművet láttam, annak az első stabrúdja 22mm-es volt, a hátsó futóművét nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Köszönöm szépen a képeket! És ezeket a stabrudakat (első-hátsó) csak GSi-ben lehet felfedezni, vagy esetleg az enyémtől egyel nagyobb blokkos astrákban, mint 1,6-1,8-as is lehet ilyen? A múltkor bontóban egy 1,6-os első futóművet láttam, annak az első stabrúdja 22mm-es volt, a hátsó futóművét nem láttam. Ezt nem tudom. Nem biztos, hogy csak a gsiben volt. De minél közelebb van hozzá a kocsi felszereltségben és motorban, annál valószínűbb. Ha ilyet akarsz venni akkor legegyszerűbb a racsingbazáron a bontott gsiket megkeresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Ami a belsejében van az ott marad. Jó helyen van. :DA pót stabrúd kívülről megy rá, a két végén íves és 2-2 csavar tartja és megvan a helye gyárilag. A képen sárga a rugó alatt:http://i516.photobucket.com/albums/u321/domc207/11042009276.jpghttp://i516.photobucket.com/albums/u321/domc207/11042009274.jpgHinnye.A múltkor valaki nekem azt mondta, hogy az A veci és az F astra hátsóhíd egyezik,csak a nyomtáv más. Ezekszerint egy ilyen jó lehet a vecire is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 egy caraván rugó kb mennyit emelne egy 5ajtóson? 3-4cm kéne nekem hátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 egy caraván rugó kb mennyit emelne egy 5ajtóson? 3-4cm kéne nekem hátra Koppig kitolja a lengéscsillapítót. nemmtuti :D (meg csóri Coco is kénytelen lesz ülésbe mélyített karmokkal utazni, mert egyébként leborulna az ülésről :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Koppig kitolja a lengéscsillapítót. nemmtuti :D (meg csóri Coco is kénytelen lesz ülésbe mélyített karmokkal utazni, mert egyébként leborulna az ülésről :D ) Nagy qtya már...ráharap a támlára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nagy qtya már...ráharap a támlára :D kár hogy nincs támla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 kár hogy nincs támla :D Elöl csak van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 egy caraván rugó kb mennyit emelne egy 5ajtóson? 3-4cm kéne nekem hátra Amúgy ha jól tudom 6-7 cm különbség van terheletlenül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Hinnye. A múltkor valaki nekem azt mondta, hogy az A veci és az F astra hátsóhíd egyezik,csak a nyomtáv más. Ezekszerint egy ilyen jó lehet a vecire is? Igen, írták itt valamikor, hogy azért fér be Astra alá a Vecié, mert ott nagyobb a kerékdőlés és így nem ér bele a perembe. Gondolom fordítva is befér, kérdés csak a geometria, hogy milyen lesz. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts