Morpheus Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 kompletten mindennel csövekkel szivattyu minden? Aha, ahogy írtad, kivéve a Bakot, meg a GENERÁTORT!, De szivattyú az volt benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Aha, ahogy írtad, kivéve a Bakot, meg a GENERÁTORT!, De szivattyú az volt benne! de generator minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 de generator minek? Jéé valaki észrevette... :) Hát ez az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Ha nem kapsz sima szíjas szervópumpát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Ha nem kapsz sima szíjas szervópumpát... Jah.. Elektromos szervó!! Mint a Nissan Micrában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Jah.. Elektromos szervó!! Mint a Nissan Micrában... Egyáltalán nem lehetetlen. Láttunk már ilyet itthon, ráadásul kadettban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Egyáltalán nem lehetetlen. Láttunk már ilyet itthon, ráadásul kadettban. Imádom a céges fiat-ban...semmi visszajelzés nincs az útról vissza a kezedre... Játszós autóba nem kell szervó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Imádom a céges fiat-ban...semmi visszajelzés nincs az útról vissza a kezedre... Játszós autóba nem kell szervó. ;) Azert a gyari szervot nem bantam meg... Nekem pont jo. De pl anyam SXszet-jenek a szervojatol, mar sirok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Azert a gyari szervot nem bantam meg... Nekem pont jo. De pl anyam SXszet-jenek a szervojatol, mar sirok.... Napi használatós kocsiba a lustáknak tényleg jó! :) Nem, most komolyan, akinek kell tegye be, de hogy elektromos berakással nem kínlódnék, az is tuti. Engem zavar, hogy nincs közvetlen kontaktusom az úttal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Egyáltalán nem lehetetlen. Láttunk már ilyet itthon, ráadásul kadettban. Nem is mondtam hogy lehetetlen... csak az, olyan izéé... mint ahogy írták elöttem, is, "No kontakt" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Nem is mondtam hogy lehetetlen... csak az, olyan izéé... mint ahogy írták elöttem, is, "No kontakt" Addig nem is nagyon veszed észre, amíg nem forogsz meg vele, vagy csúszós úton nem próbálsz ellenkormányozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Addig nem is nagyon veszed észre, amíg nem forogsz meg vele, vagy csúszós úton nem próbálsz ellenkormányozni... Jajaja, így van! Osztom a véleményed... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Addig nem is nagyon veszed észre, amíg nem forogsz meg vele, vagy csúszós úton nem próbálsz ellenkormányozni... A szervós kormányműnek az Astránál azért magam jobban örülnék. No nem is a kényelem miatt, de a nem szervós szerkezet sokkal többet fordul, ezáltal kevésbé közvetlen és a pontosságával is vannak gondjaim, amik emlékeim szerint egy szervósnál jóval kisebb mértékben voltak jelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 A szervós kormányműnek az Astránál azért magam jobban örülnék. No nem is a kényelem miatt, de a nem szervós szerkezet sokkal többet fordul, ezáltal kevésbé közvetlen és a pontosságával is vannak gondjaim, amik emlékeim szerint egy szervósnál jóval kisebb mértékben voltak jelen. Ne kezdjük előről a "hányat forog" témát :D Azért a síma kormánymű sem egy régi merci kormányműve... :) Én csak az elektromos rásegítés életszerűtlenségéről beszéltem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Ne kezdjük előről a "hányat forog" témát :D Azért a síma kormánymű sem egy régi merci kormányműve... :) Én csak az elektromos rásegítés életszerűtlenségéről beszéltem. :) De de! Olyan jó! :D Friss tapasztalataim vannak ezen a téren. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Ne kezdjük előről a "hányat forog" témát :D Azért a síma kormánymű sem egy régi merci kormányműve... :) Én csak az elektromos rásegítés életszerűtlenségéről beszéltem. :) Imádtam... GrandePuntón kerestem azt a pontot, ahonnan egy mozdulattal le tudnám tépni a g.cibe, kábelestül, mindenestül, úgy, hogy a burkolat ne sérüljön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 De de! Olyan jó! :D Friss tapasztalataim vannak ezen a téren. ;) Őszintén? :D Magasívben szarom le hányat fordul, szerintem csak a hisztis csajoknak kell játszós autóba szervó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Imádtam... GrandePuntón kerestem azt a pontot, ahonnan egy mozdulattal le tudnám tépni a g.cibe, kábelestül, mindenestül, úgy, hogy a burkolat ne sérüljön :lol: Hogy imádnád, mikor kanyarban beáll középre az akksi hibája miatt! :D Na ott konkrétan beszartam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Ne kezdjük előről a "hányat forog" témát :D Azért a síma kormánymű sem egy régi merci kormányműve... :) Én csak az elektromos rásegítés életszerűtlenségéről beszéltem. :) Nem olvastam, hogy korábban miről ment a szóváltás. Én a közvetlenségre akartam ezzel utalni. Te is tudod hányféle kormányzást próbáltam már, tehát van tapasztalatom és összehasonlítási alapom, de sajnos ez a szervótlan kormánymű nagyon nem az igazi és nem a szervó hiánya miatt. Pontatlan, középállásban pedig bizonytalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Hogy imádnád, mikor kanyarban beáll középre az akksi hibája miatt! :D Na ott konkrétan beszartam! :D Azt tudom :D ennek csak simán idegesítö volt... ja, meg tavaly volt cserélve benne egy párszázezres sz.r, mert nem tudta mikor van középen a kormány... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyongykristof Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Sziasztok félni vétel előtt állok.találtam is. Egy szett 13 colosat ami et38-as én eddig úgy tudtam hogy et 49-es a gyári.az lenne a kérdés hogy az et 38-as felmegy-e egy az egybe az f astramra.segitsegeteket előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Sziasztok félni vétel előtt állok.találtam is. Egy szett 13 colosat ami et38-as én eddig úgy tudtam hogy et 49-es a gyári.az lenne a kérdés hogy az et 38-as felmegy-e egy az egybe az f astramra.segitsegeteket előre is köszi Persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Sziasztok félni vétel előtt állok.találtam is. Egy szett 13 colosat ami et38-as én eddig úgy tudtam hogy et 49-es a gyári.az lenne a kérdés hogy az et 38-as felmegy-e egy az egybe az f astramra.segitsegeteket előre is köszi Annyi hogy kijjebb lesz a kereked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Szerintetek, cserés? Olyan lehetséges hogy megadta magát de az értékek még jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Szerintem először méretni kellene utána bontani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts