daykiller Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 c20xe?? Nehezebb? Abban keményebb rugók vannak? Nyilván nehezebb az XE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
darkcorolla Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Jobbnak jobb lesz, mert az újak még nem hagyták el magukat, de a gyári rugókat kényelmesre találták ki, tehát viszonylag puhák. Lehet keményebbet tenni bele, ha pl.: sokat cuccolsz, vagy rendszeresen ülnek hátul többen, de akkor a kényelmes hintázása kicsit megváltozik. :rolleyes: köszi a válaszokat, de az a gond hogy sokszor tele a kocsim és annyira "cigányos" hogy állandóan leül a háta :/ fel-le mozog nagyon..kb mintha csak a gátló lenne benne.. a caravan rugók meg nagyon magasak, olyan mintha picsán rugták volna a kocsimat :D keményebb rugók is vannak hozzá ? vagy vegyek caravan rugókat és vágjak le pár karikát ? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Hordós rugóból szar ám vágni. Mármint a metódus ugyan az, de nem marad majd a helyén. Rugót meg nem vágunk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Na pontosan ezért lesz az enyémben légrugóval megtámogatva a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 köszi a válaszokat, de az a gond hogy sokszor tele a kocsim és annyira "cigányos" hogy állandóan leül a háta :/ fel-le mozog nagyon..kb mintha csak a gátló lenne benne.. a caravan rugók meg nagyon magasak, olyan mintha picsán rugták volna a kocsimat :D keményebb rugók is vannak hozzá ? vagy vegyek caravan rugókat és vágjak le pár karikát ? köszi Sziváknál csináltattam erősített hátsó rugókat, azok állat jók voltak. Méretre akkora hogy jó legyen, tartani sokkal többet tartott. Illetve szintén nála készültek, átalakított Audi A/6-avant hátsó rugóból erősebb rugóim, az is jól tartott, de kényelmesebb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 köszi a válaszokat, de az a gond hogy sokszor tele a kocsim és annyira "cigányos" hogy állandóan leül a háta :/ fel-le mozog nagyon..kb mintha csak a gátló lenne benne.. a caravan rugók meg nagyon magasak, olyan mintha picsán rugták volna a kocsimat :D keményebb rugók is vannak hozzá ? vagy vegyek caravan rugókat és vágjak le pár karikát ? köszi Az hogy annyira fel le mozog a lehet az is hogy szar a lengéscsillapítód! Vagy ezt nem erre értetted?A rugóból szerintem vegyél, bele valót, de erősítettet! (bár ha karavánét rakod bele, és állandóan tele lesz mutyival, akkor fog pont jól ki nézni, meg még rugózni is fog.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
darkcorolla Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Sziváknál csináltattam erősített hátsó rugókat, azok állat jók voltak. Méretre akkora hogy jó legyen, tartani sokkal többet tartott. Illetve szintén nála készültek, átalakított Audi A/6-avant hátsó rugóból erősebb rugóim, az is jól tartott, de kényelmesebb volt. rendben telefonálok, megtaláltam a honlapjukat.. viszont azt had kérdezzem már meg, hogy kb mennyi pénzre számítsak ha magamnak akarok erősített rugókat bele ? :D 10 körüli árra gondoltam amit rászánok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 rendben telefonálok, megtaláltam a honlapjukat.. viszont azt had kérdezzem már meg, hogy kb mennyi pénzre számítsak ha magamnak akarok erősített rugókat bele ? :D 10 körüli árra gondoltam amit rászánok kb 3-4 éve csinálták, és akkor volt 10 körül, beszereléssel együtt. (És kaptam rá olyan garit, hogy "na ezt törd el öcsi!" :D aztán egy évre rá kb a 40 doboz másolópapír + egy bukkanó megoldotta, és tényleg eltörtem :D nem hitte el az öreg. Fölemelték, megnézte, és kaptam egy másikat, ugyan ezzel a megszólalással. De azt még én se tudtam legyilkolni. Ültetés után egy cartárs aki Románia útjait élvezi megvette öket, és azóta is azokkal jár.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Sziasztok! Féltengelyt valaki cserélt már mert én most néztem az árakat egy kicsitt hororisztikus... Majdnem annyiba kerül mint az autó értéke ami persze gyári minőség és nem olasz... :-P érdemes bontottat keresgélni?? vagy fektessek be....egy ujba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Sziasztok! Féltengelyt valaki cserélt már mert én most néztem az árakat egy kicsitt hororisztikus... Majdnem annyiba kerül mint az autó értéke ami persze gyári minőség és nem olasz... :-P érdemes bontottat keresgélni?? vagy fektessek be....egy ujba... Általában a külső féltengelycsukló megy tönkre lehet azt külön is venni úgy nem olyan drága. Én 5 ezerért vettem a bontottat azóta mentem vele 50ezret hogy mi volt a baja azt most hagyjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Általában a külső féltengelycsukló megy tönkre lehet azt külön is venni úgy nem olyan drága. Én 5 ezerért vettem a bontottat azóta mentem vele 50ezret hogy mi volt a baja azt most hagyjuk. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 :D Maradjunk a tárgynál szóval lehet csak csuklót is cserélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Tehermentesítőből milyet érdemes venni műanyagot vagy alumíniumot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 En muanyag tehermentesitott hasznalok...koszonom a segitseget Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 En muanyag tehermentesitott hasznalok...koszonom a segitseget Nincs mit...ha kirántod a féltengelyt a váltóból olaj jön ki, ha van még benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
darkcorolla Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 kb 3-4 éve csinálták, és akkor volt 10 körül, beszereléssel együtt. (És kaptam rá olyan garit, hogy "na ezt törd el öcsi!" :D aztán egy évre rá kb a 40 doboz másolópapír + egy bukkanó megoldotta, és tényleg eltörtem :D nem hitte el az öreg. Fölemelték, megnézte, és kaptam egy másikat, ugyan ezzel a megszólalással. De azt még én se tudtam legyilkolni. Ültetés után egy cartárs aki Románia útjait élvezi megvette öket, és azóta is azokkal jár.) heheh, igazából nekem csak megvenni kell fater szerelő ugyhogy azzal szerencsére nincs gond.. köszönöm a válaszokat!!! nem tudtam hogy keményített rugók is vannak, de akkor így azok lesznek;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 heheh, igazából nekem csak megvenni kell fater szerelő ugyhogy azzal szerencsére nincs gond.. köszönöm a válaszokat!!! nem tudtam hogy keményített rugók is vannak, de akkor így azok lesznek;) Nem azért volt jó hogy berakták, mert olyan bonyolult leengedni a hidat, hanem mert helyben kovácsolták, és alkotás közben így mellé tették a gyárimat, és megmondhattam, hogy ahhoz képest mekkora legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Tudom, hogy ez nem az adok veszek, de itt talán több a hasznos érdeklődő. Autócsere miatt kiugrik a 4db fél éves kék koni ültetőrugó az autóból. Akit érdekel privátban írhat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Sziasztook. Komplett szervo f astrába mibe fáj? csövek,tartály,bak,generátor,fötengelytárcsa kormánymü ...?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Sziasztook. Komplett szervo f astrába mibe fáj? csövek,tartály,bak,generátor,fötengelytárcsa kormánymü ...?? Amennyiert meg tudod venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Amennyiert meg tudod venni... akkor ugy kérdezem h mi a reális ára! ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 akkor ugy kérdezem h mi a reális ára! ? :) Én már láttam 9e ft ért a vaterán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 akkor ugy kérdezem h mi a reális ára! ? :) 5k a csovek, 10 a pumpa, 1 a tartaly, 2 a tarcsa, 1az ekszij, 5 a 2liter olaj. ez kb exhasra!!! ( kiv az olaj, azt megneztem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Én már láttam 9e ft ért a vaterán... kompletten mindennel csövekkel szivattyu minden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 5k a csovek, 10 a pumpa, 1 a tartaly, 2 a tarcsa, 1az ekszij, 5 a 2liter olaj. ez kb exhasra!!! ( kiv az olaj, azt megneztem) le vagyok maradva :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts