pszilaj Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Sziasztok! Segítség kellene! kb 2 hónapja lett ez a jelenség, hogy mikor valahonnan tolatok ki és jobbra tekerem a kormány a végefele kattanik egy marhanagyot valami, ugy hogy még a kormányon is érzem. Kiderült a jobb első keréktől jön. Elvittem egy ismerőshöz megnézte, azt mondta hogy toronycsapágyas lesz. Kicseréltem , vele együtt a lengőkar szilenteket és a kormánygömbcsuklót is, és még mindig ugyanúgy kattanik. :( Olyan mintha megakadna kormányzásnál a kerék valamiben és kattanáskor átugorna rajta. Mi lehet még ez? Ami eddig cserélve lett: -Kormánygömbfej -Toronycsapágy -Szilentek -Kerékcsapágy Rugó nincs eltörve ,stabilizátornak sincs semmi baja ,minden átnéztem, légyszi degítsetek :( Petya A lengőkar végén a talpas is csinálhatja...vagy ami még lehet, a kormánymű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Sziasztok.... Nekem olyan kérdésem lenne, hogy 14-es felnire acél vagy alu mind1 rakhatok-e 14c gumi abroncsot anélkül, hogy a rendőrbácsi megb.....na....? Köszike.... :) 14c alatt colt értesz? Nyilván nem tudsz 14-esre 13-ast vagy 15-öst rakni, így igen, rakhatsz, csak ne nagyon térj el a váltó mérettől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 14c alatt colt értesz? Nyilván nem tudsz 14-esre 13-ast vagy 15-öst rakni, így igen, rakhatsz, csak ne nagyon térj el a váltó mérettől. :D Nem, sztem c-s gumit értett alatta, amit kisteherautókon használnak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Nem, sztem c-s gumit értett alatta, amit kisteherautókon használnak. :rolleyes: Hjaaaaaa..... :D Az más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Igen ezt értem a 'C' alatt.... Szóval szerinted rakhatok 14-es felnire c-és gumit? Köszike.... :) Minden gond nélkül. Annak a teherbírása nagyobb a sima guminál. Én is használtam az előző astrámon. Fordítva nem lehet. Kisteherre nem mehet sima gumi, csak c-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Poclain Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 Sziasztok. Mi okozhatja azt, hogy egyenetlen úton a kormányt iszonyatosan "dobálja" a kezemben az autó. Sima úton nem érezni semmit, de egyenetlen úton eléggé érzem ahogy jobbra balra kileng a kormány a kezemben. Na meg jobbra is húz. Szervó nélküli kormánymű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 Sziasztok. Mi okozhatja azt, hogy egyenetlen úton a kormányt iszonyatosan "dobálja" a kezemben az autó. Sima úton nem érezni semmit, de egyenetlen úton eléggé érzem ahogy jobbra balra kileng a kormány a kezemben. Na meg jobbra is húz. Szervó nélküli kormánymű. Kormányösszekötő gömbfej, talpas..esetleg lengőkar szilentek...itt kellene körülnézni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Sziasztok. Mi okozhatja azt, hogy egyenetlen úton a kormányt iszonyatosan "dobálja" a kezemben az autó. Sima úton nem érezni semmit, de egyenetlen úton eléggé érzem ahogy jobbra balra kileng a kormány a kezemben. Na meg jobbra is húz. Szervó nélküli kormánymű. Milyen széles gumik vannak fent? Nekem már a 185 szélessel is jobban ki akakrja ráncigálni a kezemből a 175-öshöz viszonyítva. Ha még ennél is szélesebb akkor szerintem természetes hogy nyomvájú és rossz út cibálja kicsit. Vagy nálam is rossz a futómű :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Poclain Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Milyen széles gumik vannak fent? Nekem már a 185 szélessel is jobban ki akakrja ráncigálni a kezemből a 175-öshöz viszonyítva. Ha még ennél is szélesebb akkor szerintem természetes hogy nyomvájú és rossz út cibálja kicsit. Vagy nálam is rossz a futómű :) :( 175-ös kicsik vannak még fenn egyelőre. Még nem volt időm ránézni a szilentekre, de majd meglesem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 175-ös kicsik vannak még fenn egyelőre. Még nem volt időm ránézni a szilentekre, de majd meglesem őket. Éreznéd milyen az én kocsimon... :( 195-ös gumik, amik 2 centivel kintebb vannak a gyárihoz képest. Néha majdnem kicsavarja a kezemből a kormányt...meg kóválygok a nyomvályús úton, mint gólyafos a levegőben... :( Ha tükörsima az út, akkor természetesen semerre nem húz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Éreznéd milyen az én kocsimon... :( 195-ös gumik, amik 2 centivel kintebb vannak a gyárihoz képest. Néha majdnem kicsavarja a kezemből a kormányt...meg kóválygok a nyomvályús úton, mint gólyafos a levegőben... :( Ha tükörsima az út, akkor természetesen semerre nem húz... nekem meg a 205 se csavar vészesen. Ha elengedem hogy "mennyé' akkor ekmegy Váctól Dunakesziig magától, de azt nem mondanám hogy a kezembōl ki akarja csavarni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 nekem meg a 205 se csavar vészesen. Ha elengedem hogy "mennyé' akkor ekmegy Váctól Dunakesziig magától, de azt nem mondanám hogy a kezembōl ki akarja csavarni. :rolleyes: Nekem iszonyat mászik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Poclain Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Én hétvégén voltam egy olyan csodálatos szabolcsi útszakaszon ahol nem volt egy négyzetcenti javítatlan felület, sztem rosszabb volt mint egy macskaköves út... na ott elég durván csavargatta ide oda. Muszáj voltam 2 kézzel fogni a kormányt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Én hétvégén voltam egy olyan csodálatos szabolcsi útszakaszon ahol nem volt egy négyzetcenti javítatlan felület, sztem rosszabb volt mint egy macskaköves út... na ott elég durván csavargatta ide oda. Muszáj voltam 2 kézzel fogni a kormányt :D Menni kell a 4-es számú főúton, vagy a 471-esen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Én hétvégén voltam egy olyan csodálatos szabolcsi útszakaszon ahol nem volt egy négyzetcenti javítatlan felület, sztem rosszabb volt mint egy macskaköves út... na ott elég durván csavargatta ide oda. Muszáj voltam 2 kézzel fogni a kormányt :D Menni kell a 4-es számú főúton, vagy a 471-esen... ;) Ajánlom szeretettel a 31-es fő(?!)utat Dormánd és Heves között. 60-as tábla van végig, botrányosan ócska, gyakorlatilag életveszélyes az út. <_< (Sajnos a felsorolás sokáig folytatható...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Ajánlom szeretettel a 31-es fő(?!)utat Dormánd és Heves között. 60-as tábla van végig, botrányosan ócska, gyakorlatilag életveszélyes az út. <_< (Sajnos a felsorolás sokáig folytatható...) Fiatalok vagytok. :icon1: Én sokat jártam még a "kockás" M7 en. A Balaton felé vezető oldal igazi élményautózás volt. Kb ugy zakatolt, mint a vonat. :D A Wareszom diagonál gumija brutálisan szólt rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Fiatalok vagytok. :icon1: Én sokat jártam még a "kockás" M7 en. A Balaton felé vezető oldal igazi élményautózás volt. Kb ugy zakatolt, mint a vonat. :D A Wareszom diagonál gumija brutálisan szólt rajta. :D Én 81-es vagok, de mi is sokat autóztunk rajt... trabival volt a legdurvább! Az szó szerint pattogott... :) Wartburg ahhoz képest egy luxus autó volt... skoda 120l meg álom!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október2, 2012 Megoszt Elküldve Október2, 2012 Fiatalok vagytok. :icon1: Én sokat jártam még a "kockás" M7 en. A Balaton felé vezető oldal igazi élményautózás volt. Kb ugy zakatolt, mint a vonat. :D A Wareszom diagonál gumija brutálisan szólt rajta. :D Én is emlékszem még arra, faterom Daciajával mentünk rajta többször is. Amúgy ha valaki efféle időutazásra vágyik menjen Csehországba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 üdv! van egy 96-os f astra kombim, aminek "kiment" a hátsó lengéscsillapítása ebben ilyen csomagtartóból pumpálhatós teleszkópjai voltak(most semmit sem csinál a nyomásra, nem emelkedik egy kicsit sem) most csak lóg a hátulja és alig rugózik(a rugók épek, nincsenek eltörve) gondolom ki kellene cserélni a lengéscsillapítókat kérdés: -milyent érdemes belevenni? nemigen járok nagy súlyokkal szóval nem lényeges a pumpálás, csak elég nagy a választék: van olajos, levegős, automata stb 10-80ezerig -ki lehet ezt otthon cserélni? van némi kézügyességem csak kell-e valami célszerszám hozzá köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 üdv! van egy 96-os f astra kombim, aminek "kiment" a hátsó lengéscsillapítása ebben ilyen csomagtartóból pumpálhatós teleszkópjai voltak(most semmit sem csinál a nyomásra, nem emelkedik egy kicsit sem) most csak lóg a hátulja és alig rugózik(a rugók épek, nincsenek eltörve) gondolom ki kellene cserélni a lengéscsillapítókat kérdés: -milyent érdemes belevenni? nemigen járok nagy súlyokkal szóval nem lényeges a pumpálás, csak elég nagy a választék: van olajos, levegős, automata stb 10-80ezerig -ki lehet ezt otthon cserélni? van némi kézügyességem csak kell-e valami célszerszám hozzá köszi! Némi elszántság kell hozzá, meg kroki, vagy bak. Elég magasra föl kell emelni a hátulját, hogy a híd lógjon annyit, amitől már befér a gátló. Egyébként fel lehet újítatni a fújkálósat, azthiszem Breki csináltatta már meg. Lehet hogy érdemes megtartani, jópofa cucc :D (ő átalakította még pluszban, hogy van egy levegő tartály az autón belül, és egyszer-kétszer föl lehet emelni belső tartályból is, nem kell kúthoz menni vele :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Némi elszántság kell hozzá, meg kroki, vagy bak. Elég magasra föl kell emelni a hátulját, hogy a híd lógjon annyit, amitől már befér a gátló. Egyébként fel lehet újítatni a fújkálósat, azthiszem Breki csináltatta már meg. Lehet hogy érdemes megtartani, jópofa cucc :D (ő átalakította még pluszban, hogy van egy levegő tartály az autón belül, és egyszer-kétszer föl lehet emelni belső tartályból is, nem kell kúthoz menni vele :D ) a királyos lehet, menet közben felfújni :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Némi elszántság kell hozzá, meg kroki, vagy bak. Elég magasra föl kell emelni a hátulját, hogy a híd lógjon annyit, amitől már befér a gátló. Egyébként fel lehet újítatni a fújkálósat, azthiszem Breki csináltatta már meg. Lehet hogy érdemes megtartani, jópofa cucc :D (ő átalakította még pluszban, hogy van egy levegő tartály az autón belül, és egyszer-kétszer föl lehet emelni belső tartályból is, nem kell kúthoz menni vele :D ) aknám van, emelőm is néhány, szóval akkor ki lehet piszkálni itthon is, nem kell hozzá extra cucc már csak az a kérdés milyen típust érdemes vagy a legolcsóbb sima olajos is jó bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 a királyos lehet, menet közben felfújni :evilgrin: Azt azért nem, ritkán utazik a csomagtartóban valaki :D (ha meg mégis, akkor az már nem fújkál semmit... :lol: ) aknám van, emelőm is néhány, szóval akkor ki lehet piszkálni itthon is, nem kell hozzá extra cucc már csak az a kérdés milyen típust érdemes vagy a legolcsóbb sima olajos is jó bele? Belemenni, belemegy, hogy neked jó -e, azt nem fogom eldönteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 Azt azért nem, ritkán utazik a csomagtartóban valaki :D (ha meg mégis, akkor az már nem fújkál semmit... :lol: ) Belemenni, belemegy, hogy neked jó -e, azt nem fogom eldönteni :D azért kérdezem milyent érdemes, van-e valami lényegesebb különbség közöttük pl a lángautótól tudok szerezni némi kedvezménnyel szóval ha ott lát valaki olyan típust amit érdemes betenni az írjon típust mert hogy 10 vagy 13 az szint e tökmindegy de a 10 és a 18 sem olyan ördögien nagy különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 azért kérdezem milyent érdemes, van-e valami lényegesebb különbség közöttük pl a lángautótól tudok szerezni némi kedvezménnyel szóval ha ott lát valaki olyan típust amit érdemes betenni az írjon típust mert hogy 10 vagy 13 az szint e tökmindegy de a 10 és a 18 sem olyan ördögien nagy különbség Többen a kayaba gátlókat tettek bele. Ár érték arányban tartósságban sztem ez elfogadható. Monroe-t NE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts